Şimdi Ara

BIOS GUNCELLEYECEM LUTFEN YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENIM ASUS P4C800 ANAKARTIM BIOSU GUNCELLEMELIYIM AMA BUNUN PROGRAMINI NEREDE BULURUM VEDE NASIL GUNCELLEYECEM
    CD YE MI YAZACAM PROGRAMI BILGISAYARIM DA WINDOWS ACILMIYOR USBPORT.SYS DIYE BI HATA VAR FORMAT ATAMIYORUM IKIDE BIR KAPANIP ACILIYOR YARDIM EDENLERE SIMDIDEN COK TESEKKUR EDIYORUM

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

• anakartınızın cd sinden asus update programını kurun zaten kullanımı kolay..eğer guncel sürümü var derse tıklayın güncellensin önce program sonra bios guncelleme işlemine başlayın..
  • Bios güncelleme riskli bir iştir.İşlem sırasında elektirk kesilir yada işlem yarıda kalırsa o anakartın üzerine su içebilirsiniz.Eğer onemli bir şey dğeil ise bios güncelleme tavsiye edilmez..
  • Bence bilen bir arakadaştan yardım alamalısın. Bilimyorsan riskli.
  • eğer anakartın windows üzerinden güncelleme desteği varsa iki dakkada güncelliyebilirsin.Ama risklidir elektrikler kesilirse bilgisayarını bir daha açamıyabilirsin
  • Asus anakartlar için BIOS güncelleme yazılımı olan; ASUS Update konusunu inceleyin.

Asus Update için: Resimli Anlatımı (Türkçe) inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 26 Ocak 2009; 2:46:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.