Şimdi Ara

Bir Hafif Avcıyla Daldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: okan23

İstesemde işime yaramaz 4 ve 2O deyim

abi 4. evrende benim de var tanışalımmı ben oyun da bamu gezegen ismi GODFATHER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcde_13

13 (Koordinat isteme)

abi seninlede tanışmak isterim benim ki 13.evren isim batuhan mudun gezegen ismi NOYAN ok.2106 puanım.
  • yaw sizde ogameye girio mu bende girmio
  • hadi birinİz cvp yazın pls
  • Bende Giremiorum Şuan.Yalan Oldu Site Herhalde ?
  • Merak ediyorum bu arkadaş ileride nasıl bir fanatik olacak,3000-5000 komuta yapıp birilerini aydan takip edip filo kilitlediğinde,bilgisayarı açtığında filosunun inmesiyle aynı anda yok olmasını sıralamada tek günde 800 sıra gerilemesini.... Bu olaylar başına gelecek kadar uzun oynarsa bu bölümde bu arkadaşımızın mesajlarını dha çok görürüz...Şimdiden iyi oyunlar
  • bir avcı ile dalmış :) ben ilk başta avcımda yoktu 2 nakliye ile daldım körlemesine baktım yanında I harfi var ya nasip ya kısmet diye gönderdim gemileri meğer karşı taraf benden kötüymüş :) aldık ne varsa orda..bunda hava atacak ne varki sizden zayıflara tabiki dalarsınız NOOb dan çıktım bana öyle bi daldılarki aniden 600 puan gerilere gidip tekrar NOOb a girdik..mesele güç dengesi meselesidir
  • arkadaşlar firafox a girin reklam yok iyrenç şeyler yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcde_13

Ben şimdiye kadar 3 kere saldırdım, saldırmaya bugün başladım ama benim gemiler 30 dk'da varıyorlar zaten

De get dalga geçiyo aklı sıra ... Makara yerimi burası 30 dakkada varıyormus ulan biz yanmalı 13 le anca varıyoz 35 dakkada sen nası varıyon

Gerzekligin luzumu yok

• kızma belki lafın gelişi solemiştirrr
  • yahu dün sirf geyik olsun diye evrenin birincisinin ay'ina 1 hafif avci ile saldırdım.
    ne olsa beğenirsiniz....... ay'da 48 sonda ve 8büyük nakliye varmis.... 16 sonda patladı ve savaş berabere bitti...
    tabi uzun süre özür dilemek durumunda kaldım.. ne bileyim böyle bir şey olabileceğini :)

keh keh... eğlendim tabi
  • yaw sırf geyiksiniz başka bişi deil.adam ordan irenç bi savaşının raporunu koyar.dierini ona laf atar...forum işi zor arkadaş
  • maden almadın heralde
  • yok berabere bitti hocam :)
  • 8.evrende olan yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oert

yahu dün sirf geyik olsun diye evrenin birincisinin ay'ina 1 hafif avci ile saldırdım.
    ne olsa beğenirsiniz....... ay'da 48 sonda ve 8büyük nakliye varmis.... 16 sonda patladı ve savaş berabere bitti...
    tabi uzun süre özür dilemek durumunda kaldım.. ne bileyim böyle bir şey olabileceğini :)

keh keh... eğlendim tabi

özür dileme len
  • 28k puanım var ve şu ana kadar kimseye saldırmadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.