Şimdi Ara

Bitti -> PokemonCraft - Salı Çekilişi - Buizel 20 Level (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vala bu cekilişe katılıyorum 3. oldu daha kazanamadım ama carımın adı muhammettsuper1 ama genede darılmadan oynuyorum:) cunku güzel bi oyun kardeslerim hepsi iyi davranıslı inş,. boyle gider saygılarımla
  • yaz furan

mettul33
  • Bu oyunun hilesiz ve zor kasıldığından seviyorum
  • Korkusuz488 nickim bende varım. xD ve oyun zorluğuyla diğer oyunlardan önplana çıkıyo zorlaştırtıkça daha çok seveni olacak xD
  • pokemoncraft %100 türk yapımı olan online bir pokemon oyunudur.benim eskiden oynadığım pokemon oyunları ingilizce olduğu için çözemiyordum.bu oyun türkçe olan bir oyun olduğu için hemen alıştım.bu oyunu çok seviyorum
  • oyun çoq gzl pokemoncraterden zor zor her zmn iyidir adım semico26 ( bu sefer ben kazancam :) )
  • bu oyunun en çok sevdiğim özelliği %100 türkçe olmasıdır.bu oyunu diğer oyunlara karşı daha çabuk çözdüm ve en sevdiğim oyun oldu
    nick:sergen6161

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergen6161 -- 15 Haziran 2010; 21:49:51 >
  • oyun güzel ekle.
    catres
  • catres poke satıyonm u
  • Bende burdayım oyun her yönüyle güzel bir de oyunun içinde oyuncularla odüllü savaş alanı olsaydı çok güzel ve eğlenceli olurdu 1 vs 1

mustang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_73_ -- 15 Haziran 2010; 21:47:43 >
  • mustang yeni haritalarda olacak inşallah
  • Şu andaki oynanabilecek ve diğerleri kadar sıkmayan tek oyun.Hepsinin suyunu çıkardım Craft'a devam edeyim.
    Zaten oyun güzeldi ama bazı adaletsizlikler yüzünden bıraktım.Tekrar başlıyorum zaman geçirmek için

Oyundaki adım: Loodyeyes
  • Oyunun en iyi özelliği ilerlemek için emek sarfetmenin lazım olması bence böylece oyun zor,çekici ve sürekli hale geliyor.Bu tür uygulamalarla oyunun güzelliğini katlıyorsunuz teşekkürler... İsim : Snopy01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snopy01 -- 15 Haziran 2010; 21:49:33 >
  • nick: BLackBuRn
  • Bu oyunun hilesiz ve zor kasıldığından seviyorum
    Beni ekle nick:Macrop28
  • ekle

oyun nick:herdie
  • quote:

Orijinalden alıntı: mettul33

catres poke satıyonm u

güzel teklif gelirse satarım
  • selam millet ben şuana kadar çok pokemon oyunu oynadım ama hepsi kolay bulunuyo ve levelleri 20 dk 100 level yapa biliyoun ama bu oyunda onlara göre zor buda oyunun kalitesini belli ediyo arkadaşlar üylece oyundan zevk alıyorum oynadıklarımdan en iyi oyun buydu

OYUNDAKİ NİKİM ::: serseri_41_1907
  • rapidesh e ne istersin
  • son 14 dakika
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.