quote:Orijinalden alıntı: catres quote:Orijinalden alıntı: turkc26 Oyunun türkce olması hilesiz olması ve adimnin bu oyuna cok caba sarfetmesi ve cok dilli olduqu ıcın sevıyorum.. Nick=turkc26 Kendinle çelişiyorsun. Maksat katılım olsun diye yazıyorlar işte
Oyun diğer online pokemon oyunlarına göre çok daha hızlı bir şekilde gelişim göstermektedir...Ayrıca Türk yapımı ve Türkçe olması vazgeçilmezdir... Nick : Zombi TR
quote:Orijinalden alıntı: semico26 - 0yun ManyaK - Userler Manyak - Admin Kinq :) - 0yun TÜRKÇE - 0yunda Hile Yoq - İsim = semico26 quote:Orijinalden alıntı: catres quote:Orijinalden alıntı: turkc26 Oyunun türkce olması hilesiz olması ve adimnin bu oyuna cok caba sarfetmesi ve cok dilli olduqu ıcın sevıyorum.. Nick=turkc26 Kendinle çelişiyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: melih26x Oyunun Türkçe Olması.. Hilesiz Olması.. Cok Dilli Olması.. Sohbet Panelinin Olması.. Yeniliklere Acık olması.. ßu Özellikler Olduqu İçin Seviyorum.. Nick=xmelih kazanan xmelih 21 kişi katıldı Pokemon u hesabına eklendi