Şimdi Ara

BİRAZ KORKMAK İSTEYENLERE... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bölüm bölüm yazmamın nedeni daha heyecanlı olması ama madem ki hoşunuza gitmedi devamını da yazıp sözümü tutıyım.filmin yıldızı Brandon Lee,kurusıkı olduğu sanılan fakat içinde mermiler olan bir tabancayla vuruldu ve hayatını kaybetti.işin ilginç kısmı,kimsenin gerçek kurşunlarla ilgili bir açıklaması olmamasıydı.ancak filmin laneti bununla da bitmiyor.rivayete göre Lee'nin babası kung-fu ustası Bruce Lee,vakti zamanında Brandon'un öleceği yaşı tahmin eden bir çingene tarafından lanetlendi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zindan_199292

dj seco eğer ille de bi kanıt istıyosan bu yazdıklarımı mix dergisinden aldım ayrıca ben kimseyi inanması için zorlamıyorum ben de yazdıklarımın hepsinin doğru olduğunu sanmıyorum sadece sizinle paylaşmaktı amacım eğer dikkat çekmek isteseydim rütbelenmeyeceğim bir yerde bunu denemezdim bile.

eywlhh abarttım biraz kusura bakma
  • The Exorcism of Emily Rose..Bu filmin son çekilini 2005 versiyonu.Burda da zaten olayın gerçek oldugunu anlatıyor.Emily Rose adlı insan gerçektende öldü gitti...Filmde geçen mahkemedeki dava aynen oldu.Filmde anlatılanlar gerçektir.Bu yüzden bazılarına korkunç bazıları geyik gelmiş olabilir.Filmi izlemenizi tavsiye ediyorum ordada zaten sonunda olanları anlatıyor,yani hikayeyi veriyor şu zamanda şurda oldu tarih şuydu vs diye.Kullanılan isimlerde gerçek isimler Emily rose gibi.Bu şeytan filminin bir sürü versiyonu vardır eskiden beri.Bu topici açan arkadaşın dediği gibi olayların olduğunu bende çok eskiden yazılı bir kaynaktan okumuştum.Filmde rol alanların bir kısmı bir süre sonra ölmüştü.Hatırladıgım trafik kazası vs gibi olaylardı..Sette de yangın vs gibi sürekli sorun oldugunu hatta filmin çekiminin zorla bittiğini okumuştum.Baya zaman geçti dediğim gibi çocuklugumdan beri bunun versiyonları çekilmiştir.
    Şu sitede emily rose hakkında bir kaç anlatım varhttp://www.ropeofsilicon.com/news.php?id=2507

Bir kısmı kızda görülen olağın doşı şeyleri adı konmamış bir norotik hastalık olarak ele alıyor.Bir kısmıda şeytan girdiğini anlatıyor içine.Çünkü çok olağan dışı şeyler oluyor.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film oldugunu düşünüyorum.Filmde işte bu iki düşünceyi gerçek hayattan birebir ele alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 7 Şubat 2006 6:46:37 >

• tobe tobe.filmin lanetimi olur be yaw.devşirin aklınızı
  • emily rose filmini gerçekten korkarak izledim ve film çok güzel izlemeyen izlesin
    bi de gerçek olaylardan alınmış Amityville Horror filmi var inanmayan internette arasın

• Abicim beni en çok korkutan film KORKU KAPANI güzel yapmışlar bee..
  • brandon lee yi mafya oldurdu lanet yalan planlanmisti
  • quote:

Orjinalden alıntı: zindan_199292

şifremi unutmadım.bu topici hazırladığımdan beri kabus görüom devamını yazamıcam ama isterseniz başka filmleri yazabilirim

muhaaaaaaaaaaaaaaaaa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.