Şimdi Ara

Bisiklet Yükseltme Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde leopard marka (modelini tam bilmiyorum) bisiklet var. Bisiklet yaklaşık 14 yıllık. Ama hala sapasağlam çalışıyor. Bisikletin benim için manevi değeri var. Sorun her eski eşyada olduğu gibi bu bisikletin de eskimesi. Ben de bu bisiklete çeşitli yükseltmeler yapmak istiyorum. Örneğin bisikletin lastikleri artık harap halde öncelikle onları değiştirmem gerek ve ben de şöyle bir lastik keşfettim:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-schwalbe-marathon-28x1.40-700x35-tur-lastigi-210949980/detay

Lastikte patlama koruması gibi özellikler var. Tipi de tam istediğim gibi. Bisikletin gayet sağlam olmasını istiyorum ama lastik başına 135 TL vermeye değer mi bilmiyorum. Ayrıca bisiklete yeni pedal, vites - fren kolu ve son olarak siyah jant almak istiyorum. Bunlar için uygun fiyatta tavsiyelerinizi verebilirseniz sevinirim.

Daha bu konuda pek fazla bilgi sahibi değilim sizin yardımlarınızla kendimi geliştirmeye çalışacağım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polibot -- 3 Mayıs 2015; 21:35:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.