Akli dengesi yerinde olan zeki bi insan koc yazar rahat rahat okur, daha az eforla 2 diploma alir. Bizde mazosistlik var yüksek olcude < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent iibf mezunları çalıştıkları yerler (linkedin verilerine göre) (3. sayfa)
-
-
Sonuna kadar katılıyorum, yakın cevreden Bilkent giden o yüzden duymuyorum hic hahahaha. Herkes koc/boun İİBF girip hayatını yasama derdinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben su an 108 (social core diye kume mi olur tüm dersler rezil) 203-6 ve 439 aldim, 4.sinif dersleri ile ekonometri kaldi bi. Herhalde program uyarsa ekonometri 1 2 de cekerim, gerisi random bullshit go tadinda olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boun iibfdeki arkadaslarimin ortalama Türkiye'de bulunduklari gun sayilari yurt disinda bulunduklari gunden az galiba. 3te yatay yapsam kalan 2 senede bitirirdim ne guzel de tren kacti artık, Bilkent econ masters vakti
Sonunda core olup güzel dersler barındıran bir tek science core var bizde de. Bir de ilk döneme social core koymuşlar. Bütün kota doldu bir tek soc101 kalmıştı. Seçmeli değil zorunlu aldım dersi resmen
Sizin kümede de psyc ve soc haric alincak ders yokmus ya, ir pols hepsine birer ders girip droplamistim 1.2sinde (yandal mi yapsam dusunceleri hakimken, yanlamadigim tek bolum ee herhalde bachelor cycleimda ) hic alincak dersler gibi durmuyolardi valla
Mbg 110 alip ortalama dusurebilirsiniz, her donem ayri kufurler duyuyorum çevremden ders hakkinda
Vallahi bu kadar zor olduğundan bahsedince %50sini yazasım gelmedi değil hocam galiba mazoşistlik var bende de biraz (2.5la geçip otururum yerime büyük ihtimalle)
Ya basta iyi bir ortalama ile baslarsan alisiyosun, hatta normal gelmeye başlıyor, diger bolumler okumuyo hissi filan geliyo.
Azıcık akademik bilincin varsa 2.5 filan gormezsin muhtemelen, dersler cok yogun olsa da iyi not almak kolay herhalde (bu çevremden olusan iluzyon da olabilir av gpa 3.8)
Vallahi çok zor iş hocam limitleri zorlamayalım ahdlzngşsöfşa bounda mat ve iktisat çapı yapayım yeter bana kendi çevremde boun zor okul diye havamı atarım
doğru hocam bu tarz spesifik işler için ir fark yaratır ama bu bölümleri genel yazılma mentaliteleri üzerinden değerlendirirsek işletme-ekon gibi aralarında x0.1-0.2 fark olmalı ismi daha cool diye 2 katı fark olmamalı
-
Senin cevren insan degil bence, gerçi bilkentin zorlığuyla birlikte insanlar akademiye daha cok önem verdiği icin gpaler de yükseliyor olabilir. Cok daha kolay okullarda 3,5 ortalamaya gayet iyi diye bakıyor herkes, akademinin ne kadar önemsendiğiyle ilgili bi durum da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soc 101 i daniel justtan alırsanız fantastik sınavlarla karşılasabiliyorsunuz (iyi hoca ama fazla kasıyor 1.6 curve mü olur şöyle yap digerleri gibi 2.5 yolumuzu görelim)
Benim dolandiricim var hocam kendi bolumumde teşekkür ederim yabanciya gitmeye pek niyetim yok
0.xx course gpa mi olur lan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 29 Haziran 2023; 16:3:3 >
Ben bölüm tercihlerine akıl sır erdiremiyorum. Borsa gibiler bir ara hacettepe ie 30 k idi diyordum ki 25k ideal şimdi olmuş 23k. Eada boun hukuk 1.8k kapattıktan sonra sorgulamayı bıraktım.
Bounda math econ capi mi, 3 yilda bitiririm gibi geldi
Hocam onlisans okumak pek size göre değil gibi
Heh, bizim okulda herkeste bi olm bizim okul 3.9 yapicas ref alip stanforda gidices dusuncesi oldugu icin kasip duruyolar. Benim çevrede 3.5 iyi yaani tadında bisey oldu bu dusunceden, 3.5la bi yere phdye giremiyosun cunku
Her sey phd degildir bilkent zehirledi bizi
Benim math/econ phdsi ile baslamam lazimdi 1 sene cms tarzı hizlandirilmis tekrar okuyup, 4 yılımı caldilar
0.xx curve ilk defa duyuyorum. Vallahi bizim bölüme bir kez daha şükrettim ben de 1.48e laf ediyordum
Ben phd hayali ile geldim şimdi piyasadaki parayı görünce acaba demeye başladım ne yalan söyleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X