Şimdi Ara

BİRBİRİMİZİ TANIYALIM (HERO ONLİNE -SADECE NİCKLER YAZILACAK) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
9.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    39
    XxXDeLiXxX
    79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsapikxx -- 3 Ocak 2007; 12:42:03 >
  • beyler genelde kullandıklarım bunlar xxsapik ve XxXDeLiXxX genelde 4, 5, 9 . serverledeyim
  • nickim Phoenix755 genelde dragon 3 te olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

kac tane var char yaw kac senedır oynuyon merak ettim artık ustası olmussundur oyunun walla ben bi char actım lwl 29 oldum braktım

ne senesi oyun açılalı kaç ay olduki =))
  • oyun açılalı tamı tamı 17 ay oluyor bize 10 ay önce geldi ama 7 ay sadece japonyada oynanmış sorada işler büyüyünce tüm dünya omuş
  • agalar ben knight oyuncusuyum ama hero online oynamak istiyorum indirmesin uzun sürüyor setup programı olanlar bana yollasın msn adresim Grup_I_Live@hotmail.com sizden yardım bekliyorum
  • size güveniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

oyun açılalı tamı tamı 17 ay oluyor bize 10 ay önce geldi ama 7 ay sadece japonyada oynanmış sorada işler büyüyünce tüm dünya omuş

demekki yıl olmamış =) bu 10 ay içine open beta da dahil mi ?? bi ara herkesin char lar silinmiş de temmuz austos gibi sanırım emin deilim tam.. o zamn beta vers.undan çıkmış öyle demişlerdi.. neyse ii eğlenceler =)
  • arkadşım gene bi 17 ay olmuş deme oyun açılmış ama 10 ay boyunca tüm dünya hero cularına dağıtılmış bi oyun bu oyun japonyadan sora ilk olark türkiyede bolu ilinde oynanmış sorada bolu lu hackerlar japonya sitesini yani bu oyunun adrtesini çökertiler ve o seninde dediğinde şubat 21 di o aralar oyun türklerindi sora ingilizce bi metin hazırlandı ve oyunun baş sahibine gönderildi ve ingilizce metinde şu anlatılıordu

ben oyunu hacleyen hacker by-hacked_imam
    oyun türk ler tarafından beğenildi sizde de bi sakıncası olma sa türkyeye bu oyunu dağıtmak istiyoruz kabul edilsede edilmesede bu oyun türk ler tarafından oynanacak

japonyadan gellen mesaj ise sadece japonyada oynanmasına karar almıştık ama bi tek japonya ve türkiye olmasın tüm dünya hero cuları bu oyuna katılsın denildi

ve türk hacker oyunun tüm dünya çağında oynanması için almanyadan kardeşi ile irtibata geçti ve 23 şubatta tüm dünyaya heronun başladığı belirtildi japoınyanın ünlü televizyonlarından bir tanesi hero online yi silkroad gibi tüm dünya ya yatınlandı bunları bolulu türklere borçluyuz denildi

sen şimdi sorarsın bunu nereden biliosun diye ben CYBER-WARİROR SİTESİNDE GÖREW ALIORUM ORADAN BİLİORUM bu oyun bolulular sayesinde türkiyede ve dünyada

• quote:

arkadşım gene bi 17 ay olmuş deme oyun açılmış ama 10 ay boyunca tüm dünya hero cularına dağıtılmış bi oyun bu oyun japonyadan sora ilk olark türkiyede bolu ilinde oynanmış sorada bolu lu hackerlar japonya sitesini yani bu oyunun adrtesini çökertiler ve o seninde dediğinde şubat 21 di o aralar oyun türklerindi sora ingilizce bi metin hazırlandı ve oyunun baş sahibine gönderildi ve ingilizce metinde şu anlatılıordu

oyun türk ler tarafından beğenildi sizde de bi sakıncası olma sa türkyeye bu oyunu dağıtmak istiyoruz kabul edilsede edilmesede bu oyun türk ler tarafından oynanacak

japonyadan gellen mesaj ise sadece japonyada oynanmasına karar almıştık ama bi tek japonya ve türkiye olmasın tüm dünya hero cuları bu oyuna katılsın denildi

ve türk hacker oyunun tüm dünya çağında oynanması için almanyadan kardeşi ile irtibata geçti ve 23 şubatta tüm dünyaya heronun başladığı belirtildi japoınyanın ünlü televizyonlarından bir tanesi hero online yi silkroad gibi tüm dünya ya yatınlandı bunları bolulu türklere borçluyuz denildi

sen şimdi sorarsın bunu nereden biliosun diye ben CYBER-WARİROR SİTESİNDE GÖREW ALIORUM ORADAN BİLİORUM bu oyun bolulular sayesinde türkiyede ve dünyada

way bea

• Orjinalden alıntı: DoLZ

arkadşım gene bi 17 ay olmuş deme oyun açılmış ama 10 ay boyunca tüm dünya hero cularına dağıtılmış bi oyun bu oyun japonyadan sora ilk olark türkiyede bolu ilinde oynanmış sorada bolu lu hackerlar japonya sitesini yani bu oyunun adrtesini çökertiler ve o seninde dediğinde şubat 21 di o aralar oyun türklerindi sora ingilizce bi metin hazırlandı ve oyunun baş sahibine gönderildi ve ingilizce metinde şu anlatılıordu

sendede ne istikbarat var be yaw hayran kaldım

• quote:

prd ama bilmiyolarsa söyliim her oyun önce ya japonyada ya korede oynanır yaklaşık 1 yıl sonrada piyasaya ingilizce olarak çıkar... hacker lar bence işgüzarlık yapmışlar... 17 aydır oynanması 78 lvl in 17 ayda yapılacağı anlamına gelmez 2 ayda 80 lvl char kasar isteyen ve imkanı olan biri.. orda anlatmak istediğim oydu oyun isterse 5 yıllık olsun pek de önemli deil yani.. bu arada acaba diyorum bizim char larıda sen mi hack ledin?

• ohaaa diorum ben o kadar gitmem

ben sadece dediğim gibi site ve msn haclerım oyunlar la işim olmaz
    ashyouwish sana adresimi veriom orada konuşalım ü
    herooo_turkey@hotmail.com
  • quote:

ohaaa diorum ben o kadar gitmem

ben sadece dediğim gibi site ve msn haclerım oyunlar la işim olmaz
    ashyouwish sana adresimi veriom orada konuşalım ü
    herooo_turkey@hotmail.com

İssallah dedigin gibi sadece site ve msn dir
  • XLotarX Level 11 Daha Yeniyim
  • flexojel ( 2dan 3 kyu ) yeniyim
  • yenı char actım fenerli1907 işşallah buda calınmaz
  • DungeonGuardian

Dragon 1 De Takılırım

1 Dan 1 Kyu Seviye
  • AsterixTR ROD MALE DRAGON 10 A TAKILIYOM GENELİKLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@LiCi

yenı char actım fenerli1907 işşallah buda calınmaz

ya bak sende virüs programı yok mu deepfreeze yükle bale keyloger yakabiliyo o program ayda 10 char degiştiyosun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.