Merhaba kardeşlerim ve abilerim artık böyle diyim :D forumda yeniyim böyle forumları ihtiyacım olduğu zaman kullanıyorum bu forumu çok kullandım ama üyelik açmadım.
Neyse sadede geliyim ben küçüklüğümden beri yani 3 yaşımdan beri bilgisiyar başında büyüdüm yaşım 13 8 sınıfa geçtim son sene derslerim orta derecede bilgisiyar mühendisi olmak istiyorum hangi liseyi tercih etmeliyim ve şimdiden ne hazırlık yapabilirim
Not: kendi çapımda küçük proğramlar yapmak istiyorum ileriye hazırlık olarak nasıl yapabilirim ?_
Konu yanlış yerde olabilir yanlış yerdeyse adminlerimin taşımasını rica ederim ++++
Girebilirsen,fen lisesi tabi ki
Itachi-san
kullanıcısına yanıt
Yani onu biliyorumda diyelimki fen lisesine gitim orda hangi bölümü seçmem lazım ve anadoluya gitdiğim zamanda hangi bölümü seçmem lazım ? Yani bide şimdiden neler yapabilirim
Fen lisesine gidebilirsen bölüm seçmene gerek kalmaz,çünkü sadece fen bölümü dersleri veriyorlar. Eğer anadolu/öğretmen e gidersen de sayısal/tm/dil/sözel den birini seçmeni isterler.Eğer mühendislik istiyorsan,9.sınıfın yazında sayısal bölümünü seçmen lazım. Programlama öğrenmek istiyorsan,bilgisayar kurslarına gidebilirsin.
Fen liselerini kendime biraz daha uzak görüyorum ama bazı liselere girebilirim fende bölüm seçmeme gerek yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: asdas48
Fen liselerini kendime biraz daha uzak görüyorum ama bazı liselere girebilirim fende bölüm seçmeme gerek yokmu
Adı üstünde fen lisesi.Sadece fen bölümü dersleri veriliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme