Şimdi Ara

bir aylık geçici internet ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar marmara adasına bi aylığına gitmek istiyorum ve orda ki eve geçici bi internet bağlatabilme imkanım varmıdır 3g li fln değilde normal modemli kurulum olarak senede bir iki kere

• akapunktur A kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'un genelde okullar kapanınca satışa çıkardığı 2 veya 3 aylık abone olunan "yazlık internet" paketi var.

Bu forumdan bir arkadaş satışta görünmemesine rağmen mart ayında müşteri hizmetleri aracılığı ile aldığını yazmıştı.

Bu paketi aldığınızda 2 veya 3 aylık abone oluyorsunuz , ne kadar sürelik aldıysanız hepsi tek faturada tahsil ediliyor ve süre bitiminde iptal etmezseniz seneye aynı tarihlerde açılmak üzere kapanıyor.

Araştırmakta fayda var , belki işinize yarar.
  • Turknet alabilirsin sözleşmesiz. İstediğinde kapattır.
  • telekomu aradım da telefonsuz tahattutsuz olabiliyor dedi ama 73 tl lik internet ilk ay şudur budur derken 120 e çıkıyor pahalı yani turknet i sorayım olmadı. teşekkürler . ha birde vınn tavsiye edermisiniz hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu internetinin
  • akapunktur A kullanıcısına yanıt
    Telekom'dan size sunulan tarife muhtemelen yazlık olan paket değil , çünkü yazlık internetin "yalın ultranet 16 mbps.limitsiz 2 aylık" fiyatı 163 tl.

Vınn konusu ise sizin internet kullanımınız ile alakalı , ben yazın bir kaç ay evden ayrı kalınca vınn kullanıyorum ,

genelde haftalık 1 gb. paketi var 12 tl.ondan alıyorum bittikçe tekrar alıyorum beni idare ediyor ,
  • evet yazlık değil ben sorduğumda hiç bahsetmedi yazlk internet paketinden bu bahsettiğim telefon hattına gerek olmadan taahhütsüz olan internet. yarın dedğiniz yazlık internet olayını sorucam arayıp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.