Şimdi Ara

bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, oyunu satın alıp başlamayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var, cevaplarsanız sevinirim.

1.- ros eklentisini almadan kaç lvl'e kadar kasabilirim
    2.- ros ek paketininde farklılık nedir neler yapılıyor, adventure mode , hard mard demeyin lütfen daha açıklayıcı yazın çünkü oyun hakkında hiç birşey bilmiyorum.
    3.- öldüğümde üstümdeki item düşer mi, veya ölünce ne oluyor, ne kaybediyoruz? açıklayıcı yazarsanız sevinirim.
    4.- rosu almak gerekiyorsa yada alınca daha keyfli oluyorsa oyun şayet hemen almak gerekiyor mu? yada almadan beni nereye kadar idare eder?
    5.-bir konuda act 5 bitirdikten sonra ros paketi özelliklerini kullanmaya başlarsın gibi bir şey okumuştum, act 5 i normal klasik paket ile ros olmadan bitirebilirmiyim? ve bu act 5 ne kadar sürede bitirilir?
    6.- deneyimli ve bir çok online oyunu denemiş rpg sever birisiyim, sizce bu oyunu oynamalımıyım?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 1- 60. 70 olamayacağınız içinde paragon kasamazsınız.(Öyle olacağını tahmin ediyorum)

2- Ek paketin getirileri ; 70 level olabilirsiniz, yeni itemleri kullanabilirsiniz, oyunun yeni modu Adventure Mode (Tüm Act'lar birbirine bağlı her act içi 5 görev var bunları yapıyorsunuz, bir item topluyorsunuz onunla Nephalem Rift(İçeride yaratıklar var onu temizlediğinizde boss geliyor) açabilirsiniz, Act 5i ve Crusader karakterini oynayabilirsiniz.

3- Öldüğünüzde üstünüzdeki itemler düşmez %10 durability düşer. Hardcore mode oynarsanız (Başlangıçta seçebilirsiniz) öldüğünüzde karakteriniz tamamen gider.

4- Ek paketi almamanız saçma olur, oynayacak kimseyi bulamazsınız çünkü. Şu aralar normal olarak act oynayan pek kişi olduğunu düşünmüyorum. Paket sizi kafanıza yatan karakterle 60 olup, oyunu kavramanıza yeter. (Süre size bağlı)

5 - Act 5 bittiğinde yukarıda bahsettiğim Adventure Mode kullanıma açılır. Act 5 i ek paket olmadan oynayamazsınız.

6- Oyunun Starter Edition halini ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Skeleton King görevine kadar oynamanıza izin veriyor ki oyunun tadını almak için yeterli sayılabilir. Oynamakda sizin elinizde :)

• hardcore mod başlangıçta tam olarak nerde seçiyoruz? sağ tarafta Hard mode yapıp oynadım öldüm ve karakter gitmedi? :D
  • ayrıca paragon nedir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • xepia X kullanıcısına yanıt
    Hardcore mode seçmek için karakter kurarken sol alt taraftan seçmeniz gerek. Sizin oynadığınız Hard (Zorluk seviyesidir)
  • evet mesajınızı okuduğumda açıp baktım, peki orayı işaretlemediğimiz taktirde, hangi modda oynarsak oynayaım karakter tamamen gitmez değilmi? birde orayı işaretlersek ne gibi bir farkı oluyor, daha çok mu item düşüyor ?
  • Ben de oyunu yeni almayı düşünüyorum ama 2 ay gibi bir süre RoS'u almayacağım. Diablo 2'deki gibi tek başıma hikaye modunu bitirmek istiyorum anlaya anlaya, sindirerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xepia X kullanıcısına yanıt
    Diğer seçenekde normal mode zaten, karakteriniz gitmez. Hiçbir farkı yok, daha zevkli olduğunu düşünüyorum şahsen.

Size tek tavsiyem oyunu yükleyip ücretsiz oynanabilen kısıma kadar oynamanızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vindariel

Diğer seçenekde normal mode zaten, karakteriniz gitmez. Hiçbir farkı yok, daha zevkli olduğunu düşünüyorum şahsen.

Size tek tavsiyem oyunu yükleyip ücretsiz oynanabilen kısıma kadar oynamanızdır

oyunu 13 lvl'e kadar oynadım, siz hardcore modundamı oynuyorsunuz? , ayrıca twic yayınlarında izliyorum torment1 2 3 gibi sağ üstte yazıyor yanı o modlarda karakter gitmiyormu? adamlraın ölmesini bekliyorum 1 saattir merak ettiğimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Ben de oyunu yeni almayı düşünüyorum ama 2 ay gibi bir süre RoS'u almayacağım. Diablo 2'deki gibi tek başıma hikaye modunu bitirmek istiyorum anlaya anlaya, sindirerek.

hikaye modu 2 ay sürer mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.