Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mras87

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
    Bence 100 mb bis ve 100 mb genç internet paketi alın toplam 10 liraya gelir.Bütün apn lerde kullanın

Peki bu fiyatlar hangi hatlar icin gecerli acaba?

100mb bis sadece faturali hatlar icin var
  • Onu biliyorum turkcell de faturali hatlara 6.90 ama arkadas 100mb internetle birlikte 10tl yapio dedi ama turkcellde 100mb internet paketi yok 3tlye onu sormustm aslnda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mras87
    Onu biliyorum turkcell de faturali hatlara 6.90 ama arkadas 100mb internetle birlikte 10tl yapio dedi ama turkcellde 100mb internet paketi yok 3tlye onu sormustm aslnda

Genc tarife kullananlar icin sanirim
  • Anladim hocam tesekkur ederm cabuk cvp verdigin icin, sabit ucreti olmayan faturali tarifeye gecicem bu paket iyi oldu bnm icin
  • turkcelden bis alinca yurtdisindaki blackberry kullanicilariyla bbm uzerinden mesajlasmak icin ekstra bi ucret oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

turkcelden bis alinca yurtdisindaki blackberry kullanicilariyla bbm uzerinden mesajlasmak icin ekstra bi ucret oluyor mu ?

bende bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

turkcelden bis alinca yurtdisindaki blackberry kullanicilariyla bbm uzerinden mesajlasmak icin ekstra bi ucret oluyor mu ?

Ben de şu versiyonu soracağım. Burdan aldığım bis paketiyle yurtdışında bbm kullanabilir miyim ? Türkiye'deki birine yazabilir miyim ?
  • müşteri hizmetlerini arayın 444 0 532
    kimsenin bildiğini sanmıyorum
    burada alınan bis paketinin yurtdışında geçerli olacağını düşünmüyorum
  • yurtdisinda kullanmaya kalkarsaniz ordaki ucret gecerli oluyo interneti kullandigi icin onu biliyorum
  • vodofone kampanyasında olan curve 8520 yanında alınacak 9.9 lık paket bis pakedimidir internet pakedimi?

kullanan ve memnun olan varmı detayları paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

vodofone kampanyasında olan curve 8520 yanında alınacak 9.9 lık paket bis pakedimidir internet pakedimi?

bis paketi.. ama ben kullanmadığım için yorum yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

vodofone kampanyasında olan curve 8520 yanında alınacak 9.9 lık paket bis pakedimidir internet pakedimi?

bis paketi.. ama ben kullanmadığım için yorum yapamıyorum

evet bis paketidir. ben kullanıyorum. memnunum . 100 mb kotalı ama. 100 mb ı geçtikten sonra hız düşüyor. kontor duşmuyor. normal vodafone bis'den farkı yok.
  • elimde taze bb 3g var. avea faturasız hat kullanıcısıyım. aylık 1 gb internet paketim var. ve bu sekilde menüde bulunan youtube girebiliyorum. ama facebok, twitter gbi uygulamalara giremiyorum. gps yi açmıyor bunun sebebi nedir? bu bis dalgası nedir ne değildir? aveada faturasızlara varmıdır? bilgi sahiplerinin bni bilgilendirmesi ve gerekli tavsiyelerde bulunmaları rica olunur efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnr_ksk

elimde taze bb 3g var. avea faturasız hat kullanıcısıyım. aylık 1 gb internet paketim var. ve bu sekilde menüde bulunan youtube girebiliyorum. ama facebok, twitter gbi uygulamalara giremiyorum. gps yi açmıyor bunun sebebi nedir? bu bis dalgası nedir ne değildir? aveada faturasızlara varmıdır? bilgi sahiplerinin bni bilgilendirmesi ve gerekli tavsiyelerde bulunmaları rica olunur efendim.

Biraz daha araştırma yapıp önceki mesajlara bakmanız rica olunur.Aynı soruların kaçıncı tekrarı bunlar ???
  • Avea ile kullanan var mı ? BIS için ücret ne kadar ayrıca internet ücreti ne kadar ? avea kontörlü kullanıyorum ücretlendirmeler nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

Orijinalden alıntı: tnr_ksk

elimde taze bb 3g var. avea faturasız hat kullanıcısıyım. aylık 1 gb internet paketim var. ve bu sekilde menüde bulunan youtube girebiliyorum. ama facebok, twitter gbi uygulamalara giremiyorum. gps yi açmıyor bunun sebebi nedir? bu bis dalgası nedir ne değildir? aveada faturasızlara varmıdır? bilgi sahiplerinin bni bilgilendirmesi ve gerekli tavsiyelerde bulunmaları rica olunur efendim.

Biraz daha araştırma yapıp önceki mesajlara bakmanız rica olunur.Aynı soruların kaçıncı tekrarı bunlar ???

sadece ilk mesaja baksa bütün soruların cevabını alacak arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Avea ile kullanan var mı ? BIS için ücret ne kadar ayrıca internet ücreti ne kadar ? avea kontörlü kullanıyorum ücretlendirmeler nedir ?

avea nın faturasız hatlar için bisi yok.. faturalıların ücreti 30tl falan
  • Hayda.. şimdi 3g felan giremicez yani twittera ve facebook'a birde ben facebook v2 yi yükleyemedim
  • Selam arkadaşlar
    Bir problemim var bis paketim olmasına rağmen geçtiğimiz hafta içinde bbm sorun yaratmaya başladı attıgım yazılar arkadaslarıma, arkadaslarımın yazılarıda bana ulaşmıyor sorun neyden kaynaklanıyor acaba yardım edermisiniz?

Teşekkürler.
  • bdurmus: öncelikle faydalı yazılarınız için ve sınırsız bilgi paylaşımınız için çok çok teşekkürler. Çok bilgilendirici ve özenli yazılarınız var.

Benim size daha değişik bir sorum olacak; 2009 ağustos ayında vodafone'dan kampanyalı bb9000 aldık,en başta pişman olduk ancak soradan neyse dedim. bb'ye alışınca zaten iş hayatımı bb'den önce ve sonra diye ikiye ayırır oldum :)

faturalı hattım tel taksidi+bis aboneliği + kampanyalı konuşma vs. kapsıyor, fatura ödemediğim zamanlarda ise hattım doğal olarak kapanıyor ancak wi-fi kayıtlı olduğum bölgelere gelince patır patır biriken mailler telefonuma düşüyordu (keza facebook mesajları),ayrıca internetede girebilyordum.

Ocak ayından sonra ise bu fonksiyon kendini yitirdi ve wi-fi'den ne internete bağlanaibilir oldum nede mail face msjı vs atabilir oldum,vodafone'u arayıp durumu anlattım ordaki bi bayan saolsun tarayıcıyı değiştirirsem hattım kapalı olsa dahi nete wi-fiden girebileceğimi söyledi,denedim ve internete girdim ancak mail ve face bağlanmadı tekrar aradım bu sefer başka biri çıktı ve bis olmazsa hiç bi şekilde internetten yararlanamzsınız dedi,tarayıcı değiştirince girebildiğimi söyledim,mümkün değil dedi kestirip attı :) faturayı ödeyince unutmuştuk ancak bu ay gene faturayı ödemedim ve gene net wifiden dahi olsa gitti, tarayıcı değiştim tekrar nete girebilyiorum wifi üzerinden ancak mail gönderip alamıyorum..

size sorum, faturam ödenmemiş olmasına rağmen face msjı ve mail alıp verebilmek için tavsiye edebiliceğiniz bir tip-tavsiye varmıdır? (tarayıcıdan manuel girmek dışında)

ps:ayrıca lanet olsun vodafone'a artık fatura ödenmeyince direk mobil şebekeyide off ediyor ve dışardan sizi arayanlar bile arayamıyor,5 dakkada bir on yapmak gerekiyor konumu, zaten önümüzdeki ay son. Sonra sanırım Turkcell'e geçerim bis paketiyle birlikte,ayrıca laptopumda modem olarak kullanabilirim,bu modemi kablo ile kullanmak şartmı yoksa bluetooth iş görürmü?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 27 Temmuz 2011; 3:02:32 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.