quote:Orijinalden alıntı: intangiblegirlsus læ yaz işteAlıntıları Göster özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku..
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hangi duygu olurdunuz? ben özlem olurdum kesinlikle saflık olurdum heralde @biruzéc +1
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hangi duygu olurdunuz? ben özlem olurdum kesinlikle hayırdır potential yakıştırmadınmı özlemi bana olma ihtimalimdemi yok quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hangi duygu olurdunuz? ben özlem olurdum kesinlikle
quote:Orijinalden alıntı: aspciözlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aspci özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku.. kaç kilo olsun???
quote:Orijinalden alıntı: intangiblegirlhayırdır potential yakıştırmadınmı özlemi bana olma ihtimalimdemi yok quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hangi duygu olurdunuz? ben özlem olurdum kesinlikle Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hayırdır potential yakıştırmadınmı özlemi bana olma ihtimalimdemi yok quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hangi duygu olurdunuz? ben özlem olurdum kesinlikle hiç şüphem yok
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hayırdır potential yakıştırmadınmı özlemi bana olma ihtimalimdemi yok quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl hangi duygu olurdunuz? ben özlem olurdum kesinlikle hiç şüphem yokAlıntıları Göster ne tesadüf benimde
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéquote:Orjinalden alıntı: aspci özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku.. kaç kilo olsun???Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: first angela quote:Orjinalden alıntı: aspci özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku.. kaç kilo olsun??? bnm kiliom kdr yeter ama seni aşabilir
quote:Orijinalden alıntı: aspciquote:Orjinalden alıntı: first angela quote:Orjinalden alıntı: aspci özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku.. kaç kilo olsun??? bnm kiliom kdr yeter ama seni aşabilirAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aspci quote:Orjinalden alıntı: first angela quote:Orjinalden alıntı: aspci özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku.. kaç kilo olsun??? bnm kiliom kdr yeter ama seni aşabilir bn çok kilo AŞK alayım.. aşk olurdm ben
quote:Orijinalden alıntı: aspciquote:Orjinalden alıntı: first angela quote:Orjinalden alıntı: aspci özlem,kırgınlık,kızgınlık,öfke,sinir,aşk,tutku.. kaç kilo olsun??? bnm kiliom kdr yeter ama seni aşabilirAlıntıları Göster orgazm olurdum.
quote:Orijinalden alıntı: Abbas The Travelerorgazm olurdum.Alıntıları Göster AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKK AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKK
quote:Orijinalden alıntı: CaNeR_1090AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKK AŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKKKK Alıntıları Göster ben at olurdum
quote:Orijinalden alıntı: tylortuvalet ihtiyacı giderme duygusuAlıntıları Göster Abazan duygusu olmak isterdim.
quote:Orijinalden alıntı: aslıyucelben at olurdumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aslıyucel ben at olurdum sol kulvardan duygu geliyor