Şimdi Ara

BİRBİRİMİZİ TANIYALIM (HERO ONLİNE -SADECE NİCKLER YAZILACAK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Nick BaLiCi lwl 1 ama ozelden nasıl yazıcam bılmıyom bide skill actım ama nasıl kullancam bi yardım ederseniz sevinirim 1. severdayım genellikle
  • mavikedi
    lvl söyliyemicem daha başlamadım
  • Public büyümüş iyice.
    Hero'da Türkler bayagı cogaldı falla.
  • slm hero ya başlayalı 2 gün oldu nickim HEROCAN
  • ama oyunda en büyük sorunum 2 gün oldu yalnızca 1 türkle karşılaşabildim oda konusmakdan aciz:
    kasmak benim için sorun deil önemli olan beni bilgilendirmesi, sohbeti muhabbeti;
    bu arada lvlim 20 dan 2 kyu görüşmek dileiiyle
  • oyunla ilgili herangi bi sorunun olursa buraya yaz yardımcı oluruz biz.. oyundaki nick im AsYouWish hero msn e eklersen sorularında yardımcı olmaya çalışırım.. ii eğlenceler..
  • saol kardeş forumu okuyorum oldukca büyük bi ağırlıgın var forum da;
    öncelikle yardım çağrın için teşekkür ederim
    benim tek bi sorum olcak sımdı acaba oyunda türklerin olusturduu ve bulsutuu bıclan yada ona benzer bısı varmı varsa nasıl bulabılırım bu clanı
    ayrıca senı frıende eklıcem sımdı gorusmek uzere tekrar saol
  • PisAdam Yeni karekter okçu
  • clanı olanlar var.. bigturks die bi clan kurmuşlar ben clanda deilim ve bundan sonra kendi clanım dışında clana da girmem.. 7 clan eskittik bi grubumuz vardı ama artık yok.. forumdan 1-2 kişiyi o clanda gördüm d3 de takılıyolar sanırım çoğunluk olarak.. bulup konuşabilirsin.. ii eğlenceler
  • bağlantım koptu saol yardımın ıcın d3 takılıyım ozaman görüşmek üzere ii geceler
  • EthanRayne
  • sıfremı bırı ogrenmıs ve kasamı soymus noelaba kıyafetlerı degerlı esyalar falan hepsı gıttı para 0 yerden topladııgm parayla hp tupu alınmıyo bıle

• insan deil bunlar.. soyulan 3. kişisin geçmiş olsun.. beni hero msn e eklersen ordan konuşuruz.. çok üzüldüm =((
  • eklerımde msn deniz-35-1907@hotmail.com

ya bak kımse delıkanlı gıbı ortaya cıksın suan kasamıyorum param hp tupu almama bıle yetmıyo eger bıraz delıkanlılıgı varsa cıksın ben caldım desın bana adresını versın goruselım yuzyuze klavye delıkanlılıgı deıldır bu ısler ama emınımkı bu forumdan biridir
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

eklerımde msn deniz-35-1907@hotmail.com

ya bak kımse delıkanlı gıbı ortaya cıksın suan kasamıyorum param hp tupu almama bıle yetmıyo eger bıraz delıkanlılıgı varsa cıksın ben caldım desın bana adresını versın goruselım yuzyuze klavye delıkanlılıgı deıldır bu ısler ama emınımkı bu forumdan biridir

biz dh hero yardım kulübü degiliz
    ben her zaman d6yım sana pet+100k+noel elbisesi veririm
    msn:burak_mdk_1@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

tesekkur ederım hersey ıcın sana yuk olcaksam verme sen okadar emek vermıssın ama bensenın emeklerını harcamak ıstemıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

clanı olanlar var.. bigturks die bi clan kurmuşlar ben clanda deilim ve bundan sonra kendi clanım dışında clana da girmem.. 7 clan eskittik bi grubumuz vardı ama artık yok.. forumdan 1-2 kişiyi o clanda gördüm d3 de takılıyolar sanırım çoğunluk olarak.. bulup konuşabilirsin.. ii eğlenceler

evt betul bende pressOK tandım (HUKUMDAR) Bozulunca bı clan kurduk cafece clan benm gelmek ısteyen arkadaslar +50 kurallar--kufur yok ve aga-lanve bazı argoca kelımelerde yok bunlar varsa sizde ne mutlu buyurun clana :)
  • valla abi hatırlamıyorum özür dilerim o ara yeni char kasıyodum clan dağılmadan önceki 4 günde oyunda deildim ailevi nedenlerden dolayı.. zaten pressOk dönemini hatırlamak bile istemiyorum.. 3 gün önce bize statları nasıl vercez diye soran adamlar şimdi king gibi geziyolar clan dağılmasından ve ark ların oyunu bırakmasından dolayı.. olayı bilenler anlar.. biz 2 kişi takılıyoruz clana da girmicez (tabi biz kurmazsak) yinede saol =)) ii şanslar ve kolay gelsin işin zor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

tesekkur ederım hersey ıcın sana yuk olcaksam verme sen okadar emek vermıssın ama bensenın emeklerını harcamak ıstemıyorum...

sen bana fakir mi diyosun balici bounty atarım tenhada sıkıştırırım......anladın sen onu
    ya ne yükü al al

• sen benı yalnıs anlıyorsun ben sana fakir demedım sınırlenmenın nedenını anlamadım sadece kımseye yuk olmayım dıdım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.