Şimdi Ara

Bisiklet aksesuar soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Prowell f59r model kasak öneriliyor genelde. İstanbul'da nerede bulabilirim acaba?
    Bildiğiniz bir yer var mı? İnternetten bilindik bisikletçilere baktım ama göremedim.
    Bir de Konya da görebildim ama görerek almayı tercih ediyorum.
    İstanbul'da bu markayı sattığını bildiğiniz bir bisikletçi var mı :) (Kadıköy/Eminönü civarı tercihim)

2-Far seti almak istiyorum: Şu seti kullanan var mı? Alternatif önerebilir misiniz?
    blackburn

Teşekkürler,

• Prowell F59 bende var kullanıyorum ve gayet memnunum. Sirkecideki bisikletçilerde büyük ihtimal vardır. Ben Sakarya'da bir shimano bayiinden aldım. Görerek ve deneyerek alman daha iyi.

benim kask

Bisiklet aksesuar soruları
  • BOUN_MaXWeLL kullanıcısına yanıt
    Doğu bankın olduğu ara sokağa gir full bisikletçi.Sirkeci durağı olması lazım
  • Sirkeci de bisikletçilerin olduğu sokakta sor, bulursun. Güzel kask, hissetmezsin başında olduğunu bende kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL

Merhaba Arkadaşlar,

1-Prowell f59r model kasak öneriliyor genelde. İstanbul'da nerede bulabilirim acaba?
    Bildiğiniz bir yer var mı? İnternetten bilindik bisikletçilere baktım ama göremedim.
    Bir de Konya da görebildim ama görerek almayı tercih ediyorum.
    İstanbul'da bu markayı sattığını bildiğiniz bir bisikletçi var mı :) (Kadıköy/Eminönü civarı tercihim)

2-Far seti almak istiyorum: Şu seti kullanan var mı? Alternatif önerebilir misiniz?
    blackburn

Teşekkürler,

Kask iyidir güzeldir önerilir. Eğer sirkecide falan bulamazsan Sedona nın yeni kaskları da çok güzel bakabilirsin. Sirkecide de esnaf olarak önerebileceğim bir dükkan var isterseniz pm den söyleyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.