Bildirim
Bios Update
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3.parti programlara gerek yok
start run cmd yaz sonra komut satırına systeminfo yaz
arama satırına msinfo32 yaz tıkla
anakart modelini bu şekilde öğrenebilirsin -
ona da bakmıştım ama sadece pegatron yazıor diye bu programı indirip ondan da bakayım dedim. tam modelini öğrenemiyorum kartın !
-
bak bios sürümü yazan yer var ya orda başta senin kartın bios sürümü yazıyor bunu google da aratarak kartına uygun bios sürümünü bulabilirsin ama benim tavsiyem
üretici sitesinde araman -
aramadığımımı sanıyorsun gece 5 lere kadar ne yapıodum :) google bing yandex :) kullanmadığım arama motoru kalmadı :) -
yok mu arkadaşlar yardım edebilecek? pc yi ablam almış hazır pc ben zaten almam da işte alınca da insanın burnundan geliyor. koydukları anakartın... -
malesef yapcak bişeyinz yok casper da şöyle bir sorun var sitesinde eskiye dair laptopların masaüstü pclerin driverleri veya bios güncellemeleri bulunmuyor onun için yapcak bişey yok böyle devam edeceksiniz -
Biosunu guncelleyip ne yapacan? -
evet exeter bi de o var sorun varsa servise gönder -
ya ekran kartımda oyunlarda sorun yapıor. garantiye de göndermek istemiyorum malum casper ın garanti sistemi :) en az 2 ay gelmez. -
yavas kaliyor diyorsan normal diyecegim 4650 ddr2 ekran kartin var. alt seviyelere dusmus bir kart su anlik. -
yok bilgisayar donuyor eski sürücü ile. yeni sürücü ile de ekran kartı sürücüsü çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. bilgisayarı donmaktan kurtarıyor ama çözüm değil gene oyun oynayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necroland -- 13 Ocak 2012; 18:19:42 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- java error code 1603
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- tp link modem arayüz
- silinen notları geri getirme
- format atarken disk gözükmüyor
- ekran videosu alma
- windows ekran görüntüsü alma
- bilgisayar hızlandırma
- komut istemi
- bağlantı sıfırlandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X