Şimdi Ara

biraz konuşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 20 yaşımdayım üniversitedeyim bunlara takılan arkadaşlar için yazma gereksinimi duydum.Ciddiye alacak arkadaşlar için bikaç bişey yazmak istiyorum.

Şimdi aslında böyle bu tarz yerlerde konuşmayı sevmeyen birisiyim.Çoğu yakın arkadaşım dahi belli başlı şeyleri unuttuğumu düşünüyor pek de haberleri yok açıkçası.

Eski kız arkadaşımı unutamıyorum,sorunum bu ,üstünden 34 ay geçti.Bu süre zarfında birçok arkadaşım benzer şekilde ayrıldılar sevdiklerinden ,sonra tekrar barıştılar bu gibi durumlar abartısız söylüyorum 4-5 kez oldu şimdi böyle olunca 1-2 kez imrenmeden durabiliyorsunuz sonra sorguluyorsunuz "neden bende de böyle olmadı ki?" diye,bunlara rağmen bunu yapmamam gerektiğini biliyorum.Arkadaşlarımın durumlarıyla aklıma geldikçe hep mutlu olmaya çalıştım benimde durumum benzer belki diye fakat olmadı.Biz barışamadık barışmayı geçin tek kez konuşmadık bile yüzyüzeyi bırakın telefonda dahi konuşmadık. Çünkü ne ben onun yeni numarasını biliyordum ne o benim numaramı hatırlıyordu.Bu süre zarfında olabildiğince ilgilenmek zorunda olduğum şeylerle ilgilenmeye çalıştım ama her gün istisnasız onu da düşünmeden duramadım,belli bi süreye kadar sürekli dua ettim hayal ettim sonra pes etmek zorunda kaldım aslında olmuyor artık diye pes etmedim kendi kendime "kendin istediğin bişeyi 2 kişi için yazıp çizemezsin" dedim.

Sürekli düşündüm neden ayrıldığımızı niye böyle olduğunu acaba gerçekten sebepler bunlar mıydı tarzında,bu konulara girmiyorum çünkü yardım istediğim nokta bu ruh halinden kurtulmak adına bir nokta.

Yani artık üzülmekten zevk alan ,bana "hiçbi zaman mazi gibi olmayacak" diyen arkadaşlardan zevk almaya başladım onlarla zaman geçirmeyi sevdim çünkü o üzüntü körüklendikçe kendimi daha bi boş tam dibe daha bi yakın hissediyordum.
    Benim gibi olmadığını unuttuğunu "yenileriyle" tanıştığını öğrendiğimde,resimlerini gördüğümde dayanamıyordum bunu bile bile (yeni sevgilisi olduğunu) hala düşünüyordum çünkü elimden gelen bişey yoktu,ne kadar can yakıcı olduğunu bilirsiniz.

3-4 arkadaşıma anlattım üstü kapalı , hepsinin söyleyeceği şeylerde bazı kardeşlerimin buraya yazacağı yorumlarla benzer nitelik taşıyacak eminim o yüzden tatmin edici olmadı.

Farklı kızlarla ilgilenmedim,arkadaşlıktan öteye gitmedi,bi ara unuturum belki diye 1-2 sine sarmayı düşündüm ama beceremedim onları üzeceğimden emindim kesinlikle.O iştende vazgeçtim.

Şimdi bu paradox mu ne denirse artık aynı şeyleri yaşayan arkadaşlardan gidişimiz gidiş mi öğrenmek istiyorum onun dışında tekrar nasıl kendim olabilirim neler yapmalıyım yardımcı olanları dinleyeceğim

Kesinlikle gerçektir dalgaya almazsanız bana yardım etmiş olursunuz.

• Buralari gece cekilmez olmus aglama duvari gibi.. butun uyeler salya sumuk agliyor arkadas ne umutlarla girdiydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar yaz?
  • ilgilenecek başka bir şey bul onu düşünmeyi bırak yapacak bir şey bulamazsan sabundan heykel yap sürekli kafanda durup başka bir şey düşünmeni engelliyorsa artık hastalık derecesindeyse psikolog önerisi yapabilriz ama sanırım durum bu kadar şiddetli değil başka bir şey ile ilgilen onu düşünme

buradan alacağın destek yan yatır çıkar vur masaya em ve moonwalk düzeyinde olacak bu riski de göze almışsın sanırım
  • Civi civi söker kardesim, bosver uzucem falan diye dusunme kimseyi. Acirsan acincak hale dusersin.

• Birsürü tavsiye almışsındır düşünme bunları falan diye o yüzden oraya girmiyorum.
    Ama şöyle birşeyden bahsedeyim.
    Biriyle ilişki yaşıyosun uzun süre, kısa süre fark etmez bir şekilde bitiyor.
    Sonra tekrarı olduğunda anlaşmalar yapılır eskiden yaptığımız hataları yapmayalım, birbirimizi anlayalım gibi, hepsi yalan.
    İlk kavgada eskiden tartışılan herhangi birşey önünüze gelir uzar gider.
    Ben böyle ayrılıp tekrar barışıp mutlu olan çok nadir insan gördüm.
    Tekrar onunla deneyip olmadığını kendi gözlerinle görmeden bu iş bitmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Buralari gece cekilmez olmus aglama duvari gibi.. butun uyeler salya sumuk agliyor arkadas ne umutlarla girdiydim.

şimdi ben sana farklı bi örnek versem,bi gün canın yanar birini kaybedersin bişey olur sevdiğin birisi öbür tarafa gider vs vs sen bunlara üzülürsün ben bunlara bu durum başına geldiğinde konuna girip bunları yazsam o zaman sakin olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Birsürü tavsiye almışsındır düşünme bunları falan diye o yüzden oraya girmiyorum.
    Ama şöyle birşeyden bahsedeyim.
    Biriyle ilişki yaşıyosun uzun süre, kısa süre fark etmez bir şekilde bitiyor.
    Sonra tekrarı olduğunda anlaşmalar yapılır eskiden yaptığımız hataları yapmayalım, birbirimizi anlayalım gibi, hepsi yalan.
    İlk kavgada eskiden tartışılan herhangi birşey önünüze gelir uzar gider.
    Ben böyle ayrılıp tekrar barışıp mutlu olan çok nadir insan gördüm.
    Tekrar onunla deneyip olmadığını kendi gözlerinle görmeden bu iş bitmeyecek.

Durum öyle olsa hak veriyorum da işte görüşmedik bişey yapmadık vs vs sizin dediklerinize katılıyorum ama
  • bi arkadaşa yazmıştım demin. aynısını sana da yazayım. hep aynı şey.

bu ne la. kız seni azarlayıp duruyo. maymun olmuşsun karşısında. üzülüyorum kardeşim böyle konularınızı görünce. elin ipsiz sapsız, duygusuz hergeleleri bu kızları maymun ediyor. bu kızları köleleri yapıyor. bizim efendi konudışı kardeşlerim ise kıza saygı ve sevgi beslediğini söyleyince maymun oluyor. yazık valla yazık. acı ama gerçek. kızları umursamayan, duygularına önem vermeyen biri olan hep kazanıyor. her zaman derim. kızlar kendilerini güldüren erkeklerden değil, kendilerini ağlatan erkeklerden hoşlanırlar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bi arkadaşa yazmıştım demin. aynısını sana da yazayım. hep aynı şey.

bu ne la. kız seni azarlayıp duruyo. maymun olmuşsun karşısında. üzülüyorum kardeşim böyle konularınızı görünce. elin ipsiz sapsız, duygusuz hergeleleri bu kızları maymun ediyor. bu kızları köleleri yapıyor. bizim efendi konudışı kardeşlerim ise kıza saygı ve sevgi beslediğini söyleyince maymun oluyor. yazık valla yazık. acı ama gerçek. kızları umursamayan, duygularına önem vermeyen biri olan hep kazanıyor. her zaman derim. kızlar kendilerini güldüren erkeklerden değil, kendilerini ağlatan erkeklerden hoşlanırlar diye.

Burda efendi kardeşim dediğin insanlarla bu Hergele olmak arasında bi secime düşüyorsak ben ilkini yeğlerim ama benim de gördüklerimle birlikte bu genelleme doğru gibi

Efendilik yüzünden kız kaybedeceksek cidden iş zor

• Okuyan?

• quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

quote:

Burda efendi kardeşim dediğin insanlarla bu Hergele olmak arasında bi secime düşüyorsak ben ilkini yeğlerim ama benim de gördüklerimle birlikte bu genelleme doğru gibi

hocam gidin hergele olun demiyorum. olmamızda zor zaten. karakteri o kadar kolay değiştiremiyoruz ama kızlar efendi erkekleri genelde arkadaş olarak görüyor. sıkıcı buluyorlar çünkü. kadın erkek eşit deselerde istemsizce erkeğin güçlü ve onun kollarının altına girmeyi istiyolar. bu onların doğasında var. haliyle efendi adam günümüzde pısırık adam modeli ile algılanır oldu kızlar tarafından. nerde hergele, satıcı, içtenpazarlıklı varsa. o da samimi, doğal, esprili ve kendine özgüvenli olarak algılandı. böyle süregelmeye de devam ediyor zaten.

ayrıca kızlar her ne kadar ağızlarından dürüst, bana saygılı ve bana sadık, sevgisini gösterebilen erkek olsun tipi, parası önemli değil deselerde. her zaman ağızları ile gönülleri yüzde yüz ters orantılı çalışıyor. iş işten geçince de çok pişman oluyolar. arkadaş çevremin çoğu evli. ve genelde bu iyi niyetli erkek kesimi görücü usulü ile evlenmesine rağmen serserilerin sözde büyük aşklarla evlendiği kadınlardan daha mutlu ilişkileri var. çünkü asıl olay evlilikte patlak veriyor. kadın serseri, hergele tipli herifleri evlenene kadar sahip çıkan, adam gibi adam, güçlü ve kimseden korkmayan biri olarak görüyor. evlenince iç yüzünü görüp bin pişman oluyorlar.

• harbi problemlisiniz ha.sorunu neden hep kendinizde arıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

harbi problemlisiniz ha.sorunu neden hep kendinizde arıyorsunuz?

Hoş geldin reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

quote:

hocam gidin hergele olun demiyorum. olmamızda zor zaten. karakteri o kadar kolay değiştiremiyoruz ama kızlar efendi erkekleri genelde arkadaş olarak görüyor. sıkıcı buluyorlar çünkü. kadın erkek eşit deselerde istemsizce erkeğin güçlü ve onun kollarının altına girmeyi istiyolar. bu onların doğasında var. haliyle efendi adam günümüzde pısırık adam modeli ile algılanır oldu kızlar tarafından. nerde hergele, satıcı, içtenpazarlıklı varsa. o da samimi, doğal, esprili ve kendine özgüvenli olarak algılandı. böyle süregelmeye de devam ediyor zaten.

ayrıca kızlar her ne kadar ağızlarından dürüst, bana saygılı ve bana sadık, sevgisini gösterebilen erkek olsun tipi, parası önemli değil deselerde. her zaman ağızları ile gönülleri yüzde yüz ters orantılı çalışıyor. iş işten geçince de çok pişman oluyolar. arkadaş çevremin çoğu evli. ve genelde bu iyi niyetli erkek kesimi görücü usulü ile evlenmesine rağmen serserilerin sözde büyük aşklarla evlendiği kadınlardan daha mutlu ilişkileri var. çünkü asıl olay evlilikte patlak veriyor. kadın serseri, hergele tipli herifleri evlenene kadar sahip çıkan, adam gibi adam, güçlü ve kimseden korkmayan biri olarak görüyor. evlenince iç yüzünü görüp bin pişman oluyorlar.

Elbette zaten olamayacağım o tip bi insan modeli ama şu andaki durum için benim bu ikilemi düşünmem boş bi tutum olabilir zaten su anda bi sonraki iliskimi düşünmüyorum yani anlık olarak kurtulma yolunu ariyorum ama sonrakiler icinde biraz fikir sahibi oldum sizden

• Diğer arkadaşlarında senin gibi ayrılmış olabilir ama arkadaşlarının sevgilileri ile senin sevgilinin karakteri aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

harbi problemlisiniz ha.sorunu neden hep kendinizde arıyorsunuz?

Karsida arasam yine çozemeyecegim bende oldugunu düşününce belki bi çıkar yol bulurum diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Diğer arkadaşlarında senin gibi ayrılmış olabilir ama arkadaşlarının sevgilileri ile senin sevgilinin karakteri aynı mı?

Empati kurduğunda eğer sen "benim sevgilim karakter olarak farkliymis yapacak bisey yok "diyebiliyorsan haksız olan ben olayım ama elimden gelmiyor

• Gece gece yine hüzün.
  • O kızları üzeceğim bundan eminim ne ya?

Bu tür şeyler hep olur kız-erkek ilişkilerinde onları üzcem ne ne ne !! sen üzmesen başkaları üzcek emin ol. Sen o kızı unutmak istiyo musun?? O zaman başka kızlarla görüşceksin,çıkcaksın vs.

4 S. kuralını bilir misin? Bilmiyosan internetten bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.