Şimdi Ara

Bisiklet alacağım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/umit-2642-citys-26-jant-sehir-bisikleti-erkek-/901999257
    Bisiklet alacağım bütçem sınırlı (max 500tl) ve bu fiyata pek yol bisikleti yok oyüzden şehir bisikleti ne yöneldim ve tek bulabildiğim bu sizce iyimidir bu fiyata göre?

• Bence fiyatına göre iyi bir ürün. Ben de Ümit kulladım, gayet memnun kaldım. 6 sene önce almıştım hala sapasağlam duruyor.
  • bu bisiklet çelik normal aluminyum dağ bisikletleri bile genelde 13 14 kg ve ağırlar. bu bisiklet üstündeki aksesuarlar ile 18kg gibi bişey gelir sen onu taşırsın.
  • anatol A kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız peki bu fiyata daha hafif'ini bulmak mümkünmü?
  • ikinci ellere yönel derim.
  • winches919 kullanıcısına yanıt
    Yol bisikleti çok önemliyse 799tl ye triban 3 var. Limitini arttırabilirsen araştır derim.
  • Malesef 2.el alamam ve o kadar para verebilecek durumda değilim şuan, sanırım linktekini alacağım.
  • linktekini tavsiye etmem. illa da alıcam diyorsan geçmiş olsun şimdiden ne derdi biter ne de tasası yorduğuyla bırakır. ikinci ellere yönel
  • anatol A kullanıcısına yanıt
    Yani umit 2642 bundan dahamı iyidir?
  • hayır yanlış anlaşılma olmuş link dediğim 2642. ümit 2642 dediğin bence hiçbir şeyden iyi olamaz. üstteki diğer linki şimdi gördüm xrs 07 tabi daha iyidir hiç olmazsa hafiftir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatol

hayır yanlış anlaşılma olmuş link dediğim 2642. ümit 2642 dediğin bence hiçbir şeyden iyi olamaz. üstteki diğer linki şimdi gördüm xrs 07 tabi daha iyidir hiç olmazsa hafiftir

O da güya yol bisikleti ama çelik kadro ve çelik maşa dandik bi gidonu var ayrıca vitesleri stı kol yok gidondan değişiyor yani eski zaman bisikleti gibi kadrosuda pek yola benzemiyor ağırlığıda 13-14kg arası
  • xrs 07 alacağım sanırım zaten ağırlık pek önemli değil bisikleti pek taşımayacağım.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Zaten city fun 60 almaya karar verdim 25 tl bonus + %11 indirim ile 527 tl ye geliyor.http://urun.n11.com/sehir-bisikleti/salcano-city-fun-60-v-P51183333
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.