Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 2 gün önce bimde çalışmaya başladım sorularınızı alayım.

ÖNEMLİ GÜNCELLEME: 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA STAJ SEBEBİ İLE İŞTEN ÇIKTIM ŞUAN KENDİ MESLEĞİM ÜZERİNE (KLİMA) ÇALIŞIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Laz -- 21 Nisan 2015; 15:53:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BİM'de Çalışmak: 6 Aylık Bir Deneyim

BİM, Türkiye'nin önde gelen perakende market zincirlerinden biridir ve perakende sektöründe kariyer arayan kişiler için popüler bir işverendi. Ancak BİM'de çalışmayı düşünüyorsan, karar vermeden önce bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurmalısın.

Çalışma Ortamı ve Kültür

BİM, yoğun ve hızlı tempolu bir çalışma ortamına sahiptir. Çalışanlar, genellikle uzun saatler boyunca ayakta durmak ve ağır yükleri kaldırmak gibi fiziksel olarak zorlu görevler ?????????. Ayrıca, şirketin katı kuralları ve politikaları nedeniyle çalışma kültürü oldukça rekabetçi ve stresli olabilir.

Kariyer Yolu ve Gelişim Olanakları

BİM, çalışanlarına nispeten sınırlı kariyer yolu ve geliştirme olanakları sunar. Mağaza yöneticiliği pozisyonlarına terfi, genellikle şirket içinde uzun yıllar geçirmiş ve üstün performans göstermiş çalışanlarla sınırlıdır.

Çalışma Koşulları

BİM'de part-time çalışma seçenekleri sınırlıdır. Çalışanlar genellikle tam zamanlı çalışır ve fazla mesai zorunlu olabilir. Ek olarak, BİM'de çalışanlar genellikle hafta sonları ve resmi tatillerde de çalışmak zorundadır.

Fiziksel ve Zihinsel Gereksinimler

BİM'de çalışmak, fiziksel ve zihinsel olarak zorlayıcı olabilir. Ağır yükleri kaldırmak, uzun saatler ayakta durmak ve hızlı tempolu bir ortamda çalışmak gerekir. Ayrıca, müşterilerle etkileşim gerektiren bu iş, iyi iletişim ve kişilerarası beceriler de gerektirir.

Sakal Serbestliği

BİM, çalışanlarının sakal bırakmasına izin vermeyen sıkı bir kıyafet yönetmeliğine sahiptir.

BİM Sınav Soruları

BİM'de işe başvurmak için bir sınava girmen gerekir. Sınav, matematik, Türkçe ve genel yetenek sorularını içerir. Sınav soruları, BİM'nin resmi web sitesinde yayınlanabilir veya bir iş arama platformu aracılığıyla erişilebilir.

Sonuç olarak, BİM'de çalışmayı düşünüyorsan, yoğun çalışma ortamı, sınırlı kariyer olanakları ve zorlu çalışma koşulları gibi faktörleri dikkatlice değerlendirmelisin. Bu faktörler, senin için uygun bir iş ortamı olup olmadığına karar vermene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şartlar neler içeriden birşeyler yiyebiliyormusun veya aylık koli falan veriyorlarmı göz hakkı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

şartlar neler içeriden birşeyler yiyebiliyormusun veya aylık koli falan veriyorlarmı göz hakkı diye

İçerden birşey yiyebilirsin parasını verdikten sonra :D 1 şişe su bile içsen onun parasını kasaya koyman gerekiyor. Daha 1 ay olmadığı için koli konusunda birşey diyemeyeceğim ama bildiğim kadarıyla vermiyorlar. Şartları pek ağır değil hemen hemen isteyen herkes girebilir öğrenciyim 4 gün gidiyorum günde 6 saat
  • Müdür falan var mı ? Yoksa öyle kendi kafanıza göre mi çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Müdür falan var mı ? Yoksa öyle kendi kafanıza göre mi çalışıyorsunuz.

Mağaza sorumlusu ve yardımcısı var her mağazada
  • yere düşen le colaları nabıyonuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

yere düşen le colaları nabıyonuz?

Patladıysa depoda onlar için bir bölüm var oraya atıyoruz sağlam ise eski yerine geri koyuyoruz D:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasiyer kızlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

kasiyer kızlar nasıl

toplam 4 kız(benziyorlar) var toplasan gerçek 1 kız etmez :D :D
  • Sence bimdeki en güzel ürün hangisi?
    Edit: Birde en çok satılan şey ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquess -- 22 Aralık 2013; 13:16:08 >
  • maaş ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Sence bimdeki en güzel ürün hangisi?

1- En güzel ürün dondurulmuş patates (güzelliğinden çok pratikliğini seviyorum)
    2- 5 lt.'lik Su ve litrelik süt deli gibi satıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Sence bimdeki en güzel ürün hangisi?

1- En güzel ürün dondurulmuş patates (güzelliğinden çok pratikliğini seviyorum)
    2- 5 lt.'lik Su ve litrelik süt deli gibi satıyor :D

Maaş ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahid06

maaş ne kadar

4 gün gidiyorum günde 6 saat. Aylık 750 civarında alacağım dediklerine göre :D Bence gayet iyi öğrenci adama trilyon gelir o para :D
  • quote:

Evet beyler 2 gün önce bimde çalışmaya başladım sorularınızı alayım

öğlen yemeğinde ne veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

Evet beyler 2 gün önce bimde çalışmaya başladım sorularınızı alayım

öğlen yemeğinde ne veriyorlar

Birşey vermiyorlar sen mağazadan istediğin birşeyi parasını verip satın aldıktan sonra onu yiyorsun. Benim evim mağazaya çok yakın olduğu için evde yiyorum :D
  • 1-) Neden Alkol ve sigara satılmıyor?
    2-) Aylığın nasıl yetiyo mu yoksa asgari ücret mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpegeoskay

1-) Neden Alkol ve sigara satılmıyor?
    2-) Aylığın nasıl yetiyo mu yoksa asgari ücret mi?

1- Bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum kardeş pek merakta etmedim.
    2- Daha aylık almadım 750 civarında alacağım yeter bana heralde. Çalıştığım saate göre iyi bir miktar olduğunu düşünüyorum.
  • son kullanma tarihi geçmemiş mercimek aldım bimden ama bozuk çıktı bocük gibi şeyler vardı içinden
    kaç yıllıktı kim bilir
    hepsi mi böyle yoksa şansımdan mı böyle denk geldi
  • Çalışmak için nereye başvurdun mağazalarına mı gittin yoksa internet üzerindenmi başvuru yaptın ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.