Şimdi Ara

bir ucu dvi diğer ucu vga olan kablolar hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    philips x6 lcd monitörümde dvi kablosu aksesurların içinden çıkmıyor, philipsin sitesinden de baktım sadece vga kablo var kutunun içinde..
    monitörümün arkasındaki dvi girişi ile ekran kartımın dvi girişi farklı
    kasanın arkasındaki dvi girişinde (tam nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama) bu erkeklerin yanındaki boşlukta, hani o çizgi gibi girintinin olduğu,o çizgiyi dik kesen başka bir çizgi ve 4 tane daha pim girişi var (ekran kartım msi nvidia geforce NX6600GT)
    yazıcıoğlundaki bütün dükkanları dolaştım, dvi kablolarının bu şekilde iki ucu farklı olanı yok. Ya iki ucu da monitörümdeki gibi, ya da iki ucu da kasanın arkasındaki gibi..
    bir de bir ucu dvi bir ucu vga olan kablolar gördüm.
    bu kablolardan alsam normal dvi kablolar gibi kullanabilir miyim, yani dvi özelliğini tam olarak kullanabilir miyim merak ettiğim bu??
    ya da başka bir tavsiyesi olan var mı içinizde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagen -- 1 Ekim 2005, 20:03:58 >

• http://www.bimel.com.tr/
    bu adresten bulabilirsin..ankaradan.
    ben burdan dvi aldim..12 ytl falandi..
  • hagen dostum ilginc bi problem bende philips x6 almayı dusnuyodum ama sen ist. bulamadıgına gore benim o kabloyu burda bulma sansım hiç yok kablonun kutu içeriginde yer almaması cok byük eksiklik bence benim ekran kartıda leadtek 6600gt kabloyu buldugunda haber verirsen sevinirim bu arada x6 serisini nerden buldun hala satan bi yer yok o lcd yi sanırım x6 deiğin 170x6fb veya 190x6fb gercekten muhtesem bi lcd dvi 8ms nerde buldun ve ne kadara aldın?
  • Su donusturucu sende cıkmıs galiba dvi to vga bendede ekran kartından cıkmıstı onu once monitorun dvi girisine tak dvi vga olsun sonra bi tarafı vga diger tarafı dvi olan bi kablo bul dvi ı pc ye vga yı monitöre tak belki o sekilde olur.

http://www.mc3llc.com/images/DVI-Flat_VGA_ADAP.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 2 Ekim 2005, 0:08:58 >
  • 190x6fb
    bimeks'ten aldım KDV dahil 800 ytl 12 taksit

monitör dvı-d
    ekran kartı dvı-ı
    sorun da burdan kaynaklanıyo sanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Su donusturucu sende cıkmıs galiba dvi to vga bendede ekran kartından cıkmıstı onu once monitorun dvi girisine tak dvi vga olsun sonra bi tarafı vga diger tarafı dvi olan bi kablo bul dvi ı pc ye vga yı monitöre tak belki o sekilde olur.

http://www.mc3llc.com/images/DVI-Flat_VGA_ADAP.JPG

evet o dönüştürücü bende de ekran kartının kutusundan çıktı..
    acaba bu bu dönüştürücüyü ve bi ucu dvi bi ucu vga girişli bi kablo kullansam görüntü kalitesinde bi düşme olur mu??
    çünkü aramadan baktığımda bi topicte bu dönüştürücü kullanılırsa görüntü kalitesi düşüyor diye okumuştum yanlış hatırlamıosam..
    ooffff

• internetten baya bi araştırdım bu dvi olayını
    yanılmıyosam dvi-i dvi-d ile uyumlu, yani dvi-d kablo alıp iki çıkışa da takabilmek ve dvi olayından faydalanabilmek mümkün..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.