Şimdi Ara

Birisi ismimi kullanmış. Site Yöneticilerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31766727/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm

İlgili konuda birisi ismimi kullanmış ve dolandırıcı olarak geçiyor ismim. Google da adımızı aratmasak daha neler gelecek demekki başımıza. İlgili konudan ismimin silinmesini istiyorum. Birisi adımı ve hesap numaramı vermiş. En kısa sürede kaldırın lütfen özel bilgilerimi!

• Siz dürüst bir satıcı değilseniz ve dolandırıcı iseniz sonuçlarına katlanırsınız.
    O isim ve soyadın orada durması lazım yeni üyelik alırsanız ne yapacaklar ?
  • Algılama sorunun var galiba? Bu forumda satış yapmıyorum ki dürüstlüğümü sorgulamak sana kalsın? Birisi almış yazmış adımı oraya. O isim orda kalmaz zaten merak etme. Gerekirse ilgili makamlara gider, gerekli başvuruyu yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last19
    Algılama sorunun var galiba? Bu forumda satış yapmıyorum ki dürüstlüğümü sorgulamak sana kalsın? Birisi almış yazmış adımı oraya. O isim orda kalmaz zaten merak etme. Gerekirse ilgili makamlara gider, gerekli başvuruyu yaparız.

O kişinin fakesi tanıdığı olup olmadığınızo nasıl bilecekler ? Satış yapmıyorsanız o isim oraya nasıl geldi
  • Oyun serverı yönetiyorum oranın ödemeleri geliyor. Sanırım birini dolandırabilseydi ücreti yatırdım diyip oyunda yetki isteyecekti. Kayıt tarihime ve mesajlarıma bakarsan zaten forumu bilgi alışverişi için kullandığımı görürsünüz, alışveriş için değil...
  • yani oyuna üye olabilmek için, hem başka isim kullanmak hem de başkası tarafından fiilen hesaba para yatırılmasını sağlamak. forumda şu ana kadar gördüğüm en ciddi konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 1 Aralık 2009; 3:07:25 >
  • Mevcut bilgiler silinmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Mevcut bilgiler silinmiştir.

Teşekkürler ilgin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.