Şimdi Ara

Bilgisiyar mühendisliği için hangi lise ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kardeşlerim ve abilerim artık böyle diyim :D forumda yeniyim böyle forumları ihtiyacım olduğu zaman kullanıyorum bu forumu çok kullandım ama üyelik açmadım.

Neyse sadede geliyim ben küçüklüğümden beri yani 3 yaşımdan beri bilgisiyar başında büyüdüm yaşım 13 8 sınıfa geçtim son sene derslerim orta derecede bilgisiyar mühendisi olmak istiyorum hangi liseyi tercih etmeliyim ve şimdiden ne hazırlık yapabilirim

Not: kendi çapımda küçük proğramlar yapmak istiyorum ileriye hazırlık olarak nasıl yapabilirim ?_

Konu yanlış yerde olabilir yanlış yerdeyse adminlerimin taşımasını rica ederim ++++

• Girebilirsen,fen lisesi tabi ki
  • Itachi-san kullanıcısına yanıt
    Yani onu biliyorumda diyelimki fen lisesine gitim orda hangi bölümü seçmem lazım ve anadoluya gitdiğim zamanda hangi bölümü seçmem lazım ? Yani bide şimdiden neler yapabilirim
  • Fen lisesine gidebilirsen bölüm seçmene gerek kalmaz,çünkü sadece fen bölümü dersleri veriyorlar.
    Eğer anadolu/öğretmen e gidersen de sayısal/tm/dil/sözel den birini seçmeni isterler.Eğer mühendislik istiyorsan,9.sınıfın yazında sayısal bölümünü seçmen lazım.
    Programlama öğrenmek istiyorsan,bilgisayar kurslarına gidebilirsin.
  • Fen liselerini kendime biraz daha uzak görüyorum ama bazı liselere girebilirim fende bölüm seçmeme gerek yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdas48

Fen liselerini kendime biraz daha uzak görüyorum ama bazı liselere girebilirim fende bölüm seçmeme gerek yokmu

Adı üstünde fen lisesi.Sadece fen bölümü dersleri veriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.