Şimdi Ara

bim yine samsung getiriyormus digimax-cyber630: 249YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun bimde reklamını gördüm 8 aralıkta gelecekmiş, sanırım makine s600 ile aynı, 6 MP, 2.4 inch ekran, 640*480*30 video kaydı, 3x optik vs. ilgilenen arkadaşların haberi olsun, zaten bu ara sanki herkes 200-300YTL arası makine arıyor gibi, gerçi s600 ün de nasıl bir makine oldugu hakkinda pek bir fikrim yok ama :)

• 50 ytl daha ekleyip casio z60 yada sanyo e6 alın bence bunu alcağınıza yada arçeliğin diji makinalarıda çok kaliteli foto çekiyo anlardan alın
  • samsungu alınca yaklaşık 100 ytl daha verip hafıza kartı ve şarjlı pil ve şarj aleti almak yani 350 ytl ye malolur.bunu yerine 350 ytl ye samsungtan çok daha iyi makinalar alablirsin
  • anladığım kadarıyla bim in verdiği makinayı tavsiye etmiyorsunuz
    ben makinalardan anlamam ama almaya niyetim vardı bim in getireceği makinada markada bana iyi gelmişti ama alternetif sunarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kk99tr

samsungu alınca yaklaşık 100 ytl daha verip hafıza kartı ve şarjlı pil ve şarj aleti almak yani 350 ytl ye malolur.bunu yerine 350 ytl ye samsungtan çok daha iyi makinalar alablirsin

bu mantıkla hafıza kartı ve sarj aletine verecegimiz 100 ytli 350 ytl ye alacagimiz makinaya vermiyecek miyiz?
  • samsungun makinaları çok kaliteli ama bu makina pek dyulmamış ve türkiyede yok sanırım bu yüzden pek güven olmaz ama sadece normal bir kullanıcı için idare eder ama bu fiaya çok yakın olarak casio z60 ı öneririm çok süper maika ve çok zarif teknosada 390 ytl idi galiba
  • casio aldığımız zaman yine ayrı olarak hafıza kartı almamız gerekiyormu? ve pilin şarzlı olması şarmı? bu konularda çok bilgim olmadığı için soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.