Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Modem olarak kullanıcaklara turkcell 1gb bis paketi mi yoksa avea 4gb paket mi?
    turkcell 1 gb 16 lira avea 4 gb 30 lira olması lazım.. Yeni taşınacağım eve adsl almıcak şekilde kullanıcam.
    Alacağım paketinde hızı kaç kb?

sizin kullanım şeklinize kalmış artık, çok kullanacaksanız 4gb alınabilir.. hızlarını tam bilmiyorum ama ikisininde hızı gayet iyi.. birde evinizde operatörün iyi çekmesi lazım internette sıkıntı yaşamamanız için.. ikiside sorunsuz çekiyorsa 4gb yada 1gb arasında seçim yapmak kalıyor

işte bende ne kadar kullanacağımı bilmiyorum sorun orada.. 1 gb yeterli midir acaba kullanan var mı modem olarak??

• Yetmez 1 gb. Turckcell faturalida 4 gb 29 lira oldukca hizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Yetmez 1 gb. Turckcell faturalida 4 gb 29 lira oldukca hizli.

Dostum turkcellin artik 4gb bisi yok.. Aveanin var.. Turkcellde 1gb su an..
  • arkadaşlar yeni başlık açmıştım burayada yazayım.. turkcell artık faturasız hatlar içinde faturalıdaki gibi bis abonelikleri sunuyor bilginize

http://forum.donanimhaber.com/m_51139023/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar bu başlıgın altında Vodafone unda Turkcell gibi paketler yaptıgınu yazmak isterdim fakat kaç kez mail atmama ragmen aynı cevabı alıyorum şuan bis paketine 30 tl veremem ve zaten sınırsız internette de ihtiyacım yok ama neden bu kadar direndigini anlamadım vodafone un diyorum ki toplu mesajlar atsak farklı farklı paketler çıkarması için ve daha fazla kişinin özgürce seçim yapması ve kullanabilmesi için

ilgilenenler için vodafone mail sayfası

http://linky.tk/3hr8h7

konu bölümüne Cihazlar Konu detayı bölümüne blackberry seçerseniz mailiniz direk blacberry ilgili bölümüne gidecektir

İlgilenen yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

• Arkadaslar benim ufak bir sorum olacak.... Turkcell 1gb full biss uyeligim var. Biss uyeligim olan hattimi iphone takip interneti kullanirsam bu biss uyeligimin internetndenmi duser?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

Arkadaslar benim ufak bir sorum olacak.... Turkcell 1gb full biss uyeligim var. Biss uyeligim olan hattimi iphone takip interneti kullanirsam bu biss uyeligimin internetndenmi duser?

bis uyeligi adindanda anlasilacagi gibi sadece bb cihazlara ozel bir hizmettir iphone icin normal internet paketlerinden birini kullanmaniz gerekir kanimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Arkadaslar benim ufak bir sorum olacak.... Turkcell 1gb full biss uyeligim var. Biss uyeligim olan hattimi iphone takip interneti kullanirsam bu biss uyeligimin internetndenmi duser?

bis uyeligi adindanda anlasilacagi gibi sadece bb cihazlara ozel bir hizmettir iphone icin normal internet paketlerinden birini kullanmaniz gerekir kanimca.

cevabın için teşekkür ederim..
  • quote:

quote:

quote:

bis blackberry ye özel ama iphone a taktın mı normal internet paketi gibi kullanabilirsin.. bisin amacı blackberrydeki özel uygulamaları, özelilkleri kullanabilmek.. başka bi telefona takarsan hattı bisi internet paketi gibi kullanırsın dediğim gibi.. dene bi göreceksin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

turkcelden bis alinca yurtdisindaki blackberry kullanicilariyla bbm uzerinden mesajlasmak icin ekstra bi ucret oluyor mu ?

extra ücret yazmaz sonuçta data hattı üzerinden gidiyor. ancak yurtdışında isen data ücreti yazabilir.

benim merak ettiğim yurt dışında wifi ile nete girince bis servisli hattım olursa bis servislerini kullanabilir miyiz? (data servisleri kullanmadan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

turkcelden bis alinca yurtdisindaki blackberry kullanicilariyla bbm uzerinden mesajlasmak icin ekstra bi ucret oluyor mu ?

extra ücret yazmaz sonuçta data hattı üzerinden gidiyor. ancak yurtdışında isen data ücreti yazabilir.

benim merak ettiğim yurt dışında wifi ile nete girince bis servisli hattım olursa bis servislerini kullanabilir miyiz? (data servisleri kullanmadan)

valla şöyle diyolar: bis aboneliği olan hattın telefonda dursun ama şebeke yi kapat, wifi bağlantısı ile kullanılabilir.. ama ben hiç denemedim bilmiyorum.. deniyim birazdan

yurtdışında tabiki buradaki bis kullanılmaz.. yani kullanılır ama çok ekstra bi ücret çıkar ortaya.. yurt dışında kullanmak için 10mb internet paketi bile 30tl sanırım düşünün artık

• Bis açtırmak için illa müşteri hizmetlerine mi gidiyoruz ? Pazar günü gittim, pazar günü işlem yapamayacaklarını söylediler. Her zaman gidemiyorum. İnternet aracılığyla halletmenin bir yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bis açtırmak için illa müşteri hizmetlerine mi gidiyoruz ? Pazar günü gittim, pazar günü işlem yapamayacaklarını söylediler. Her zaman gidemiyorum. İnternet aracılığyla halletmenin bir yolu var mı ?

Musteri hizmetlerini arayarak yapabilirsin.. Internetten olmaz.. 444 0 532
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bis blackberry ye özel ama iphone a taktın mı normal internet paketi gibi kullanabilirsin.. bisin amacı blackberrydeki özel uygulamaları, özelilkleri kullanabilmek.. başka bi telefona takarsan hattı bisi internet paketi gibi kullanırsın dediğim gibi.. dene bi göreceksin zaten

bende senin gibi düşünüyorumda abi en güzeli yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorayım bunu :) boşu boşuna para vermeyelim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende senin gibi düşünüyorumda abi en güzeli yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorayım bunu :) boşu boşuna para vermeyelim :)

sen 1gb bis internet paketinden daha ucuz diyemi soruyosun yani 29tl değilde 17tl ye bitiriyim işi istiyosun sanırım valla bende tam emin değilim ama olacağını düşünüyorum yani, müşteri hizmetleri olabiliyosa bile doğru söylemeyebilir bu konuda dostum..

sen şöyle sor o yüzden: benim babamda kontratlı bis var ama iphone kullanıcak artık, bu mevcut bisin internet özelliğini iphone da kullanabilir mi (belki senin olay zaten böyle bişeydir tabi bilemicem )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen 1gb bis internet paketinden daha ucuz diyemi soruyosun yani 29tl değilde 17tl ye bitiriyim işi istiyosun sanırım valla bende tam emin değilim ama olacağını düşünüyorum yani, müşteri hizmetleri olabiliyosa bile doğru söylemeyebilir bu konuda dostum..

sen şöyle sor o yüzden: benim babamda kontratlı bis var ama iphone kullanıcak artık, bu mevcut bisin internet özelliğini iphone da kullanabilir mi (belki senin olay zaten böyle bişeydir tabi bilemicem )

ahahah o olay hiç aklıma gelmedi :) benim bu soruyu sormamın nedeni elimde hem blackberry 9780 hemde iphone 3gs var... şuan blackberryi kullanıyorum ama arada bir iphoneı kullanabilirim :)

• tamam o zaman sen mh yi ara bi sor bakalım ne dicekler ama bence kullanılabilir
  • turkcele geçeceğim için vodafone bis paketimi kapattırdım. ama facebook a wifi üzerindengiremiyorum. wifi ye bağlı olmanız yada data planı olması gerekiyor dior. nasıl düzeltebilirim.?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51451541/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51453629

Blackberry Messenger Donanımhaber Grubu
    Beyler bu konudaki barkodu taratarak gruba katılabilirsiniz.
  • Arkadaşlar türkcell den 1 gb bis üyeliğim var. ancak wi fi ile bağlanabildiğim yerlerde nete girince yada herhangi bir internet kullanımı gerektirecek uygulamada bulunduğumda bu kullandığım internet normal vi fi üzerinden mi yoksa benim bis üzerindenmi gidiyor. ve bunun seçimini nasıl yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.