Şimdi Ara

BİRBİRİMİZİ TANIYALIM (HERO ONLİNE -SADECE NİCKLER YAZILACAK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada oyunda param yok yardımlarınızı bekliyorum(Pot alıpta kasamıyorum) 10 k bile verirseniz yeter

Level 1Dan-0Kyu
  • arkdasalar binin bana kastımı vardır nedır anlamadım fenerli1907 de calındı lwl 12 di daha kım yapıo bu p..ligi bi ogrensem onun ben .........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@LiCi -- 13 Ocak 2007; 20:38:10 >
  • bence pc ye format at sen ... ii bi keylogger yemişsin gibi....
    çalındı derken nasıl çalınıyo şifremi tutmuyo ?
  • matador18 genelde 24 saat online ımdır 1.serverda bulunurum
  • Erushinu genelde dragon 6 da ve çoğu zaman online olurum
  • 4mdNuk3r yeni başladım
  • SaltukBugra nickini kullanıyorum. Knighttan bezen(malum hile- hurda- kops- küfür-hack) bir kaç arkadaşla oynuyoruz. Genelde dragon 7 deyim. Geyik avlama hevesindeydim ama ne mümkün geyik bizi avlıyor, avcılığımız kursağımızda kalmış şekilde kasmaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KourAlp -- 16 Ocak 2007; 18:23:42 >
  • geyik avlamak için en az 55+ olman lazm ii bi silah olması lazm.. yada lvl 45 gibi 4-5 kişi lazm sürü halinde keserken biri tame bascak.. ama yinede zor =(
    sana ii eğlenceler =)
  • NEDEN CVP VERMIYORSUN ASYOUWISH NERELERDESIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

NEDEN CVP VERMIYORSUN ASYOUWISH NERELERDESIN

Sorun neyse ban söyle.
    Ben bırakalı oyunu 2-3 ay oldu ama yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

geyik avlamak için en az 55+ olman lazm ii bi silah olması lazm.. yada lvl 45 gibi 4-5 kişi lazm sürü halinde keserken biri tame bascak.. ama yinede zor =(
    sana ii eğlenceler =)

ya 53 binek peleri yakalayabılmek ıcın tamenın belırlı bır lvl olması lazımmı yoksa tame yapıcak kısının mı yuksk lvl ollması lazım ? ark great tiger'a tame atamamıstı ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

arkadşım gene bi 17 ay olmuş deme oyun açılmış ama 10 ay boyunca tüm dünya hero cularına dağıtılmış bi oyun bu oyun japonyadan sora ilk olark türkiyede bolu ilinde oynanmış sorada bolu lu hackerlar japonya sitesini yani bu oyunun adrtesini çökertiler ve o seninde dediğinde şubat 21 di o aralar oyun türklerindi sora ingilizce bi metin hazırlandı ve oyunun baş sahibine gönderildi ve ingilizce metinde şu anlatılıordu

ben oyunu hacleyen hacker by-hacked_imam
    oyun türk ler tarafından beğenildi sizde de bi sakıncası olma sa türkyeye bu oyunu dağıtmak istiyoruz kabul edilsede edilmesede bu oyun türk ler tarafından oynanacak

japonyadan gellen mesaj ise sadece japonyada oynanmasına karar almıştık ama bi tek japonya ve türkiye olmasın tüm dünya hero cuları bu oyuna katılsın denildi

ve türk hacker oyunun tüm dünya çağında oynanması için almanyadan kardeşi ile irtibata geçti ve 23 şubatta tüm dünyaya heronun başladığı belirtildi japoınyanın ünlü televizyonlarından bir tanesi hero online yi silkroad gibi tüm dünya ya yatınlandı bunları bolulu türklere borçluyuz denildi

sen şimdi sorarsın bunu nereden biliosun diye ben CYBER-WARİROR SİTESİNDE GÖREW ALIORUM ORADAN BİLİORUM bu oyun bolulular sayesinde türkiyede ve dünyada

way bea

siz bilmionuz bu işte derin devletin parmaa var yok yok CIA ve MOSSAD ta var çaktırmıyorlar
    kopun gidin ya

• Great tiger tame lemek için en az 62 lvl olmak lazm.. tame skillininde 7+ olması gerekiyomuş öle demişlerdi.. emin deilim ama lvl en az 62 olmalı..
  • tmm anladım tşkr...
  • PİSTAN
  • NİCK: PİSTAN
    3DAN 4 KYU
    GÖREV YAPMAYA UĞRAŞIYORUM
    PET:4 DAN 8 KYU
  • 2 çar
    M4STERSKY Blade 44 lvl

FEARINSTINCT BOWMAN 25 lvl
  • Nick= Sunlion
    Klan= ZhuangKings
    Female Dex Rod
    Server= Dragon 8 (Başka serverda takılmıoz klan olarak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 19 Şubat 2007; 17:06:24 >
  • Nick = BuLLLDoZel2
    Klan = yoq kemalinaskeri 'ne giricem inş. )
    Pet = Black Wolf , Brown Horse bide Grey Bear
    Server = Dragon 8 , 3 ve 5 e takılırım genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLLLDoZeR -- 21 Şubat 2007; 12:36:03 >
  • Nick=37yigit37
    Job:Hunter
    lwl=15 eziq hehehee
    pet=black wolf 13 lwl(ayı mayı da var ama giyemiyoruz napalım)
    SErver_genelde 1 de olurum ama bundan sonra 8
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.