Şimdi Ara

Bilkent 550K+ oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllık geleneksel konumuz hayırlı olsun, İsmini vermek istemediğim birisi fiyatı koçla eşitleyeceğiz derken ciddiymiş

Alıntı

metni:
    Daha önceki yıllarda merkezi yerleştirme yoluyla kayıt hakkı kazanan T.C. uyruklu öğrenciler için 2024 – 2025 yılı eğitim ücretleri (%10 KDV dahil) aşağıdaki şekildedir:– 2015 ve öncesi girişli öğrenciler için: 275.000 TL– 2016 – 2018 girişli öğrenciler için: 291.000 TL– 2019 girişli öğrenciler için: 317.000 TL– 2020 – 2021 girişli öğrenciler için: 336.000 TL– 2022 girişli öğrenciler için: 380.000 TL– 2023 girişli öğrenciler için: 550.000 TL

2023 girişlilere yeterince (istedikleri kadar) zam yapamadıklarını, kademe kademe yükselteceklerini duymuştum, 600+ şaşırtmaz gibi geliyor bu sene için. Sonunda 12k dolar bandını fazlasıyla yırttılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 550bin ucuz

yıllık 1milyondan fazla gazla olan okullar var hem de üniversite değil

Bilkent 550K+ oluyor

Bilkent 550K+ oluyorwww.enka.k12.tr
    ÜCRETLER – ENKA Okulları İstanbul
    https://www.enka.k12.tr/istanbul/tr/kayit-kabul/ucretler/
  • bilkentin de tahminen 700+ yapacağını düşünüyorum o yüzden takipte kalsın

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    onların saçma olmasını kabullenmeyip şuna normal demeyi bırakın. o da saçma bu da saçma 118den 300e çıkarıp şimdi utanmadan 550ye çıkarılıyor sonra yok efendim normal yok efendim istediğimizi yapamadık. böyle oldukça daha çok silkelerler bu milleti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22 girişlilere çok geçirmemişler fiyatlar uygun kalmış.

her zamanki gibi boş yapmışsın

• Boş yere para
    Bilkent mezunu bile okulunu zor öder gelipte para vermek manasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 1 Temmuz 2024; 16:50:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık günah şu ülkenin düştüğü hale

• 11 ve 12.sınıfta okuduğum lise bile yıllık 350k olmuş. Şaka gibi...

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

2023 girişliler için 550bin 2024 girişler için daha açıklama yok 300den 550 ye değil yani

ve o parayı veren de çıkacak

Anasinifi/1/5/9lar her ozel okulda absürt yuksetir zaten, bir nevi okula giriş ve sonra okuyacaksin rahatsin vergisi o. Fransiz liseleri filan 900 yaptı (ben vermem gitsin cagaloglunda filan okusun cocuk) ama oransal olarak bilkent hic bu kadar pahali degildi, 3te bir filandi genelde

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Okulun biz ucuz olduğumuz icin degil Bilkent oldugumuz için siralamamiz yüksek diye bir tezu var ve gecen sene neredeyse x3 yapmalarina ragmen siralamalaf dip yapmadigi icin bence hakli da ciktilar.

Koc 500e okuturken biz niye 300e okutalim diyorlar ki kendi icerisinde sonuna kadar tutarli ama sonucu üzücü bir dusunce. Bilkent 600e cikardi diye koc sabanci 1me firlarsa gorun curcunayi, parayla okul okunmaz hale gelir. Tobb/baskent filan da bilkent endeksli fiyat belirliyor yani bu saçma dusunce bir anda herkese girmesini sagliyor

• Enflasyon kadar/maliyet artisi kadar maddesi sagolsun

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

aynen öyle yoksa 22ye e de sürpriz yapacaklar geçen sene bu aya göre tefe tüfe yüzde 75 ona sadık kalmak zorundalar ki aşağı yukarı kalmışlar

• ColonelLanda kullanıcısına yanıt

Sadcee seyden korkuyorlar, bir sens giris farkiyla x2 ucret odemek ariza çıkartacak mi diye ilk sene bisey anlamazlar rahatız filan diye muhtemelen dusunceleri vardı da 22 girisli bir sene uzatsin 5.senesindeyken 23 girisli ile ayni sinifta, o okulda kaos cikar

• 550 ok bu arada Koç ve Sabancıyı bekleyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

zaten oranın mezunları genelde amerikadaki okullardan kabul alıyorlar

Bilkent 550K+ oluyorwww.enka.k12.tr
    ÜNİVERSİTE SONUÇLARI – ENKA Okulları İstanbul
    https://www.enka.k12.tr/istanbul/tr/hizli-linkler/universite-sonuclari/#1577110462830-398468cd-e568
  • Enflasyon 2022 ve 2023 deki gibi yüksek ama bu sene para çok daha değerli. Kredi muslukları açıkken herkes paraları saçıyordu. Yılda 2 kere zam alıyordu millet. Asgari ücretliye temmuz zammı yapmadılar özel sektörün de yapacağı meçhul. Eğer koç sabancı 1 milyon tl yaparsa kendi ayağına sıkar. Dolar da stabil seyrediyor dolar bazında müthişş pahalı olmuş olacaklar. 30 bin dolara okul mu olur olm. Bankalar Senelik %55 faiz veriyor millet faize atıp yatıyo şu an.
    Veren veriyor yiaa diyip fahiş zamlar yapılırsa bu sene özellikle bazı vakıf üniversiteleri feci bi şekilde çakılır. Kimisi (koç gibi olanlar) 50 binden 70’e geriler kimisi (özyeğin kadir has falan) 100 binden 250 bine çıkabilir. Galiba böyle bi olay geçen sene özyeğinde zaten olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Basvuru portallarinin linkini cocuklarin onune koy, başvuru ücretlerini öde, benim phd sop imi ornek olarak onlerine koy aaalden en az 10 tane ivy league kabulu cikartirim (gidemezler orası ayei, kim 60k tuition odicek yilliklari) özellikle basvurular icin gecirilmis bir 4 yılları olmasa bile. Hatta iddia ediyorum her ogrenciye listedeki tum okullara basvuracak maddi kaynagi verin 1 kisi bile acikta kalmaz 400 kisilik donemden.

Ki listede düzgün okul sayısı çok az, cmu gatech nyu northwestern ucla yale filan birer kisi hep

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.