Şimdi Ara

Bir iş fikrim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gereken sermaye 50 000 TL

Aylık net getirisi ortalama 3000 TL

Biraz bahsedecek olursam birlikte yurtdışına çıkıp daha önceden araştırmalarını yaptığım sektörde bu işi kurup yoluna koyacağız. Belki 2-3 aylık bir gözlem süremiz olabilir.Bu gözlem işi iyileştirme üzerine neler yapabiliriz diyerek geçirilecek bir süre. Daha sonra Türkiyeye geri döneceğiz. Kurduğumuz iş kendi kendine elemanlarıyla işleyecek. Kuracağım sistemle Türkiyeden takip edeceğiz, istediğimiz zaman ne oluyor ne bitiyor bileceğiz.

Açıkcası işi kurup döneceğiz. Türkiyedeki hayatımıza devam edeceğiz ekstra olarak bu ülkeden paramız gelecek aylık olarak.

Geliri yarı yarıya 1500 -1500 TL paylacağız. Fikrimi kafama yatan girişimci ve akıllı bir arkadaşla paylaşmak istiyorum. Fikir benden sermaye sizden.

Olduya herkes en kötüsünü de düşünür. İstediğiniz an, en az 40 000 TL geri alacak şekilde sonlandıralabilecek bir iş. Batma söz konusu bile değil. Ayrıntıları açıklayınca anlayacaksınız.

Bir senelik süreç sonunda ve sonuçlar doğrultusunda bir 50 000 tl yatırım ile aylık 3000 tl daha kazanma şansı çok yüksek cünkü fikrime güveniyorum. Her koyduğumuz 50 000 için 3000 TL gelir. Ama tabiki önce bir başlangıc yapmalı.

Yeni mezun mühendisim iyi bir mesleğim var ama işe başlama öncesi bu fikri hayata geçirmek daha kolay olacak benim için. Aslında 1-2 sene bekleyip kendim de yapabilirim tek başına ama beklemek istemiyorum.

Yurdışında bu işi gözlemleyecek kadar bulundum. Çok ülke gezdim. Bu iş için henüz onların farkına varamadıkları bir strateji gerekiyor. Her türlü prosüdür işi vb bu ülkede oranın yerlisi olan arkadaşlarım tarafından yapılabilecek bu da dil sorununu aşmamızı sağlayacak.

İşin en güzel yanı 2-3 ay ilgilenip daha sonra yorulmadan para kazanacak olmamız. İşler beklediğimizden de iyi giderse büyütüp yurtdışında yaşama ihtimalimizde kuveetle muhtemel. Bu doğrultuda hem finansman hem de iyi bir fikir arkadaşı arıyorum.

Birkaç yakın arkadaşımla bu fikirden bahsetmiştim, burada da paylaşmak istedim.

• Fikir senden sermaye bizden mi, kim kabul eder böyle bir ortaklığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sermayem fikrim, yurtdışı tecrübem, oradaki arkadaşlarım ve gözlemlerim.
  • Senin hayallerin için kimse 50 bin lirasını feda edemez. Benim de fikrim var 150 bin lazım ayda 10 bin getirecek ama kimsenin umrunda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bana 50 bin tl ver ben sana her ay oturdugun yerden 3 bin veriyim..!
  • Madem o kadar iyi bir fikrin var bankadan 50 bin kredi çek kendin yap.
  • Hmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Madem o kadar iyi bir fikrin var bankadan 50 bin kredi çek kendin yap.

Bankanın kredi verebilmesi için işe başlamam gerekiyor. İşe başlayabilirim ama işe başlarsam da fikrimdeki işi kurma aşamasını ve devamındaki geliştirme süreci olan 2-3 ayı yurtdışında geçiremem.
  • Benim 500 bin tl lik bir fikrim var 1 senede parayı kazandıracak ve sonrasında deli para bırakacak ama destek bulamadım
    Her gün holding araştırıp ortaklarına mail atıyorum
  • benimde bir fikrim var 50 bin tl lazım. Kabadan daire al, incesini yap yani su tesisat parke kapı vs vs en fazla 10 bin tl gider, 100e sat. Alsana gerçek fikir.
  • @torbolinea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.