https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/softshell-mont/aktuel.aspx en düşük 159 TL piyasa fiyatı ihtiyaç doğrultusunda iyi gibi görünüyor |
BİM 18 Aralık Letoon Softshell Mont
-
-
layloncu geldi laylon layloooon
-
bisiklette angarya kullanmak için alınır mı acaba
-
Pazardan çakma Adidas mont alın dah iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%100 polyster ama letoon alınmaz
%100 polyster iyi marka alınır
-
Karikatürü kaldırmanı öneririm. Şikayeti geri çekmek için 30.000 tl istiyorlar yada mahkemeyle uğraştırıyorlar. Yapımcılar artık bu şekilde soymaya çalışıyorlar. Binlerce kişiye dava açmışlar bu konu yüzünden. Ekşiden bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: dmr20Karikatürü kaldırmanı öneririm. Şikayeti geri çekmek için 30.000 tl istiyorlar yada mahkemeyle uğraştırıyorlar. Yapımcılar artık bu şekilde soymaya çalışıyorlar. Binlerce kişiye dava açmışlar bu konu yüzünden. Ekşiden bakabilirsin
anlayamadım kim dava açmış? adidas'a yapılan bir hakarette yok burada?
-
quote:
Orijinalden alıntı: eranyummanlayamadım kim dava açmış? adidas'a yapılan bir hakarette yok burada?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dmr20Karikatürü kaldırmanı öneririm. Şikayeti geri çekmek için 30.000 tl istiyorlar yada mahkemeyle uğraştırıyorlar. Yapımcılar artık bu şekilde soymaya çalışıyorlar. Binlerce kişiye dava açmışlar bu konu yüzünden. Ekşiden bakabilirsin
Kaldırdım valla aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey
-
Ben wakikiden almıştım bunlardan . Bir terletiyor sanki sauna haşortmanı. Abooo.
soft shell mont için fiyat çok iyi, yalnız bimde satılan letoon tekstil ürünlerinin kesimleriyle alakalı bazı tuhaflıklar var, eşofman altlarının boyları çok uzun paçalar dar, terziye götürürüm desen kesim payı yok modeli gereği , yine alt/üst giyimde ve takımlarda da S beden yok, üst giyim ürünlerinde yaka kısımları koltuk altları ve bel kısmı geniş kolları uzun, denediğinizde emanet gibi duruyor, görselde de dikkat ederseniz kolları çok uzun ve yakası spor kesime göre oldukça geniş. mesela buna benzer tuhaf kesim decathlonun ucuz polarlarında var bilenler ona göre kıyas yapabilir.
kısaca sırf bu montu almak için sabah bim kapısında teyzelerle dayılarla sosyal mesafesiz sıra beklemeyin derim, yinede erkenden gider şansımı denerim beğenirsem alırım diyorsanız marketlerin açılış saati 10:00 olarak düzenlendi birkaç hafta önce, boşu boşuna sabahın köründe soğukta sıraya girmeyin yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 18 Aralık 2020; 1:1:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adidasla alakası yok Türkiye içinde karakatür yapmaya çalışanlar bot yazdırmış tüm forumları sosyal medyayı taratıp paylaşanlara telif hakkı davası açıyor. Uzlaşmada ise 30 000 tl istiyorlar veya mahkeme ile uğraşıyorsun
https://eksisozluk.com/17-aralik-2020-uc-karikaturistin-ortak-aciklamasi--6767926?a=popular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
layloncu geldi laylon layloooon |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X