merhaba arkadaşlar marmara adasına bi aylığına gitmek istiyorum ve orda ki eve geçici bi internet bağlatabilme imkanım varmıdır 3g li fln değilde normal modemli kurulum olarak senede bir iki kere
akapunkturA
kullanıcısına yanıt
Türk Telekom'un genelde okullar kapanınca satışa çıkardığı 2 veya 3 aylık abone olunan "yazlık internet" paketi var.
Bu forumdan bir arkadaş satışta görünmemesine rağmen mart ayında müşteri hizmetleri aracılığı ile aldığını yazmıştı.
Bu paketi aldığınızda 2 veya 3 aylık abone oluyorsunuz , ne kadar sürelik aldıysanız hepsi tek faturada tahsil ediliyor ve süre bitiminde iptal etmezseniz seneye aynı tarihlerde açılmak üzere kapanıyor.
telekomu aradım da telefonsuz tahattutsuz olabiliyor dedi ama 73 tl lik internet ilk ay şudur budur derken 120 e çıkıyor pahalı yani turknet i sorayım olmadı. teşekkürler . ha birde vınn tavsiye edermisiniz hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu internetinin
akapunkturA
kullanıcısına yanıt
Telekom'dan size sunulan tarife muhtemelen yazlık olan paket değil , çünkü yazlık internetin "yalın ultranet 16 mbps.limitsiz 2 aylık" fiyatı 163 tl.
Vınn konusu ise sizin internet kullanımınız ile alakalı , ben yazın bir kaç ay evden ayrı kalınca vınn kullanıyorum ,
genelde haftalık 1 gb. paketi var 12 tl.ondan alıyorum bittikçe tekrar alıyorum beni idare ediyor ,
evet yazlık değil ben sorduğumda hiç bahsetmedi yazlk internet paketinden bu bahsettiğim telefon hattına gerek olmadan taahhütsüz olan internet. yarın dedğiniz yazlık internet olayını sorucam arayıp.