Şimdi Ara

Bir Çizgi elektronik mağduriyeti daha ... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
364
Cevap
5
Favori
12.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu forumda çizgide çalışan o kadar kişi varki. forumda laf atacağınıza önünüzde bekleyen kartları tamir edin.
  • Niyazi Saral ve firması bu sitede kim bu bozma işini yapıyor kim haksız kazanç sağladı biliyor.İfşa edin bilelim kim bu ekip.Bu muhabbet uzayıp gider.En sonunda asus almaz millet olur biter.Normal kullanıcıya bozdun ettin ithamında bulunulursa işin cıvkı çıkar o servisede bidaha güven kalmaz kimse adınıda anmaz.2.el pazarına darbesi çok ufak olur sadece asus satılmıyor... Bu sahtekarlığı kim yaptı söylemeden kimse rahat etmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

evt imzamdaki hocam nereye göndereceğiz video yarım saat olduğu için bakamadım

Şuan tam belli değil diyorlar Asus açıklama yapacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Yanlış anlama dostum ama adamlar haklı.

İzah edeyim;yaklaşık 1.5 sene önce 1500 liradan satılan kartı ikinci elden 500'e alsan, sonra kartı yakıp tamiri mümkün olmayan bir hale getirip servisten para iadesi alsan 1000 lira haksız kazanç elde etmiş olursun ki; bu da dolandırıcılık olur.

O aradaki farkı birisi alacaksa kartın ilk sahibi almalıdır.

Ayrıca fatura senin adına olmadığı için ücret iadesini sana yapmaları da doğru olmaz. Kartın ilk sahibi ile ikinci el satış mukavelesi yapman iyi olurdu.

1-hocam mantığınız yanlış ben bu karta 7-8 ay önce 620 tl +kargo verdim faturası da zaten 800 küsür tl dediğiniz gibi öyle 1000 tl felan kâr durumu yok
    orada yanlışsınız.
    2-Ben kartı para verip almışssam benim olmuş demektir yanlışmıyım ? ki sanalpazardan aldım orada kaydı kuydu duruyor.
    sen marketten birşey alıp iade edeceğin zaman ne istiyorlar fiş istiyorlar sana isim mi soruyorlar.
    3-Benim kartın parasını fatura sahibine verseler adam alsa seni tanımam dese benim verdiğim 620 küsür tl ne olacak ?
    4-Benim 1 ay boyunca kartımın yatması sonucu oluşan zararım ne olacak veya şu anda yaşadığım stress ne olacak ?

Anlamıyorum gerçekten neden öküz altında buzağı aramaya çalışıyorsunuz yukarı yazdım ben bu işten kâr felan etmiyorum
    zaten alırken de o amaçla almadım.Bilmem anlatabildin mi ?

Hani benim garanti yansın kartı satın alırken verdiğim para boşa gitsin dermişsiniz gibi duruyor
    dostum diyerek başladığınız cümlelerin devamında yazdıklarınız oldu mu peki ?

Parasını aldığında 200 küsür TL kârın olacak ve kartı kullandığın süre yanına kâr olarak kalacak.

Sen bilerek bozdun kartı demiyorum ama bunu dolandırıcılık yöntemi olarak kullananlar var. Aynen bu yöntemi izleyip para kazanıyorlar.

Bu kötü niyetli kişileri bir şekilde engellemek lazım.

hiçte kâr kalmıyor 1 ay kartsız kaldım işi gücü bırakıp bu konulara kafa yorup sıkıntı stres oldum
    yani 200 tl olmasaydı daha iyiydi.
    ayrıca peşin para vermiştim en iyi ihtimalle peşin para geri alamayacağım bu da ayrı bir zararım olacak.

Ayrıca anlamak istemediğiniz kartın garantisi var ve kart bozulursa kartın gerekli işlemleri yapılmak zorunda kanunlar bunu söylüyor.

Yoksa sende bir dolandırıcı olabilirsin olamaz mı hırsız da olabilirsin olmaz mı yanlış anlama dolandırıcısın yada hırsızsın demiyorum ama böyle herkes kafasına göre mantık yürütürse olmaz
    karşındakine saygısızlık olur bu
    ayrıca kanunlar belli garanti denen bir olay var boşuna verilmemiş.

adam 1 tl ye alıp 2000 tl lik fatura bedelini de alabilir kanun dışı bir durum yok bunda dolandırıcılık olduğunu düşünen kişide yargıya başvurur hakkını arar.
    kaldı ki çizgi ismimi araştırsa 1 tane garantilik işim ancak olmuştur bu yıl içinde.

Bu tarz imalar hoş değil ben sizin niyetinizin farklı olduğunu sadece bu konuyu karıştırmak olduğunu düşünüyorum hatta düşünmüyorum kesinlike eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 21 Eylül 2014; 16:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: xqlusive

Sevgili Niyazi Beyefndi ,

Forumdaki bütün arkadaşların huzurunda size bir spru sormak isterim tabi cevaplayabilirseniz uzun uzadıya yazmanıza gerek yok :)

Forumda konu açan bir arkadaşın konusuna yorum yaptınız ve bana ulaşın arkadaşa dediniz , çok güzel :) arkadaş size ulaştı ve arkadaşa sana yardımcı olacağım dediniz , çok çok güzel :) ama sonrası ne yazıkki skandal neden mi Sevgili Forum Üyeleri ;

Arkadaş Niyazi Beyefendiyle iletişem geçiyor ve niyazi bey arkadaşa diyor ki :) Forumdaki konunu sil sana yardımcı olacağım diyor ve arkadaş sorumdaki konusuna lütfen konu silinsin problem çözülsün yazıyor ve sonra niyazi bey arkadaşın ürünlerini iade alıyor ve arkadaş yeni sistem topluyor :)

Sevgili niyazi bey şimdi sizce bu nedir ?
    ne nasıl bir hizmet anlayışıdır ?
    Koskocaman firmayız dersiniz kaç senedir piyasadayız dersiniz ama insanları böylemi tehtid ederek hizmet verirsiniz ve ürünlerin iadesini böylemi alırsınız ?

şimdi

1.forumda ben sayfa açtım ..AÇTIKTAN sonraki zamanda niyazi beyle iletişime geçtim. AYNI GÜN SORUNUM çözüldü.. niyazi beyle iletişime geçmeden önce sayfayı açmıştım .

keşke sayfa açmadan önce iletişime geçseydim sayfaya bile gerek kalmıyacaktı.

şimdi silinmesini istiyorum diye yazdım..
    2..niyazi bey ile hemde tanışma fırsatım oldu.. değerli biri gerisi boş.. yarım saat sohbet ettii benle kendi odasında ..şimdi ben kim niyazi beyle yarım saat odasında sohbet kim..

3. BENİ TEHDİT ETMEDİ...ben tehdit edilmedin.. hiç..HATTA TAM TERSİ BEN hakaret edici tehdit edici mail attım .. bırakın asus anakartımla asus ekran kartımı değişmesi veya yenisini .dava açsa bana 50 TANESİNİ ALIR bende.. FARK BURADA İŞTE ADAM GİBİ ADAM NİYAZİ BEY. DELİKANLI.

ama yapmadı.. direk okumuş mailimi . ve oralara takılmamış . direk SORUNUMA ve sonuca ODAKLANMIŞ. ve aynı günde sonuçlandırdı..

zaten banada yakışan hemen silinmesini istiyorum yazdım..BUDA HAKKIM .. o kadar işinin arasında sağolsun ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.. çok teşekkür ederim niyazi beye
    ..

BİDE BAHSEDİLEN ARKADAŞ KİM merak ettim doğrusu..

niyazi bey YAPMAK ZORUNDA DEĞİL.. zorunluluğu yok..

verirsin tüketici hakem heyetine ...

sayfamda burda zaten ..

http://forum.donanimhaber.com/m_97329769/f_//tm.htm#97428814

Hayırlı olsun hocam mesela bana yardımcı olmadılar ve ben sana sordum nasıl iade alındı ürünün dedim bana yazdığın msjda bu arkadasın dediği gibi , banada böyle demedin mi hocam sen yalan konuşmaya ne gerek var şimdi ; cümlen aynen böyle : SÖZ VERDİ SİL DEDİ YARDIMCI OLUCAM DEDİ SİLDim KARDEŞİM
    Ama konuya yazdığın seyler bambaşka :) , sende bizim gibi mağdurdun konu silinsin iade alınıcak dediğinde bunları yine de yazmaman lazımdı hocam direk yıkama yağlama olmuş biraz neyse hayırlı olsun hocam yine

ne yani şimdi ben sildim diyemi .

bana yardımcı oldu. iade aldı ürünlerimi
    niyazi bey..

şimdi ben sildim ..yardım etmiyecek olsaydı gine yardım etmezdi..SİZ BANA iki sefer söz veripte yapmayan sözü yerine getirmeyen kişileri bulun onları eleştirin ..niyazi beyi değil..

hiç buradan bakan yok olaya..

ayrıca sorunumu BİZZAT KENDİSİ çözdü.. ilğilendi sohbet etti...beni UYARDI yaptığım hatalar vardı..başkası olsa bana hiç bir şekilde yardımcı olmazdı.. daha ne yapsın bana akşam yemeyimi yedirsin anlamış değilim valla..

AYRICA BABAMIN OĞLUDA değil ama bana resmen yardımcı olarak büyük bir BABALIK yapmıştır . gerisi boş..HAKKINI DA VERMEM gerekir..

ALLAH RAZI OLSUN niyazi beyden...

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Onudamı biz yapalım ameka .. şunu anlamak istemiyorsunuz ve bu konuyu çarpıtarak insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. Dolandırıcılık var diye yapılan haksızlıkları, saçmalıkları resmen mazur görmemizi istiyorlar yani dolandırıcılığı kalkan yapıp insanları dolandırıyorlar. Zaten bu dava açılması muhabbetide kendilerine çok güzel kılıf olmuş. Mağdur olan kişiyi hakkını aramaya kalktığında bu tür bahanelerle bezdirme çabası. Adam maduriyet konusu açmış senin gibi birkaç çok bilmiş hala konuyla alakası olmayan '' dolandırıcılık'' muhabbetine giriyorsunuz. Ortada bir dolandırıcı varsa çizgi elektronik, niyazi saral ve türevleridir, şakşakçıları da cabası..

ben gelip buraya konu açıyorum
    620 tl verip aldım sonra kartı garanti dışına çıkardılar diye hem param gidiyor hem vaktim hemde psikolojim bozuluyor
    adam gelmiş daladırıcıydı şuydu buydu diye konuya alakasız mesajlar yazıyor.
    Onun niyeti belli bilmiyorum ne menfaati bu mesajlardan ama konuyla ilgili yorumn yapacağına bi geçmiş olsun diyeceğine yine bezdirmeye yönelik saçma sapan şeyler yazıyor.
    İyi niyetli olmadığını düşünüyorum o yüzden dikkate alma onu boşver sinirlendiğine değmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyau

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Yanlış anlama dostum ama adamlar haklı.

İzah edeyim;yaklaşık 1.5 sene önce 1500 liradan satılan kartı ikinci elden 500'e alsan, sonra kartı yakıp tamiri mümkün olmayan bir hale getirip servisten para iadesi alsan 1000 lira haksız kazanç elde etmiş olursun ki; bu da dolandırıcılık olur.

O aradaki farkı birisi alacaksa kartın ilk sahibi almalıdır.

Ayrıca fatura senin adına olmadığı için ücret iadesini sana yapmaları da doğru olmaz. Kartın ilk sahibi ile ikinci el satış mukavelesi yapman iyi olurdu.

Şu konuda gördüğüm en saçma yorum.

Değeri kaç para olursa olsun, 1 sene önce ben sana bi ürün satmış olsam ve o bozulsa, parasını sana değil de bana mı versinler? Halbuki ben sana satarken paramı almışım zaten. İkinciye bir daha para almak nedir, piyango mu?

Hem, her ürünü bozulan kişiye kendisi bilerek bozmuş gibi muamele yapmakta nedir? Allah akıl-fikir versin.

Sadece şu konuda yazılan mesajlardan bir örnek:
    quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

yeğenim vardı ssd aldı dh den 1-2 gün kullandı bozuldu hepsiburadaya tamire yolladı ilk sahibine yollamışlar adam aldı kaçtı yapacakları işi (ağır küfürler buraya)... yok fatura sahibi yok fatura adresine yolluycaz salak saçma işler

Dolandırıcılığı nasıl önleyeceksin? Bilerek kartı bozup parasını isteyenlerin nasıl önüne geçeceksin?

Suçu önlemek için, herkesi topyekün ve önyargılı bir şekilde potansiyel suçlu ilan edemezsiniz.

Niyazi bey, dolandırıcıların kartları bozmak için kullandığı yöntemi anlatmıştı. Kartların soğutucusunu söküp bir müddet çalıştırıyor ve GPU, VRM gibi elemanların bozulmasına neden oluyorlarmış. Madem böyle bir durum biliniyor, bunu önlemek için tedbir alır, tüm kullanıcıları potansiyel suçlu yerine koyma aptallığını terkedersiniz. Soğutucu bloğunun vidalarının üstüne, söküldüğünde yırtılacak şekilde garanti etiketi yapıştırırsınız. Bu etiketlerin olmadığı ürünü de garanti dışı bırakırsınız.

Bunun gibi birçok farklı çözüm üretilebilecekken, işin kolayına kaçıp tüm müşterileri mağdur edebilecek şeyler yapmaya soyunmak ticaret ahlakıyla bağdaşmaz.

Aynen iade ediyorum o lafını sana. Üslübunu düzelt önce adam gibi konuşmayı öğren. Ondan sonra ilgili firmalara telefon mu edersin, mail mi atarsın çözüm önerini sun onlara.

@siyau haklı kullanıcıları topyekün suçlu ilan etmek de nedir.
    Siz işin hikaye yönlerini geçinde adana da çizgi elektronik ile ticaret yapan biri felanmısınız onu söyleyin ?
    Hiç samimi durmuyorsunuz sanki menfaat için yazıyor gibisiniz yanlış anlamayın sizin deyminizle size menfaatçi demiyorum ama
    menfaat için böyle şeyler yapanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Art niyetli insanlar her zaman vardı ve olmaya da devam edecek. Bu kişilerin oranı % 1-2 vardır veya yoktur. Ki Niyazi Saral'ın dediğine göre yaklaşık 12 bin ürün içinde 10-12 kişi falan sanırım. 1/1000 yani nerdeyse. Hadi 1/100 olsun. Farz edelim ki bu art niyetliler ne yapıp-edip ürünlerini yenisini bir şekilde almışta olsunlar. Burada esas soru şu olmalı: Binde veya yüzde 1 kişiyi önlemek için kalan 999 veya 99 kişiyi ne yapacaksınız? Şu anda cobi'nin başına geldiği gibi hırsız muamelesi mi yapacaksınız? cobi'nin yerinde siz olsanız ne düşünürdünüz?

Dürüst bir adama sahtekâr, dolandırıcı, hırsız muamelesi yapmak kadar âdice bir şey düşünemiyorum.

yok bunlar objektif yazmıyor dostum dertleri üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
    bir gün onunda başına böyle bir durum gelirse anlar o zaman
    dediğin gibi 10-12 kişi yüzünden herkese karşı bu kadar önyargılı olmak nedir varsa bir dertleri delil bulurlar araştırırlar vs vs gereiği yapılır.
    Yoksa sen elinde birşey olmadan veya türk mahkemeleri kişi hüküm vermemişsse kişiye hırsız dolandırıcı muamelesi yaparsan kişiye hakaret suçu işlemiş olursun
    bunlar daha bunun farkında değil.

• quote:

bakalım bende 2 aylık mönitörü bulutlanmadan ötürü yolluycam neler olucak

umarım sende benim gibi konu açmak zorunda kalmazssın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xqlusive

Sevgili Niyazi Beyefndi ,

Forumdaki bütün arkadaşların huzurunda size bir spru sormak isterim tabi cevaplayabilirseniz uzun uzadıya yazmanıza gerek yok :)

Forumda konu açan bir arkadaşın konusuna yorum yaptınız ve bana ulaşın arkadaşa dediniz , çok güzel :) arkadaş size ulaştı ve arkadaşa sana yardımcı olacağım dediniz , çok çok güzel :) ama sonrası ne yazıkki skandal neden mi Sevgili Forum Üyeleri ;

Arkadaş Niyazi Beyefendiyle iletişem geçiyor ve niyazi bey arkadaşa diyor ki :) Forumdaki konunu sil sana yardımcı olacağım diyor ve arkadaş sorumdaki konusuna lütfen konu silinsin problem çözülsün yazıyor ve sonra niyazi bey arkadaşın ürünlerini iade alıyor ve arkadaş yeni sistem topluyor :)

Sevgili niyazi bey şimdi sizce bu nedir ?
    ne nasıl bir hizmet anlayışıdır ?
    Koskocaman firmayız dersiniz kaç senedir piyasadayız dersiniz ama insanları böylemi tehtid ederek hizmet verirsiniz ve ürünlerin iadesini böylemi alırsınız ?

şimdi

1.forumda ben sayfa açtım ..AÇTIKTAN sonraki zamanda niyazi beyle iletişime geçtim. AYNI GÜN SORUNUM çözüldü.. niyazi beyle iletişime geçmeden önce sayfayı açmıştım .

keşke sayfa açmadan önce iletişime geçseydim sayfaya bile gerek kalmıyacaktı.

şimdi silinmesini istiyorum diye yazdım..
    2..niyazi bey ile hemde tanışma fırsatım oldu.. değerli biri gerisi boş.. yarım saat sohbet ettii benle kendi odasında ..şimdi ben kim niyazi beyle yarım saat odasında sohbet kim..

3. BENİ TEHDİT ETMEDİ...ben tehdit edilmedin.. hiç..HATTA TAM TERSİ BEN hakaret edici tehdit edici mail attım .. bırakın asus anakartımla asus ekran kartımı değişmesi veya yenisini .dava açsa bana 50 TANESİNİ ALIR bende.. FARK BURADA İŞTE ADAM GİBİ ADAM NİYAZİ BEY. DELİKANLI.

ama yapmadı.. direk okumuş mailimi . ve oralara takılmamış . direk SORUNUMA ve sonuca ODAKLANMIŞ. ve aynı günde sonuçlandırdı..

zaten banada yakışan hemen silinmesini istiyorum yazdım..BUDA HAKKIM .. o kadar işinin arasında sağolsun ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.. çok teşekkür ederim niyazi beye
    ..

BİDE BAHSEDİLEN ARKADAŞ KİM merak ettim doğrusu..

niyazi bey YAPMAK ZORUNDA DEĞİL.. zorunluluğu yok..

verirsin tüketici hakem heyetine ...

sayfamda burda zaten ..

http://forum.donanimhaber.com/m_97329769/f_//tm.htm#97428814

Hayırlı olsun hocam mesela bana yardımcı olmadılar ve ben sana sordum nasıl iade alındı ürünün dedim bana yazdığın msjda bu arkadasın dediği gibi , banada böyle demedin mi hocam sen yalan konuşmaya ne gerek var şimdi ; cümlen aynen böyle : SÖZ VERDİ SİL DEDİ YARDIMCI OLUCAM DEDİ SİLDim KARDEŞİM
    Ama konuya yazdığın seyler bambaşka :) , sende bizim gibi mağdurdun konu silinsin iade alınıcak dediğinde bunları yine de yazmaman lazımdı hocam direk yıkama yağlama olmuş biraz neyse hayırlı olsun hocam yine

ne yani şimdi ben sildim diyemi .

bana yardımcı oldu. iade aldı ürünlerimi
    niyazi bey..

şimdi ben sildim ..yardım etmiyecek olsaydı gine yardım etmezdi..SİZ BANA iki sefer söz veripte yapmayan sözü yerine getirmeyen kişileri bulun onları eleştirin ..niyazi beyi değil..

hiç buradan bakan yok olaya..

ayrıca sorunumu BİZZAT KENDİSİ çözdü.. ilğilendi sohbet etti...beni UYARDI yaptığım hatalar vardı..başkası olsa bana hiç bir şekilde yardımcı olmazdı.. daha ne yapsın bana akşam yemeyimi yedirsin anlamış değilim valla..

AYRICA BABAMIN OĞLUDA değil ama bana resmen yardımcı olarak büyük bir BABALIK yapmıştır . gerisi boş..HAKKINI DA VERMEM gerekir..

ALLAH RAZI OLSUN niyazi beyden...

peki kanuni bir hakkınız varsa neden niyazi bey den talep edip yardım istemek zorunda kalasınız ki buarada anormallik yok mu ?
    Yani konuyu neden açtınız demekki sıkıntı yaşadınız neden sıkıntı yaşattılar size o zaman ?
    Bu niyazi bey kanunların üzerindemidir sana babalık yaparsa işin görülür yapmazssa işin görülmez şeklinde mi yürüyor servis ve garanti işlemleri ?

Ama sende konu açıp niyazi bey halledince hemen sildiysen nasıl olsa işim görüldü mantığında davranmışsın demektir
    Konuyu silmeden üste not düşebilirdin bu sayede forumdaki diğer kişilerde bu konudan faydalanabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 21 Eylül 2014; 17:18:07 >

• Bu kadar sikayetten sonra mecbur kalmis , kanunen verilen garantiyi, tamir yada iade kabul etmis sen allah razi olsun cekiyorsun . Komik bir durum degilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Şu ss'deki mesele, aylar önce Niyazi Saral'la konuşulmuş ve kendisi ikna olmuş görünmüştü. Ancak değişen bir şey yok.
    Tamamen tüketiciyi koruma amaçlı bir maddeyi, adamlar alakasız ve ters bir biçimde yorumlayıp, tehdit etmişler.

Bir Çizgi elektronik mağduriyeti daha ...

O madde, kısaca şöyle diyor: Ürüne satıcı zarar verirse veya müşteri, kullanım kılavuzundaki yanlış bilgilendirmeden dolayı, ürüne zarar verirse, ÜRÜN GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİŞTİRİLİR/ONARILIR.

Niyazi bey, biz Çizgi'yi yıllarca iyi tanıdık. Son birkaç ayda ise, kendinizi rezil etmeyi başardınız.

hocam mesaj belli ';
    ''kartı aldın takarken en ufak bir hata yaptın ben bunu hemen garanti dışı bırakırım''
    ama kanunda bu montajın yanlış olduğunun netliği yok işte o zaman işin içine bilirkişi felan giriyor iş uzuyor.
    Niyazi saral gibi beyefendiler sonra gelir buraya ''yok hatalı montaj yapılmış garanti dışı olur vs diye mesajlar yazarlar.''
    Neticede son kullanıcıya karşı silah gibi kullanma zihniyeti var zaten o resimde herşeyi anlatmış diyor ki kullanıcıya
    ''haaa cııısss mayk alırım bak garantini'' mesaj bu.
    şimdi gelip kimse o kanuni mesajdır o yüzden oraya koyduk u savunmasın onu sitede insanların gözünün içine sokra gibi koymakta ben başka bir düşünce ararım.

Nerde hocam bu söylemleri değişecek.Diğer sitelerden birinde sohbet videosu var.Orda teknik servisi kendi istekleri ile bıraktılarını,eleman desteklerini kendilerinin sağlayacaklarını,yanı bir nevi siz beni kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum söylemini dile getiriyor.

dk 10.00 da güya fatura falan gerekmediği,hatta siteden bile kontrol yapılmadığı,direk seri numarasından anlaşıldığını söylüyor.Bunu izleyenlerde burdakileri görmeyince sıkıntı yaşayanları yalan söylüyor sanıyor olmalı.

dk 15.00 da söylediğine 5000 firmada göre çoluk çocugun monte ettiği ürünlerdeki geri dönüş fazladır diyor.Yani bırakın tüketicinin kendi montajını firmalardaki montaji bile beğenmiyor.Peki sormak istiyorum,o firmalar veya o kullanıcılar bu ürünleri monte etmiyecekte ne yapacak?Siz gelip ücretsiz montaj mı yapacaksınız?Veya bu kişiler bu ürünleri alıp montaj yapmasa siz kime servis vereceksiniz?

dk 16.00 ise yetkin olmayan insanların montaj yapması,herkesin herşeyi bilmesi diyor.Bu yetkin kişiler kim acaba?5000 firmadaki insanıda begenmiyorlar?

Zaten sürekli videodaki yetkinliğini söylemesine herkes dikkat etmiştir.

dk 18.00 ise markaların adam tutturup her söylediklerine kötü bir karalama yaptırdıgını söylüyor.Şimdi bunlarda biz oluyoruz sanırım.

Tek söyleyebileceğim,siz müşteriyle yetkinlik,bilgi,üstünlük savaşına girer,müşterileri küçük görürseniz,eninde sonunda küçücük bir firma olarak iş hayatına veda edersiniz.

• quote:

Ya olay arkadasın değişim alması değil firmayla ilgili hakkında konu açıldığında bu mu olmalı ?
    İşine geldiği gibimi olmalı sil iade alırım demelimi ?
    Bu nasıl bi mantık ?
    Ayrıca değişim alan arkadaşa hayırlı olsun sevindim onun adına hayırlı olsun güle güle kullansın ama olay rahatsız edici ne yazık ki
    Yakışıksız servis anlayışı yakıştıramadım.

vay vaay vaaaay vaaaaay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 21 Eylül 2014; 17:36:11 >

• i7_4790k İ kullanıcısına yanıt
    Niyazi bey bana göre hata yapti . Yanlis anlamayin lütfen , yapmasaydi demiyorum kesinlikle . Ancak bu mesaji gören herkes forumdan ayni sekilde yüklenecek cizgiye . Demekki kanuni hakla degil tehdit ve karalama ile tamir ediliyormus anlaminda söylüyorum . Bu arada benimde anakartim asus . Umarim bir sorun ile karailasmam destk birimine ihtiyacim oldugunda . Ama cizgi den cok inventusa guveniyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    hocam hemen bi yazılı dilekçe isterim ordanda tüketici heyetine sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 21 Eylül 2014; 17:40:02 >
  • quote:

hocam hemen bi yazılı dilekçe isterim ordanda tüketici heyetine sorun yok

aynen pnu yap pazartesi sonuç alamazsam bende onu yapacağım.
  • Hocam iadesi alınan arkadaşa sonuna kadar hayırlı olsun güle güle kullansın ama olmadı ya bu ayıp etti niyazi bey :/
  • quote:

quote:

Ya olay arkadasın değişim alması değil firmayla ilgili hakkında konu açıldığında bu mu olmalı ?
    İşine geldiği gibimi olmalı sil iade alırım demelimi ?
    Bu nasıl bi mantık ?
    Ayrıca değişim alan arkadaşa hayırlı olsun sevindim onun adına hayırlı olsun güle güle kullansın ama olay rahatsız edici ne yazık ki
    Yakışıksız servis anlayışı yakıştıramadım.

vay vaay vaaaay vaaaaay

bak bak yikama yağlama başladı

bir firma olarak düşülen durumlara bak

asıl komik yani insanların kendi haklarını bilmeden sözde , başka kişilere abi yardımcı ol beyaaahha demeleri

• Monitörlere zaten Çizgi bakmıyordu; bildiğim Üsküdar'da bir başka servis bakıyordu. Hiç işim düşmediği için yerini bilmiyorum, ama Çizgi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 21 Eylül 2014; 17:47:42 >
  • İsmi geçen arkadaş biat kültüründen bir tutam serpiştirmiş yukarıya ülkemiz insanının bir çoğunun maalesef ki özeti yukarıdaki durum. Mesajı okurken ben utandım yazık dik duruş diye bir şey kalmamış. Kendisini küçültüp yerin dibine sokup firma sahibini tepeye çıkarmak nasıl bir akıl tutulmasının sonucudur merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.