Bildirim
bilgisayarımı hızlandırmak için neler yapabilirim içeri bakın lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kardeş sen baştan kaybetmişsin. P4 ve 512mb hala kullanan kaldımı Onları elinden çıkart üstüne biraz ekle 500-600 tl toparlasan bile burada bir konu vardı 500 tl ye oyun pc si diye. İşte oradaki 500 tl lik sistemi kur. Ancak böyle kurtulursun yoksa bu sistemi asla kurtaramazsın. -
Hocam 512 mb ram nedir ? O bilgisayarı antika olarak saklaya bilirsin Rami değiştireceksin de işlemciyle uyumlu olması lazım 2000 yılında çıkartılan bir işlemciye ne kadar uyumlu olabilir bilmiyorum senin işine yarayacak ram. Biraz para biriktir aileden de al falan yeni bir bilgisayar al hocam bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x.Freeman -- 1 Ocak 2013; 10:46:13 > -
O sistemi yenilemeyi unut 500-600 TL' ye güzel bir sistem topla derim.
İstersen forumu araştır biraz olmazsa buradan yardımcı oluruz o konuda. -
ya bana 500 tllik bilgisayar toplayın özellikleri nasıl olcak merak ediyorum -
http://www.gold.com.tr/U213045/Pro2000-PROG820-Core-i7-3770-8GB-500GB-2GB-VGA-Freedos-Masaustu-PC
bu bilgisayar nasıl tek kasa olarak -
i7 3770 e para vermiş adamlar anakartı belli degil.
ramler belli degil power desen..
klavye mause kaç paralık..
bir şeyi ni güzel gösterip digerlerini halının altına süpürmüşler..
sen forum ustadlarına
o parayı ver sana uçak yapsınlar... -
Inan 500-600 tl ye çok iyi bir sistem kurulur. Forumu araştır göreceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P4 sistemi canlandırmak mümkün değil. 70 yaşında hatun olmuş, istediğin kadar makyaj yap en fazla 50 gösterir, 30 olmaz.
Elindeki parçaları da yaz. PSU, kasa, monitör (kbd+ms) gibi. Bu üçü epey yekün tutan parçalardır. İşe yarayacak durumda ise 500-600 ile diğer parçalar toplanabilir. -
bendede p4 var 2gb ram koysam hızlanırmı hisedermiyim bide işlemci 96 derecede nekadar dayanır :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X