Fizik güzel geo güzel matta iyi ama geo hariç çok güzel denemez
SomelneS
kullanıcısına yanıt
matın türev integral kısmı nasıl ?
O şekil çözmedim :D ama karekök sağlam bi de endemik var yeni bi kitap o da sağlam o ikisini çöz yeter endemik incedir ya da bilfen olabilir o da sağlam birey önermem yani :D
SomelneS
kullanıcısına yanıt
karekökü çözdüm bilfenide kesin çözücem.endemiği duymadım hic nasıl ?
Endemikte sadece güzel sorular var kısa bi kitap digerlerine göre ben karekökü bitirdim sayılır da karekök yeterli gelmedi mi :D endemigi özellikle seçtim kısa diye deneme çözersin zaten bilfene gerek yok bence
SomelneS
kullanıcısına yanıt
en az bi 4 kitap bitirmek istiyorum zaten hızlı gidiyo artık.farklı sorularda hızlanmak lazım
Ben derimki karekök üstüne endemik çöz palmenin fenin apoteminin bölüm denemelerini çöz 45 üstü yapmazsan gel beni bul :D abartmana gerek yok bence
quote:
Orijinalden alıntı: Somelne
Ben derimki karekök üstüne endemik çöz palmenin fenin apoteminin bölüm denemelerini çöz 45 üstü yapmazsan gel beni bul :D abartmana gerek yok bence
neden öyle diysun ya :) ben o denemeleri en kötü 2 aya bitiririm e sınava daha ne kadar var baska mat2 çözmiyimmi şimdi zaman bol mezunum ben hedefimde ful yapmak.Cerrahpaşa tıp kazanan bi arkadasım matt2 den 7 kitap bitirmişti
SomelneS
kullanıcısına yanıt
dostum endemik ygs mattamı iyi lys mattamı ?
acscs
kullanıcısına yanıt
Başka derslerde var çünkü :D benim çapa kazanan arkadaşımda bi karekökün türev integralini çözmüş mat 2 için ordan hesap et :D
sınavcı46S
kullanıcısına yanıt
Ben ygs inceledim de beğenmedim 3-4-5 varken gerek yok bence
SomelneS
kullanıcısına yanıt
orası öylede biz çözebildiğimiz kadarını çözelim de 1 kitap bitirip ful yapanlarda yapsın önemli değil :D
acscs
kullanıcısına yanıt
Hocam ben az çöz yat demiyorum ki bi sürü ders var :D tm misin
SomelneS
kullanıcısına yanıt
mf yim,onlardan da çözüyoruz 4 kitapta çok değil ki abartılcak kadar
Fkb calisiyo musunuz :D
SomelneS
kullanıcısına yanıt
çalışıyorum çalışıyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme