Şimdi Ara

Bir anda battlepack yağmuru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun standart sürümüne sahibim henüz yeni aldım oyun sistemine falan çok hakim değilim dün gece başladım oynamaya biraz da sabah oynadım packlere bir bakayım dedim 28 tane battlepack düşmüş çoğu da gold normal mi yoksa bilmeden satın falan mı aldım ya da glitch mi oldu ? Daha 4. seviyeyim.

• Normal, silahlarla belli sayıda adam vurdukça verir. Daha çok gelecek, merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Normal, silahlarla belli sayıda adam vurdukça verir. Daha çok gelecek, merak etme.

Yanında tarafta 5 tanesinin 10 küsür dolara satıldığını görünce glitche falan mı düştüm diye merak ettim ban yemeyelim durduk yere.Peki bişey daha sorucam bu packlerden çıkan Xp boostlari istediğimiz zaman kullanma ya da aynı anda birden fazla boost kullanma gibi bi şansımız var mı? 20 küsür paket var ama içinden çıkan boostlar ziyan olmasın diye açamıyorum açayım mi hepsini bır anda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sırasında ESC'ye basarsan sağ alt köşeden görür seçersin. İstediğini kullanırsın. Ama birini başlattığında bitmesini bekle. Misal %25 açtın ve bitmeden %50'ye geçersen, %25 olan yanar. O yüzden hepsini birer saat kullanarak bitir. Bittikçe yenisini başlat ve evet istediğin zaman kullanırsın. Ama başlamış olanı durduramazsın. Oyundan çıktığında durur, Oyuna girdiğinde kaldığı yerden devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 6 Aralık 2015; 14:02:10 >
  • quote:

Oyun sırasında ESC'ye basarsan sağ alt köşeden görür seçersin. İstediğini kullanırsın. Ama birini başlattığında bitmesini bekle. Misal %25 açtın ve bitmeden %50'ye geçersen, %25 olan yanar. O yüzden hepsini birer saat kullanarak bitir. Bittikçe yenisini başlat ve evet istediğin zaman kullanırsın. Ama başlamış olanı durduramazsın. Oyundan çıktığında durur, Oyuna girdiğinde kaldığı yerden devam eder.

Battlelogda arayıp duruyordum nerden aktif edicem diye meğer ordaymış.Saolasın
  • quote:

Oyun sırasında ESC'ye basarsan sağ alt köşeden görür seçersin. İstediğini kullanırsın. Ama birini başlattığında bitmesini bekle. Misal %25 açtın ve bitmeden %50'ye geçersen, %25 olan yanar. O yüzden hepsini birer saat kullanarak bitir. Bittikçe yenisini başlat ve evet istediğin zaman kullanırsın. Ama başlamış olanı durduramazsın. Oyundan çıktığında durur, Oyuna girdiğinde kaldığı yerden devam eder.

premium aldım battlelog'a girdim hepsini açtım
    bilmiyordum hepsi güme gitti=)
    aslında iyi oldu oyunun zevki çıkmıyor diğer türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

premium aldım battlelog'a girdim hepsini açtım
    bilmiyordum hepsi güme gitti=)
    aslında iyi oldu oyunun zevki çıkmıyor diğer türlü

Aslında haklısın.Bır anda kendimi 18. Seviyede buldum daha 2 günlük oyuncuyum bu kadar kolay seviye atlanmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.