Şimdi Ara

Bir PS3 den Demoları Başka Bir PS3 e Nasıl Aktarabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kuzenimde Bayağı Demo Var Ayrıca Ben de Çok Yakında Bir PS3 Alıcam Yalnız Bu Kadar Demoyu Nasıl İndircem Eğer Oluyosa Bir Şekilde Aktarılabilirmi ? Flash Bellek Yardımıyla Felan Alsam Ayrıca Donanımhaber de Son Gelen Güncellemeyle İlgili PS3 den PS3 e Bilgi Aktarımı Olduğu Söyleniyo du Sanırım Bu Nasıl Oluyo Bluetooth veya Wi-fi Lemi Ayrıca Ben Bu Şekilde Demoları Aktarabilirmiyim ve Yöntem Nasıl Bilmiyorum ama PS3 ü Onun PS3 üne Yakın Bir Yerdemi Olması Lazım...

Bu Arada Konu Kirliliği Olmasın Başka Konu Açmıyım Diğer Sorularımı da Sorıyım...

BD-Data Utility Nedir ? İzlediğimiz Blu-Ray Filmlerimi Oraya mı Kaydediyo ve ya Bilgilerini ? Ayrıca Blu-Ray Okuyucu HD-DVD de Okur mu ?

Birde PS/PS2 Memory Data Utility Var PS3 Slim Modellerde PS2 Oyunu Oynanmıyo Fatlerin Bazı Modellerinde Mevcut Ayrıca PS ve PS2 den Oyun Saveleri Dışında Birşey Alamıcağımıza Göre ve PS3 Slimdede PS2 Oyunları Oynanmıyıcağına Göre Ne İşe Yarıyo Elbet Vardır Bir İşi Sony Boşuna Koyar mı ?

Yani Bu Ne İşe Yarıyor ?

Birde Oyunların Bizim Oynıyabiliceğimiz Bölge Kodları 2 Numara Olmalı Değil mi Yani Avrupa Sanırım Tam Emin Değilim ama Özellikle Online Oynıyabilmek İçin. Teşekkürler...

Ayrıca Son Çıkan Versiyonu Nedir Örnek PSP - 3000 Var veya PS2 - 70004 Gibi Sanırım Versiyon Değiştikce Sorunlar Azalıyomuş Yani Daha Fazla Problem Çıkmması mı ne Azaltılmış Öyle Birşey Tam Anlatamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myslf_61 -- 26 Ocak 2010; 0:43:46 >

• Fw 3,0 yada 3,15 miydi neydi onla gelen update ile iki ps3 ü bağlayıp veri aktarımı yapılıyordu ama nasıl bilmiyorum
  • Oyunun bölgesi farketmiyor, her bölge oyunu oynarsın.
  • Teşekkür Ederim Cevaplarınız İçin Yalnız 2 PS3ü Birbirine USB den Mi Bağlıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myslf_61

Teşekkür Ederim Cevaplarınız İçin Yalnız 2 PS3ü Birbirine USB den Mi Bağlıyoruz...

Ethernet kablosuyla

Main features in system software update version 3.15

Data transfer utility
    You can now transfer the data that is saved on one PS3 system's hard disk to another PS3 system’s hard disk using an Ethernet cable.
  • forumda bulamadımda bu konuda detaylı bir anlatım bulabilen varmı beyler?
    Yada başka bir yöntem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Myslf_61

Teşekkür Ederim Cevaplarınız İçin Yalnız 2 PS3ü Birbirine USB den Mi Bağlıyoruz...

Ethernet kablosuyla

Main features in system software update version 3.15

Data transfer utility
    You can now transfer the data that is saved on one PS3 system's hard disk to another PS3 system� hard disk using an Ethernet cable.

Sizede Teşekkür Ederim.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bir şey danışmak istiyorum.. Eski makinem 80gb Fat Ntsc-J v3.42.. yeni makinem 120gb Slim Pal v3.41 (JB)
    Eski makinemdeki save game ve game dataları data transfer ile yeni makineye almak istesem yapabilir miyim?

Pal makine bu saveleri düzgün olarak kullanabilir mi (locked olanlar dahil).. ve de data transfer yaparken yeni sistemi de 3.42ye yükseltir mi?

data transfer açıklamalarında iki makinenin de en son update'de olması lazım diyor ama iki makineyi internet olmadan ethernet ile bağlayınca ikisini de 3.50ye yükseltmesi gerektiğini bilemeyecek ama en azından birinde 3.42 var diğerinde 3.41 var.. bunu da 3.42 yapayım der mi? (gerçi ntsc makinenin 3.42 updatini pal makineye yapamaması lazım her halükarda..)

Bunu deneyen, başaran veya bununla ilgisi bilgisi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.