Şimdi Ara

bios yada boot menüyü açamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
50.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar crt +esc tuşunu basılı tutarak açtım benden pasavord istiyor bu nedir ben nabıcam şifresi neki nabıcam yardııııııııııııııım :(((((
  • bios şifresini ancak toshiba yetkili servisleri kırabilir..laptop ı aldığın yerle görüş..
  • arkadaşım şifre oalrak şunları bi denermsiin bakalım olucak mı ?

toshy99 /Toshiba /24Banc81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlız kovboy -- 9 Kasım 2007; 14:09:01 >
  • olmadı arkadaşım denedim olmadı ama bana şu an için lazım olan bot etme menusu açılış disketini seçme menusu o hangi tuşla açılıyoki gerçi ger tuşu denedim ama belki çift tuşa bastımı çıkıyo yada bios şifresini girdikten sonra çıkıcak bi fikri olan varmı
  • quote:

yanlış hatırlamıyorsam toshiba da boot menu için F1 yapıp daha sora F12 yapıyorduk..

evet boot option menu F12 dir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuReL -- 9 Kasım 2007; 15:58:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülçehre

olmadı arkadaşım denedim olmadı ama bana şu an için lazım olan bot etme menusu açılış disketini seçme menusu o hangi tuşla açılıyoki gerçi ger tuşu denedim ama belki çift tuşa bastımı çıkıyo yada bios şifresini girdikten sonra çıkıcak bi fikri olan varmı

hepsini tek tek yazdın değil mi

toshy99

Toshiba

24Banc81

¿?
  • arkadaşım şifreleri denedim ve servisede tel açtım 110 dolara şifreyi kırarız diyolar bot munu için f8-f12-falan dediler olmuyo ve bende bisorun daha meydana geldi esc tuşuna bastımı bana f1 e bas diyoduya yanı yukardaki resim artık demiyo esc ye basınca pasavord diyor ne olduki şifreleri yanlış girince tüm tuşlarmı kapandı cd sürücüsü alıyım barı bunu ama nasıl olur hangı model olur yardımcı olursanız ????
  • Hortlatmak gibi olmasında az once başıma geldi once F1'e sonra ise esc'ye basaraktan biosa girdim tüm menüler kilitydi n harfine basınca acıldı botu space tusu ile cdrom yapıp end tusu ilede kaydettim
  • Bendede vardı okuyunca düzeldi sağolun
  • ben de NEC laptop sahibiyim, xp kurulumu sırasında bir hata verdi, ardından bilgisayarı restart edince bios ayarlarına girmeyi birtürlü başaramadım.F2 diyor basıyorum ama işe yaramıyor.
  • Arkadaşlar F12 yle giriliyo boot menüye !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen diyer pc gibi rahat deyil leptob lari berbat satellite serisi igrenc recovery denen bir illet gelistirmisler samsun leptop var dvd takioyrum boot ekrani geliyor enter diyorum format ekrani C ve D geliyor ama Toshiba da böyle birsey yok igrenc bir marka recovery diye birsey var ancak sistemi geri yüklüyorsun okadar
  • boot kısmında alt kısımda bulunan menüde hdd'nin hangisi olduğunu seçebiliyorsun. Orada flash diski üste getirince flashtan başlıyor.
  • Kardeşim Bilgisayar Kapalı iken F12 Basılı tut Bırakma Sonra Power Tusuna bas Toshiba Logosu Çıkar Karşına Otomatik bot menü açılır ordan artık cd flash bellek ne istersen seçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elagancem
    Kardeşim Bilgisayar Kapalı iken F12 Basılı tut Bırakma Sonra Power Tusuna bas Toshiba Logosu Çıkar Karşına Otomatik bot menü açılır ordan artık cd flash bellek ne istersen seçersin
    Ağzına sağlık. İşe yaradı...
  • Merhaba,

TOSHIBA markalı bilgisayarların BIOS açma tuşu genelde F2 olur.Eğer BIOS açma tuşunu bilmiyorsanız
    WEBDE DESTEK
    BIOS nedir ? hangi tuş ile açılır ?
    https://www.webdedestek.com/2019/09/bios-nedir-hangi-tus-ile-aclr.html
    adresinden öğrenebilirsiniz.

Klavye tuşu ile BIOS'u açamıyorsanız,bilgisayar açılırken BIOS'un açmak için gerekli olan ekran çok hızlı bir şekilde geçiyorsa bilgisayar açıldıktan sonra da BIOS'U açabilirsiniz.Bunun nasıl yapıldığını öğrenmek için
    WEBDE DESTEK
    BIOS ekranının açılamaması sorunu ve çözümü
    https://www.webdedestek.com/2019/09/bios-ekrannn-aclamamas-sorunu-ve-cozumu.html
    adresine gidebilirsiniz.

BIOS ile bilgisayar açılışında işletim sistemi kurulum sürücüsünün açılması için depolama birimlerine öncelik atama konusunda sorun yaşıyorsanız
    WEBDE DESTEK
    BIOS arayüzünde kurulum USB sürücüsüne öncelik atılamaması sorunu
    https://www.webdedestek.com/2019/09/bios-arayuzunde-kurulum-usb-surucusune.html
    adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer BIOS açıldığında sizden şifre isteniyor ve siz şifreyi bilmiyor yada unuttuysanız BIOS pilinin devreden çıkartılıp 5 dk gibi kısa süre bekletilmesi gerekiyor.Böylece BIOS şifresi sıfırlanacaktır.Bu konu ile ilgili sorun yaşıyorsanız
    WEBDE DESTEK
    BIOS arayüzü şifresini sıfırlama yöntemi
    https://www.webdedestek.com/2019/09/bios-arayuzu-sifresini-sfrlama-yontemi.html
    adresine gidebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.