Şimdi Ara

Bir TurkNet mağduru daha (2 ayda sorunumu çözemediler üyeliğimi iptal ettim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Asıl soru düzeltmek istiyorlar mı olmalı. Çünkü yatırım yapmaları, kapasite artırmaları ve işinde iyi NOC personellerini işe almaları gerekiyor. Bunları büyükler yapmıyorken alternatiflerden beklemek hayalden öte değil. Zaten yapsalar ortada alternatif ISS diye bir şey kalmaz. Bir TurkNet mağduru daha (2 ayda sorunumu çözemediler üyeliğimi iptal ettim) TurkNet'in diğer alternatif ISS'lerden daha iyi yaptığı iş reklam projeleri.

• YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son zamanlarda yoğunluk nedeniyle performans sorunları yaşanıyor. Arka planda network ekiplerimiz çalışma gerçekleştiriyor. Bazı bölgelerimizdeki sorunları çözümledik. Diğer sorun yaşanan bölgelerimiz için de şu an çalışmalar devam ediyor. İlerleyen zamanlarda akşam saatlerinde yaşanan performans ve ping sorunlarını kalıcı olarak çözümlemiş olacağız.
  • Netspeed kullanıyorum, VDSL Speed Pro 75 paketindeyim ve memnunum referans kodu isteyenler kullanabilir, dilediğiniz pakette karşılıklı 5 lira indirim verir, faturalar düzenli ödenmektedir. Sorusu olan pm atabilir.

Referans kodu 6CY6AC

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.