Şimdi Ara

Bios Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar HWINFO özeti resimdeki gibi olan anakartımın bios güncellemesi için yardım istiyorum. yardımcı olabilecek var mı ? masa üstü bilgisayarım Casper Neo tam modelini şimdi bilmiyorum ama sabah öğrenebilirsem yazarım.

Bios Update

• 3.parti programlara gerek yok
    start run cmd yaz sonra komut satırına systeminfo yaz
    arama satırına msinfo32 yaz tıkla
    anakart modelini bu şekilde öğrenebilirsin
  • ona da bakmıştım ama sadece pegatron yazıor diye bu programı indirip ondan da bakayım dedim. tam modelini öğrenemiyorum kartın !

Bios Update
  • bak bios sürümü yazan yer var ya orda başta senin kartın bios sürümü yazıyor bunu google da aratarak kartına uygun bios sürümünü bulabilirsin ama benim tavsiyem
    üretici sitesinde araman
  • aramadığımımı sanıyorsun gece 5 lere kadar ne yapıodum :) google bing yandex :) kullanmadığım arama motoru kalmadı :)
  • yok mu arkadaşlar yardım edebilecek? pc yi ablam almış hazır pc ben zaten almam da işte alınca da insanın burnundan geliyor. koydukları anakartın...
  • malesef yapcak bişeyinz yok casper da şöyle bir sorun var sitesinde eskiye dair laptopların masaüstü pclerin driverleri veya bios güncellemeleri bulunmuyor onun için yapcak bişey yok böyle devam edeceksiniz
  • Biosunu guncelleyip ne yapacan?
  • evet exeter bi de o var sorun varsa servise gönder
  • ya ekran kartımda oyunlarda sorun yapıor. garantiye de göndermek istemiyorum malum casper ın garanti sistemi :) en az 2 ay gelmez.
  • yavas kaliyor diyorsan normal diyecegim 4650 ddr2 ekran kartin var. alt seviyelere dusmus bir kart su anlik.
  • yok bilgisayar donuyor eski sürücü ile. yeni sürücü ile de ekran kartı sürücüsü çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. bilgisayarı donmaktan kurtarıyor ama çözüm değil gene oyun oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necroland -- 13 Ocak 2012; 18:19:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.