1-Prowell f59r model kasak öneriliyor genelde. İstanbul'da nerede bulabilirim acaba? Bildiğiniz bir yer var mı? İnternetten bilindik bisikletçilere baktım ama göremedim. Bir de Konya da görebildim ama görerek almayı tercih ediyorum. İstanbul'da bu markayı sattığını bildiğiniz bir bisikletçi var mı :) (Kadıköy/Eminönü civarı tercihim)
2-Far seti almak istiyorum: Şu seti kullanan var mı? Alternatif önerebilir misiniz? blackburn
Teşekkürler,
Prowell F59 bende var kullanıyorum ve gayet memnunum. Sirkecideki bisikletçilerde büyük ihtimal vardır. Ben Sakarya'da bir shimano bayiinden aldım. Görerek ve deneyerek alman daha iyi.
benim kask
BOUN_MaXWeLL
kullanıcısına yanıt
Doğu bankın olduğu ara sokağa gir full bisikletçi.Sirkeci durağı olması lazım
Sirkeci de bisikletçilerin olduğu sokakta sor, bulursun. Güzel kask, hissetmezsin başında olduğunu bende kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL
Merhaba Arkadaşlar,
1-Prowell f59r model kasak öneriliyor genelde. İstanbul'da nerede bulabilirim acaba? Bildiğiniz bir yer var mı? İnternetten bilindik bisikletçilere baktım ama göremedim. Bir de Konya da görebildim ama görerek almayı tercih ediyorum. İstanbul'da bu markayı sattığını bildiğiniz bir bisikletçi var mı :) (Kadıköy/Eminönü civarı tercihim)
2-Far seti almak istiyorum: Şu seti kullanan var mı? Alternatif önerebilir misiniz? blackburn
Teşekkürler,
Kask iyidir güzeldir önerilir. Eğer sirkecide falan bulamazsan Sedona nın yeni kaskları da çok güzel bakabilirsin. Sirkecide de esnaf olarak önerebileceğim bir dükkan var isterseniz pm den söyleyebilirim.