Şimdi Ara

BİRBİRİMİZİ TANIYALIM (HERO ONLİNE -SADECE NİCKLER YAZILACAK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün indirdim ama hata verdi şimdi bi daha indiriyorum eğer bir aksilik olmazsa nickim
    HamurdogukaN
    ya da HamuR olacak hunter olmayı planlıyorum.Ama eğer yine hata verirse bir hafta ertelemek zorunda kalacağım
  • Torriq 7Kyu
  • burak ben bu sabah oyunda shouttan ''Hiç Türk yokmu muhabbet edelim'' diye yazdım sen de shoutdan ''var'' ''biz ediyoruz'' yazdın daha sonra sana pm falan atmaya çalıştım ama bi cevap alamadım.Herhalde görmedim ya da belli bi levele kadar pm atılmadığına dair bişeyler duymuştum o yüzden de olabilir.Ama pm attığıma eminim.

Bu arada quekeL ile oynuyordun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukann -- 26 Kasım 2006; 17:58:52 >
  • kasıyosun işte yarına 40 olursun herhalde lvl 39 sun
  • nickim DeviLxAngeLs psycan lvl 45
  • "Edjo"
    genelde Dragon 7deyim slotlar doluysa dragon 4e geçiyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak2750

kasıyosun işte yarına 40 olursun herhalde lvl 39 sun

Yok beni kas manasında demedim yanlış anlamaAma sanırım bana demedin çünkü ben daha 1 dan 2 kyu yum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeviLxAngeLs

nickim DeviLxAngeLs psycan lvl 45

sen her zaman eziksin
    bu arada bende HEBE.
  • HEBE ezik dionda senin lvl :D
    nick lvl vs yazıyor imzada.. ii eğlenceler
    forum a hoş geldin HEBE =)
  • NİCK mcboss 1 hafta önce başladım 3dan 0kyu forumada yeni üye oldum bu oyunda türkleri görmek güssel
  • MuqoLiq ..!

..:: YeterMii ::..
  • AsaiNPluS server=only d9
  • nİck---HUKUMDAR guild -- BigTurks LV -- 44 şimdilik Server--sadece dragon -3
  • GordonSalvatore
  • BilgeKagan
    1d8k oyunu ögrenmek zaman aldı odan az 1 ay bekleyin 60 olcam=P(asyou yapıyo diye yaptım )
    wariror

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 9 Aralık 2006; 21:44:04 >
  • XClas su anda 27 ım kasıorz baslıalı 1 hafta oldu
  • benim nickim "ersel" beni kasana oyunda birkaç şey veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

benim nickim "ersel" beni kasana oyunda birkaç şey veririm

hero bırakmak doğru karar gibi görünmeye başladı şimdi :S hero ilerde ko ya benzicek heralde... dvm eden ark lar size kolay gelsin.. ağa 5 k plss lerle uğraşıcaksınız çok üzüldüm =(

bunu söylememim bi nedeni var.. farkettinizmi bilmem benden eski oyuncular olsun benim dönemim olsun oyunu kendi çözmüş ark lar olsun hep tek şey söyledik "solo kasarsanız daha kolay lvl alırsınız" ne kendinize ne başkasına eziyet etmeyip ko tembelliğinide bırakırsanız süper olabilir hero (sanmıyorum ya neyse) ko ya gıcıksın muhabbeti fln da çekmeyin bana kıyaslayabilecek bi ko oynadım sölediklerine göre sro da bu yöndeymiş ama oyuna deil oyuncu kalitesine bakıyorum.. 3 günde lvl 30 char yaptım ve kimseden %1 bile yardım almadım.. ben mi tuhafım sizmi??

• benim bi alan açılsa tam süper olacak
  • hero150
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.