Şimdi Ara

BİRBİRİMİZİ TANIYALIM (HERO ONLİNE -SADECE NİCKLER YAZILACAK) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    görürseniz seslenin yeter genelde görürüm bende yeniyim ama öğrendiklerimi paylaşabilrim
  • merhaba dostlar bende yeni başladım oyuna 24level oldum nick aschille warrior(flying leon çok güzel duruyo)
  • ya şu mış miş muş müş bırakın bunları salla parti konuşup yanıltmayın milleti ben 10 aydır oynuyom 77 lwl çarım var oyunu öğrenene kadar kurup sildiğim çarların sayısını unuttum ben oyuna başladığımda kulakları çınlasın vladius diye bi arkadaş vardı 66 lwl di sonra çarı hack yedi oyunu bıraktı oynasaydı şimdi 100 lwl olmuştu ama oyun ne çok eski ne çok yeni oyunu bırakanlar statları yanlış verip belli bi lwl den sonra kasamayanlar hızlı koşan atın tezeği seyrek düşer hesabı
  • SessizDarbe---GüçlüDarbe HizliDarbe
  • ScreamTurk axe ci 42 lvl( her an yükseliyor )

Ayrıca 47 lvl çarım banlandı blade male
  • BABANIZ dragon 1 1 dan 8 kyu
  • lycanrfan dragon 10 yada 1

1 dan 9kyu
  • GLADYATORTR
  • hayLAZ drgon6 veya dragon8deyimdir 41lvl hergün artıyo
  • Qtek devamlı dragon 10 dayım axe lvl 28

trade için delidede axe

en son şuanda yeni karekter açtım ....LordTurk... bu sefer axe warior kasacam bide bunu deneyim bakalım nasıl bişey devamlı dragon 10 dayım o full se 9 da başka servera girmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 13 Mart 2007; 14:34:50 >
  • Nick:DeaKeRr yeni başladım şimdiliq 16 lwl im yaw ustumdeqi itemler ezuq bana yardım edeceq kisme yoqmu eger yardım ederim diorsanız msn de konusalım on_air_01@hotmail.com
  • Diablo31 39 lwl
  • DignifiedTR
  • thecaliph13 40 lvl genillikle d8 de takılırım birde thecaliph2 var o benim char diil arkın o karıştırmayın :d
  • OldStyle
  • albert07
    lvl 46
    warrior
    2.mesleği bende nezaman acabilirim bilmiyorum bilen varsa banada sölesin
    görüşürüz
  • lwl 50 de 2. meslek geliyor ama 2. mesleğini seçebilmek için bir kaç görev yapıyorsun bu görevleri eğer ölmeden yaparsan sıf exp verdiği için %60 a kadar(yanlış hatırlamıyorsam) exp kazanırsın
  • benturkum
  • beyler ben 43 lvlım ismin izzettin dragon 7 de oluyom boşa dragon 10da oluyorum bu ara kasamıcam bilgisayarda oyun hata veriyo deli olcam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midan90 -- 2 Mayıs 2007; 13:54:08 >
  • Savarona55
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.