Şimdi Ara

Biostar TA770 A2+ kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu yeni bir sistem topladım.
    amd 4800+, Biostar ta770 a2+, 2*1 Kingston 800 mhz ram, aopen h600 400 w. filan neyse sadete gelelim :)
    ne yaptıysam ses kartını tanıtamadım. bistarın sistesinden en son çıkan driverları indirdim. biosuda güncelledim.
    banamısın demedi.
    akşam eve gidince sp2den sonraki güncelleştirmeleri yüklemeyi düşünüyorum. sizce bu sorunu çözermi.
    eğer yine olmazsa anakart problemlidir diyebilirmiyiz veya başka tavsiyesi olan varmı.

• TA 770 in ve 780 nin ses problem sorunları kullanıcı sayısının artışına doğru orantılı olarak artmaya başladı

ondan hariç şunu söyleyim son dönemdekiwin yüklemelerimde gördüm ki bu zamanda win Os yüklenecek en kötü win xp cd si sp2 yi içermeli

hatta warezden elde ettiiim bi modlu ve 2008 güncellemleri dahil edilmiş vista görünümlü bi xp den son derece memnun kaldım açıkcası.....
  • bende bu anakartı kullandım bi ara. ilk işletim sistemi kurarken sp olmayan bi cd den kurdum ve driverlarda sorun oldu.daha sonra sp2 li bi cd ile yukleme yaptım ve hiçbir sorun olmadan driverlar kuruldu ve calıştı.
  • ya abicim ben sevmiyorum öyle cancanlı xpleri. bende winxp sp2 kurdum ama ses kartı çalışmadı. driver kurulumu tamamlanıyor ama aygıt yöneticisinde görünmüyor. donanım ekleden tanıtıyorum ama sorunlu görüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.