Şimdi Ara

Bisiklet Surmek Icin Arkadas Ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar basliktanda gorebildiginiz uzere 15-16 yasinda arkadas ariyorum kendime. Mumkun oldugunca Maltepe Veledroma gidiyorum. Taliplerimi ariyorum

• Vallaha geçen gün bir kaza geçirdim,şuan bisiklet yasak.Konuyu birkaç gün önce açsan giderdik.
  • Kefalci kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, bende akrabamda kaliyordum. Yeni eve donebildim, Carsamba Veledroma gitmeyi dusunuyoruz. Isterseniz yazarim saati yarin, zaten ondan sonraki hafta Aydos var
  • Stiv Bey kullanıcısına yanıt
    Görünüşe bakılırsa bana bir kaç ay bisiklet yasak. 1 kere kaza yaptım onda da suçlu yola yanlış giren araç.Babamdan da sağlam azar yedim,çarşamba hayal gibi bir şey.1550 km boyunca tek bir kaza yaptım diye bisikleti sadece bakkala gitmek için kullandırtıyorlar şimdi.
    Benimde simdiye kadar tek kazam oldu oda Maltepe Veledrom daki parkurda. Bisikletin tekerlegi cukuru gecip arka tekerlek bosta donunce dengemi kaybedip dustum. Sol dizim epey parcalandi, neredeyse belime kadar cizik icindeyim. Insallah Aydos da dusmeyiz.
    Sizinki yine trafiğe kapalı alandaymış,ben karacaahmetten aşağı inerken yanyoldan bir araç yola daldı,öndeki de ani fren yapınca araca çarpıp düştüm yere.Kask olmasa şuan bu mesajı yazamıyor olabilirdim.
  • İzin çıktı PM atarsan sevinirim
    Biraz gec oldu fakat siz bir gun belirlerseniz o gunu yapalim surmek icin.
    Perşembe olur mu?
    Olur, isterseniz arkadaslarim ilede konusayim onlarda gelsin ?
    Tabi ki,grup daha zevkli oluyor
    PM Boxunuza bakarsaniz bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Görünüşe bakılırsa bana bir kaç ay bisiklet yasak. 1 kere kaza yaptım onda da suçlu yola yanlış giren araç.Babamdan da sağlam azar yedim,çarşamba hayal gibi bir şey.1550 km boyunca tek bir kaza yaptım diye bisikleti sadece bakkala gitmek için kullandırtıyorlar şimdi.

bu sefer babanın sözünü dinle...
    ülkemizde ne yazıkki doğru düzgün Bisiklet yolu yok... 600 metre site yakınlarına yapılmış yürüyüş yolları değil...

---------
    20 yaşıma kadar bisiklet kullandım. sağlık konusunda hiçbir fayda göremedim... sadece aşırı gelişen ulu orta kasılan bacak kasları geriye kaldı...
    Büyük boylardan En az 12-13 tane bisiklet değiştirdim... farklı farklı markalar.

Bisikletle Geçirdiğim Aklıma gelen kazalar;

Ben ufakken aldıkları bisiklet on tekerin çıkması sonucu kafa üstü düşmüşlüğüm var.
    yokuş aşağı giderken kamyonla çarpışmamak için, çöp kutularına doğru kendimi attığım.
    renault flash marka araba benim yanımdan geçerken bisikletin boynuzuna çarpıp arabanın yan aynası kırılması.
    gene bir dağ yolunda zincir kopması 4.5 saat eve yürüyerek bisikleti yürüterek getirmem...
    Zevk için aldığım ince teker yarış bisikletinin tekeri patlaması, benim aniden pedala basmam,, ve ayak kaslarının zedelenmesi 2-3 ay düzgün basamamıştım ayağıma... 2-3 yılda etkisi sürmüştü...
    En sonunda Yarış bisikletiyle çakır çukur bir yolda giderken Ön maşa dedikleri şey inceydi oda kırıldıda bana birşey olmadan bisikleti orda bırakıp gittim =)

görüntüsüne aldanarak aldığım, değişik marka model bir bisikletle kışın ortasında ankarada giderken şu el tutma yerleri kırıldı direksiyon, gerisini anlatmayım. fazla birşey olmadıda, nerdeyse göğüs kafesi kemikleri kırılacak gibi oldu...

Bir günde öküz gibi 190 boylarında 130-150 kg ağırlığında takım elbiseli bir adam yolun ortasına aniden çıkıp, çarpışmamız, ve 5-10 metre yuvarlanmamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 20 Ağustos 2014; 0:09:41 >

• Man55 M kullanıcısına yanıt
    Baya baya kötüymüş geçmişiniz Sağlık konusunda ben faydasını gördüm.Sayesinde 20 kg verdim.Bırakmaya da niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 20 Ağustos 2014; 0:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Baya baya kötüymüş geçmişiniz Sağlık konusunda ben gördüm.Sayesinde 20 kg verdim.Bırakmaya da niyetim yok.

hocam sen 3-4 yıl sürersin günde 2 saat, ben 20 yıl günde 5-10 saat. GÜLME tam güldüğün anda ilerde bir zaman görebilirsin sıkıntısını. DOST Tavsiyesi İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 20 Ağustos 2014; 0:17:24 >
    Hocam ne 3-4'ü.Çıktığım zaman en ez 4 saat ki bu süre zarfında 100 km yol yapıyorum,az değil yani.
    Hocam bisikletten bu kadar uzaklasmanız sanırım yaptığınız kazalar.Sağlık konusuna gelirsek form için yararı bence yüksek.Tabi düz yolda 20 km sürmek buna dahil değil.Ben dağ bayır geziyorum ve çokta yararını gördüm.Hemde astım hastasıyken.Yanlış anlamayın muhalefet olmuyorum sadece merak ediyorum.Kaç sene bisiklet kulllandınız ? Ve sehir neresi ?

Edit: Arkadaşın konusunu baya saptırdık kusura bakmasın isterseniz pm den devam edelim.Bu konuyu tartışmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackint -- 21 Ağustos 2014; 14:31:15 >
  • Belki gelirim ama ilk bisikleti onarmam gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aydos demişsiniz bu kısımdan mı gidiyorsunuz yoksa kartaldan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcu -- 23 Ağustos 2014; 11:54:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.