Şimdi Ara

Bir ajandanın kapağına resim nasıl basılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum baslikta dedigim gibi bir ajandanin kapagina resim ve ya yazi basmak istiyorum ben arastirdiğim kadariyla ütuyle basan olmus ama nasil yapilir nekullanilir hic bir bilgi bulamadiğimdan yardim ariyorum bir bilen varsa ve yardim ci olursa cok isime yaricak . Daha onceden acildimi bilmiyorum aradim yoktu . Lutfen yardim edin onemli nenim icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ütü baskı için onların özel kağıtları var. Kırtasiyeden veya büro ofis malzemeleri satan bir yerden alabilirsin. Basmak istediğin resmi önce o kağıda yazıcıdan bastırıyorsun sonra ütü ile kağıdı basmak istediğin zemine ütülüyorsun.
  • Benim uygulayacagim zemin deri tarzi bi seymacaba o baski icin utunun ka cderece olmasi gerekiyor biliyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

Benim uygulayacagim zemin deri tarzi bi seymacaba o baski icin utunun ka cderece olmasi gerekiyor biliyormusunuz

Deri zemine böyle bir yöntem yapılır mı ondan tam emin değilim. Benim dediğim uygulama kumaş, kağıt için oluyor deride atma yapabilir.
  • deride oluyormuş deniyer öğrendik anacak yazıcının mürekkebini min e getirmelisiniz deri mürekkebi emmediğinden yayıla biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

deride oluyormuş deniyer öğrendik anacak yazıcının mürekkebini min e getirmelisiniz deri mürekkebi emmediğinden yayıla biliyor.

Bilgilendirme için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.