Şimdi Ara

Bitti -> PokemonCraft - Pazartesi Çekiliş - Starly 10 Level (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dpXqb

CeFurkan kardes senden ufak bir istekte buluncam şu bizim başlangıç pokeleride yakalansa çok güzel olcak ama tabi karar senin
    bu ufak istediği bir düşünürsen sevinirim

bayagi pokemon cikacak

kantodan sonra johto da eklicem kısmetse

ama tam belli degil neler cikacagi

gerci johtoda pal park var orada bayagi pokemon var baslangiclarda olmak uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 14 Haziran 2010; 15:29:06 >
  • Oyun gerçekten çok güzel sürükleyici ve zor. Kolay oyunlarda amacına hemen ulaşıyorsun ama pokemon craftda öyle değil yeni haritalar gelince de zevkine zevk katılacak oyunun...

oyundaki ismim: STeNLy
  • Oyunu ilk açıldığından beri oynuyorum turk yapımı ve kolayligi kendine bagladi haritaları sabırsızlıkla bekliyorum herşey güzel olacak!

nickim:rockerboyh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 14 Haziran 2010; 20:41:38 >
  • Yav aksam 22 çok geç :) daha erken olamaz mı :)
  • az kişi ya bu kadar değilsiniz hani kalan arkadaşlar gelin katılın çekilişe
  • bence oyun çoq gzl yeni haritalar gelince dahada gzl olucak oyundaki ismim
    =semico26
  • Adminin çekiliş yapması bence saçma bunun yerine bir yarışma yapsa daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Adminin çekiliş yapması bence saçma bunun yerine bir yarışma yapsa daha iyi

Yarışma derken oyun içi bir yarışmaysa yine iyi pokemonları olanlar uzun süredir oynayanlar güçlü kişiler kazanır burda yeni başlamış olanlarda varki onların yeni pokemonlara daha çok ihtiyacı var bence iyi bir uygulama ama katılım az acaba iyi duyurulamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Adminin çekiliş yapması bence saçma bunun yerine bir yarışma yapsa daha iyi

kimseyi ilgilendirmez bu mesele laf atmayın oyuna oynamıyorsunuz bari köstek olmayın

quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

quote:

Orijinalden alıntı: Cengo2234

Pokemon Craft sürükleyici bi oyun.Pokemon cizgi filmini de severdim bu oyunun türk yapımı olması da bağış yapma isteyimi arttırıyo çünkü başka ülkelere para kazandırmamış oluyoruz. Yeni haritalar eklenince daha sürükleyici ve güzel olacak gibi duruyor :) .

Game Nick : Cengo

quote:

Orijinalden alıntı: cevo6101

Pokemon Craft sürükleyici bi oyun.Pokemon cizgi filmini de severdim bu oyunun türk yapımı olması da bağış yapma isteyimi arttırıyo çünkü başka ülkelere para kazandırmamış oluyoruz. Yeni haritalar eklenince daha sürükleyici ve güzel olacak gibi duruyor :) .

nick: cevo6101

Yuh artık...

oyunu popüler hale getirmeye çalışıyor birileri galiba

asıl sana yuh ne demek birileri popüler hale getirmeye çalışıyor diyorsun NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUN BİR TÜRK OYUNUNDAN ve neden popülerliğini istemiyorsun yoksa vortexteki arkadaşlarının hepsi vortexten sıkılmasından ve Crafta geçmesindenmi korkuyorsun ben bir korku sezdim gidin kendi başlığınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 14 Haziran 2010; 19:45:25 >

• oyun her geçen gün güzelleşiyor arkadaşlar. bu çekilişte ayrı bir güzellik kattı
  • Ben katılmak İstiyorum Oyunda adım hushus oyunu beğenişimin sebebi zoru seviyorum ve oyun türk yapımı
  • Ne demek o vortex baka bakalım ilk konularına 2009 başlarına dayanıyor.

_GRKM_ krosty88 nin oyunu popüler hale getirmeye çalışıyor birileri galiba LAFI NE OLUYOR PEKİ BU LAF BU OYUNA KARŞI OLDUĞUNU GÖSTERİR
    ve seninde LAFIN HİÇ DİKKAT ÇEKME AMAÇLI DEĞİL

• quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

Ne demek o vortex baka bakalım ilk konularına 2009 başlarına dayanıyor.

_GRKM_ krosty88 nin oyunu popüler hale getirmeye çalışıyor birileri galiba LAFI NE OLUYOR PEKİ BU LAF BU OYUNA KARŞI OLDUĞUNU GÖSTERİR
    ve seninde LAFIN HİÇ DİKKAT ÇEKME AMAÇLI DEĞİL

Sende bu forumda iyice pokemon craft ın avukatı konumuna geçtin sen vortex'e birşey söyleyince eleştiri oluyorda vortex oynayan biri craft'a birşey söyleyince hakaretmi oluyorbu bir bilgi paylaşım forumu herkes istediği eleştiriyi yapabilir buda seni hiç ilgilendirmezyapılan eleştirilerin çoğu sana değil oyuna geliyorbu durumda sana ne oluyor?

• herkes bunu konuşuo abi zaten nasıl kayıt olcaz
  • ID: FireMan çekilişe kayıt olmak istiorum oyuna gelince gayet zevkli bi oyun biraz daha market fiyatları uçmasa yada çıkan paralar artarsa sevinirim
  • benim oyun adım=pkemonavcısı
  • pkomonavcısı konuyu iyi oku ve mesajını editle bu halde çekilişe katılamamış oluyorsun
  • Pokemoncraft en iyi online oyunlardan birisi ve yeni haritalar eklenince daha da zevkli olacağını düşünüyorum

Oyundaki adım: emrex18
  • Valla Süper oyun Kardeş Allah Devamını Getirsin:LeGenDoF_KinG473
  • Valla Ben En sevdiğim özelliğe sitenin arakdaşlık çok ve hiç küfür yoq ve eğlenceli ve herkes birbirine yardım ediyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.