Bildirim
Bir Tane Daha 660 Almaya Degermi Acaba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
660 alacağına az sabret yeni nesil GCN AMD'lerden al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 11 Mart 2014; 12:59:55 > -
Amd Ye Pek Isınamadımkı Kotuleme Anlamında Soylemıyorum Kesınlıkle Yanlıs Anlama Hocam Sımdı Elımdede Warken Acaba Bı tane Daha Takıp yola Dvm mı Etsem Onda Kararsızım Isde Yoksa Bunu Satıpta R'Serisi Bi Amd Almayı Pek Dusunmuyorum Mesela Alsamda Hangı Modellerı Tavsıye Edebılırsınız ? -
Yeni kart al .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tek kart daha iyidir elinden cıkart 280x al bi tane. -
quote:
Orijinalden alıntı: LandRush
Amd Ye Pek Isınamadımkı Kotuleme Anlamında Soylemıyorum Kesınlıkle Yanlıs Anlama Hocam Sımdı Elımdede Warken Acaba Bı tane Daha Takıp yola Dvm mı Etsem Onda Kararsızım Isde Yoksa Bunu Satıpta R'Serisi Bi Amd Almayı Pek Dusunmuyorum Mesela Alsamda Hangı Modellerı Tavsıye Edebılırsınız ?
AMD şu haliyle nvidiaden çok daha basarili 300 liralık 7790 660'i geciyor su an.
kartwww.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-axr9280x3gbd5-t2dhe-r9-280x-turboduo-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71720 f/p'dir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerci Düsünüldügü Zaman Daha Mantıklı Gibi Duruyor 660 Ların Piyasasını Pek Bılmıyorum Ama Ortalama 500 600 + Para Koymam Gerekıyor Ole Bir Durumda Cok Kararsız Kaldım Yaa İslemcıme RamLerıme Yazık Edıyorum Bu Ekran Kartımla :) -
Tamam Dediginde Haklı Olabılırsınde Sımdı Kı Aktıf Kartımı Satmam Lazım Once 660 Da Netıcede O Kadarda Kotu Bır Kart Deıl AA Kapalıyken 30 + rahat Alıyorum Da Benım Gibi Oyun Hastası Bırısı Icın Yetersız Kaldıgı Durumlar Olabılıyor Ornegın Crysis 3' de Anlık Fps Dususlerı Mevcut Sadece Kurdum Kuralı 2 Sefer gırdım Sınırlendım Cıktım Oyun 2 Aydır Duruyor Ve Oynayasım Gelmıo Isın Gercegı Buna Bı Cozum bulmam Lazım Cıdden Kartı Alalı 3*4 Ay oldu Satısa Cıkarcam Desenıze :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Dunn
quote:
Amd Ye Pek Isınamadımkı Kotuleme Anlamında Soylemıyorum Kesınlıkle Yanlıs Anlama Hocam Sımdı Elımdede Warken Acaba Bı tane Daha Takıp yola Dvm mı Etsem Onda Kararsızım Isde Yoksa Bunu Satıpta R'Serisi Bi Amd Almayı Pek Dusunmuyorum Mesela Alsamda Hangı Modellerı Tavsıye Edebılırsınız ?
AMD şu haliyle nvidiaden çok daha basarili 300 liralık 7790 660'i geciyor su an.
kartwww.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-axr9280x3gbd5-t2dhe-r9-280x-turboduo-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71720 f/p'dir
Eli ayağı tutan bir 7790 bulabilirseniz evet geçiyor. AMD nin en çok sorun yaşatan kartı oldu.
-
İyiKide Almamısım Desenıze Suna Ilk Basta Vatan'a Gırdıgımde Onu Almak Icın Gırmıstım Sonra 6950 Arasında Gıdıp Gelmıstım Son tercıhımde 660 Ollmustu Nedense En Azından 7870 Fln Olsaydı Kesın CrossFire Yapardımda Ama Degıl :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: acaluka
quote:
quote:
Eli ayağı tutan bir 7790 bulabilirseniz evet geçiyor. AMD nin en çok sorun yaşatan kartı oldu.
Nvidia'in 650lere zarar veren driverlarindan kimse konuşmaz amd olunca neler oldu
-
Hocam değişik bir kart 7790. Yani sağlam çıkarsa gerçekten fiyat/performans olarak çok iyi. Ancak bir türlü driver sorununu çözemediler. Her yeni driverde kart cidden kafayı yiyordu. Forumdaki çok sayıda arkadaş illallah etti bu karttan. Çok az sayıda başarılı olan çıktı. Riske girilir mi bilinmez. GTX660 güzel karttır ancak bu saatten sonra o mimariye yatırım yapılmaz. Bence 660 ı forumda satıp üzerine para koyup R9 280 alınabilir. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Nvidia'in 650lere zarar veren driverlarindan kimse konuşmaz amd olunca neler oldu
Arkadaş GTX650 almak istiyorum görüşleriniz nelerdir? diye başlık açsaydı aynı şeyi yazardım da durduk yere niye şimdi sakın GTX650 almayın diyeyim ki adama?
Bazen gerçekten sapla samanı ayıramıyorsunuz. Ah şu fanboyluk... Dikkat edersen bir üstteki mesajımda arkadaşa GTX660 SLI yerine elindekini satıp R9 280 almasını önerdim. R9 ne? AMD... Sence AMD ye karşı garezim var mı? Yok... Ha polemik yaratmak istiyorsan kendi kendine takıl arada bakar, güler geçerim...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaş GTX650 almak istiyorum görüşleriniz nelerdir? diye başlık açsaydı aynı şeyi yazardım da durduk yere niye şimdi sakın GTX650 almayın diyeyim ki adama?
Bazen gerçekten sapla samanı ayıramıyorsunuz. Ah şu fanboyluk... Dikkat edersen bir üstteki mesajımda arkadaşa GTX660 SLI yerine elindekini satıp R9 280 almasını önerdim. R9 ne? AMD... Sence AMD ye karşı garezim var mı? Yok... Ha polemik yaratmak istiyorsan kendi kendine takıl arada bakar, güler geçerim...
Ben size birşey demiş miyim orada?
-
quote:
... -
quote:
Suan Elımde Asus GTX660 Dc 2 War İstedigim performansı Pek Alamıyorum Yanı AA Acık ken Bi Tane Daha 660 Alsam Ne Derece Fark olur Almama Gercekten Degermı ? Birde Diger Sorum Sudur Asus un yanına Zotac Alsam Ne Derece Uyumlu olur Stabıl Kalırmı sızce ?
Sımdıden .Herkeze TesekkurLerrr...
ben gtx 660 slı kullandım ama tavsiye etmiyorum..
nedeni ise çok bir katkısı olmuyor.. shuttering yapan oyun var yapmayan oyun var.
en iyisi tek kart.
sırf bu akıcılık azalma sorunu olduu için tek kart 760 aldım çok memnunum..
AA açık iken 2gb yetmiyor bazı oyunlarda SLI kursanda 2gb olcağı için değmez bence..
elinden çıkarıp tek ama daha güçlü bir gpu bak derim. -
quote:
quote:
...
"herkesin ağzında sakız oldu 7790ın kotu bir kart olduğu" demek istedim. doğal olarak da yalan yanlis bilgiler ortaya cikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar Lutfen Tartısmayalım Netıcede Yıne gıdıp bı R9 Serısı Alcam Olede Bolede Hee 280 mı olur 290 mı olur orası supelı Ama alcam Neticede bide Size Bi Soru Daha Sorsam Konu Acmıstım Ama cvp alamamıstım Net bı Bunda Hangi Deger Daha Onemlıdır :/ İşlenci Isısında Yani Onu yazmayı Unutmusum K.bakmayın Cekırdek Isısımı Cpu Isısımı =?
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/51/67/2e/51672e9df6b7db34f98e9fdfb39867ee.jpg&size=6&border=1&bound=3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LandRush -- 11 Mart 2014; 13:48:18 >
-
Tesekkurler Hocam Cevabınız Icın Benımde Sıkıldıgım nokta Bu oldu Call Of Duty Ghostta Bu Cok belırgın Bır Sekılde Farkedılıyor 70 80 Fps Gosterıyor Ama Akıcılık Yok Nedense Cozemedım :/ -
quote:
quote:
quote:
...
"herkesin ağzında sakız oldu 7790ın kotu bir kart olduğu" demek istedim. doğal olarak da yalan yanlis bilgiler ortaya cikiyor
Hocam karta kötü demedim, kart sorunlu çıkıyor dedim. Lütfen güzelce okuyalım. Dikkat ederseniz düzgün çıkan kartların da olduğunu ve bunların fiyat/performans olarak çok iyi olduğunu da söyledim. Ama bu saatten sonra bu kart için riske girilmez. Değindiğim nokta bu.
Benzer içerikler
- entegre grafik nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- düşey senkronizasyon nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- intel hd graphics 3000
- ekran kartı resetleme
- rtx 4080 ti
- rx 7600 neye denk
- fsr 3.1
- rtx nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X