Şimdi Ara

Bitti -> PokemonCraft - Pazartesi Çekiliş - Starly 10 Level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni haritalara dair bir resim (yakında oyuna eklenecek)

Evet arkadaslar. GBA tadında tek Pokemon oyunu PokemonCraft pazartesi çekilişi başlıyor.

ödül 10 level Starly

yarışmaya katılım şartları

her oyuncu sadece 1 hesap ile katilabilir

katilacak oyuncularin en az 5 adet rozeti olmak zorundadir

birden cok fake hesap acip katildigi tespit edilen oyuncularin hesaplari silinecektir

ayrica katildigini bildirecek kisiler oyundaki nicklerinide mesaja eklesinler ve oyun hakkinda begendikleri bir ozelligi 1 2 cumle ile aciklasinlar

yoksa katilim gecersiz sayilacaktir

çekiliş akşam 22 de sona erecektir

not : mesajlarinizi bu konuya atacaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 14 Haziran 2010; 22:09:11 >

• pokemon craftı türk oyunu olması ile ve diğer oyunlar gibi kolay olmadıgı icin seviyorum.
    oyundaki nick= spedy17
  • Oyun hergün iyiye gidiyor kardeşim. Allah yardımcın ola.
  • haydi hayırlı olsun yeni çekiliş ben gene katılmayacağım belki birbaşka çekilişe katılabilirim

Ama şuan destek amaçlı şettiriyorum
  • Evet İlk gönderenlerdenim. Oyun Süper. Bu poke De iyi gibi. Yeni Haritalar Çıkarsa Daha İyi Olur. İnsallah çıkar Bana . bu sefer Çıksa bari :D

Oyundaki adım Fiery_Boy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

Oyun hergün iyiye gidiyor kardeşim. Allah yardımcın ola.

teşekkürler

inşAllah cok daha iyi olacak
  • Bence pokemon craft internetten oynanan en güzel online oyun çok güzel tasarlanmış bunu seviyorum hiç yoktan bir şeyin hareket ettigini görüyorum bu çekilişe oyunda iyi pokemonlardan birini kazanmak için katılıyorum oyundaki adım =doqus6767
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

Oyun hergün iyiye gidiyor kardeşim. Allah yardımcın ola.

Yasin keşke bu forumda herkes senin gibi olsa ne güzel olur bazıları var bu oyun batsın bu çöksün bu oyunun adı bile anılmasın istiyor bu forumda
  • Diğer oyunlardan farklı ve kolay değil, yeni haritalar gelirse cok daha iyi olcagını düsünüyorum:)
    nick:FortexTheKing
  • sevgili arkadaşlar ben bu oyunu ilk oynadığımda zaman geçirmek için oynamıştım daha sonradan farkına vardım ki sadece zaman geçirmek için değil pokem geliştikçe bendede bir değişim başladı daha mutlu daha neşeli bir hale geldim şimdi oyundan kopamıyorum oyun kurucularına çok teşekkür ederim oyunda birtakım eksiklikler var ve sizde bunların farkındasınız ve bunu gidermeye çalışıyorsunuz inanıyorum ki en geç 2-3 ay sonra oyun süper bir hale gelecektir hepinize başarılar diliyorum iyi oyunlar oyundaki ismim aynı.(ginceoren)
  • Ya Furkan Abi Ben Bu Çekilişe Katılmadım Çünkü Oyundaki Hesabımın Silinmesinden Korkuyorum Geçenlerde Benim Berk26 ıyla Aynı Hesap Olduğumuzu İddaa Etmişlerdi Berkle biz Sınıf Arkadaşıyız Bize oturmaya geldi benim hesabımdan kendi hesabı die bişleyler yazmış Olanldar oldu Eğer Hala Aynı hesap olduğumuz düşünülüyorsa çekilişlere katılmayacağım ama bu bir açıklığa kavuştuysa ve çekilişlere katılabilirsem ve hesabım silinmesse çekilişe katılayım furkan abi bu konuda beni bilgilendirmeni istiyorum.... Nick :Slamo

Abi yalvarırım hesabımı silme katıl yada katılma demen benim için yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slamo

Ya Furkan Abi Ben Bu Çekilişe Katılmadım Çünkü Oyundaki Hesabımın Silinmesinden Korkuyorum Geçenlerde Benim Berk26 ıyla Aynı Hesap Olduğumuzu İddaa Etmişlerdi Berkle biz Sınıf Arkadaşıyız Bize oturmaya geldi benim hesabımdan kendi hesabı die bişleyler yazmış Olanldar oldu Eğer Hala Aynı hesap olduğumuz düşünülüyorsa çekilişlere katılmayacağım ama bu bir açıklığa kavuştuysa ve çekilişlere katılabilirsem ve hesabım silinmesse çekilişe katılayım furkan abi bu konuda beni bilgilendirmeni istiyorum.... Nick :Slamo

Abi yalvarırım hesabımı silme katıl yada katılma demen benim için yeterli...

arkadasin katilmasin sen katil sorun cikmaz
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Burak BU oyunda en sevdiğim Özellik Türkçe ve türk yapımı bir oyun olması Birçok pokemon oyunu araştırdım çoğunu anlamadım çözemedim oyunu sonra da geçici bir hevestir diye pokemon oynamamaya karar verdim sonra arkadaşlar bu oyunu önerdi hoşumada gitti baya bi zamandır oynuyorum...
    Nick: Slamo Hade bakam rasgele
  • Pokemon Craft sürükleyici bi oyun.Pokemon cizgi filmini de severdim bu oyunun türk yapımı olması da bağış yapma isteyimi arttırıyo çünkü başka ülkelere para kazandırmamış oluyoruz. Yeni haritalar eklenince daha sürükleyici ve güzel olacak gibi duruyor :) .

Game Nick : Cengo
  • pokemoncraft %100 türk yapımı olan bildiğim ve bileceğim en iyi online pokemon oyunudur. daha önce bir çok pokemon oyunu oynadım ama bunun gibi güzelini ilk defa oynuyorum ve kapanmadıkçada oynamaya devam etmek istiyorum nickname=sergen6161
  • Öncelikle bugunki çekilişe katılmayacagım..(belki sonra olabilir )

Oyunun en eskilerinden olarak PokemonCraft online pokemon MMORPG oyununun gelişimini uzun süredir izliyorum (yaklaşık 7-8 ay)

Benim gibi eskilerden çoğu yeni harita ya da yenilik olmuyor diyerek oyunu bıraktı...
    Ama bir kac tane sabırlı arkadaslar bugune kadar beklediler...Nitekim yeni haritalarda gelmeye baslayacak...
    Oyunun ilk zamanlarını görseydiniz şu anda baska bir oyunu oynadıgınızı zannederdiniz...
    Yenilikler yavas fakat istikrarlıydı..Sırayla yapılan yenilikler oyunu çok daha iyi bir hale getirdi.
    Oyun şu anda bile (haritalar eksik olmasına rağmen) diger online pokemon oyunlarından cok daha iyi bir durumda..
    Umarım yeni haritalar geldiği zaman bu oyun en kaliteli ve GBA oyunlarına en yakın Pokemon oyunu olacak..
    Oyunu tek başına geliştiren,bugünlere getiren Sayın CeFurkan adminimizi çalışmalarından dolayı kutlarım ve devamını dilerim...

heatshot--TheWinOfTheCraft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatshot -- 14 Haziran 2010; 14:07:20 >

• Pokemon Craft sürükleyici bi oyun.Pokemon cizgi filmini de severdim bu oyunun türk yapımı olması da bağış yapma isteyimi arttırıyo çünkü başka ülkelere para kazandırmamış oluyoruz. Yeni haritalar eklenince daha sürükleyici ve güzel olacak gibi duruyor :) .

nick: cevo6101
  • Valla oyun güzel gidiyor haritalar ve diğer eksik özelliklerde tamamlanınca böle bir oyun tadından yenmez

Nick : DarkSwarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farron -- 14 Haziran 2010; 14:35:32 >
  • CeFurkan kardes senden ufak bir istekte buluncam şu bizim başlangıç pokeleride yakalansa çok güzel olcak ama tabi karar senin
    bu ufak istediği bir düşünürsen sevinirim
  • bence bu oyunun türk olan biri tarafından yapılması ve gerçek oyunları temel alması çok iyi

oyun nicki:idrisovic
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.