Şimdi Ara

Bir yavru sahiplendim yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cinsini bilmiyorum ama veteriner ebeveynleri golden-terier büyük ihtimalle dedi. Büyüyünce hangi boyutta olacağını çok merak ediyorum. Şuanda 2aylık 1.7kg kuyruğundan burnuna kadar 35 cm. Sizce ilerde hangi boyutlarda olur?

Bir de çok ısırıyor, oyun olarak yapıyor genelde ama bazen sinirlenip hırladığı da oluyor ve olmasını istemediğimiz davranışlar bunlar. Oyuncakları var dişlerini kaşıması için ama bizi ısırmak daha cazip geliyor ona. Bu olayı nasıl halledebiliriz?

• Elinizi, kolunuzu isiracagi esnada agzina isirma oyuncagini sokusturun. Oyuncak agzindayken almaya calisin, daha da hirslanip cekistirmeye baslar, siz de diger tarafindan cekistirin, oyun haline getirin.
  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yapıyorum ama pek etki ettiğini düşünmüyorum, büyüdüğünde kendiliğinden bırakır mı?
  • Isırma ihtiyacı azalır ama oyun olarak gordugu icin devam edebilir. Birkac denemede faydali olmadi diye vazgecmeyin, aliskanlik yaratmak icin birkac hafta istikrarli sekilde ayni davranisa devam etmeniz gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.