Şimdi Ara

Biyoloji Dev Anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Biyoloji Dev Anket

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2023)
Giriş
  • Anketini çok merak ettiğim için acıyorum biyolojide hangi kanalı kullanıyorsunuz ?

• güncel++
  • Zihin Haritaları ile Biyoloji yeni bir kanal ama gerçektende akılda kalıcılığı çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mchunchu

Zihin Haritaları ile Biyoloji yeni bir kanal ama gerçektende akılda kalıcılığı çok yüksek
    kanalı biliyorum fakat daha çok bilinirliği yüksekleri koymak istedim hocam
  • Selin hoca yı kullanıyorum ben. Sistemlerde Salih hoca yı dinledim. Tekrarlar için de Bekir Avşar ı dinliyorum. Güzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mchunchu

Zihin Haritaları ile Biyoloji yeni bir kanal ama gerçektende akılda kalıcılığı çok yüksek
    Hocam bu kanal nasıl ?
  • gerçekten akılda kalıcı bir anlatımı var
  • selin hoca alır diyordum fakat Senin Biyolojin kanalında büyük bi hareket var bu kanalı takip edenler varsa nasıldır bu kanal açıklayabilir mi ?
  • Senin Biyolojin kullanıyorum sebebi ise güncel video çekmesi yani eski videdoları izlemektense yeni müfredata uygun olanları izlemeyi seçerim. Tabii ki çok değişiklik yoktur ama güncel olması güzel bir avantaj.
  • Hocam hepsi de ayni seyi anlatiyor. Size en uygunu hangisiyse onunla calisin. Ankete ne gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

Senin Biyolojin kullanıyorum sebebi ise güncel video çekmesi yani eski videdoları izlemektense yeni müfredata uygun olanları izlemeyi seçerim. Tabii ki çok değişiklik yoktur ama güncel olması güzel bir avantaj.
    hocam senin biyolojin videoların için soru çözüyor mu ?
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Konu anlatım videolarında sonlara doğru 1 2 soru çözdüğü oluyor ama soru çözüm videoları var ayrı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar , öncelikle ankette yer verdiğiniz için teşekkürlerimi iletiyorum. Senin Biyolojin projesi bana ait 2015 yılından bu yana youtube üzerinde içerik üretiyorum fakat 1 temmuz 2019 tarihinden itibaren revizyona giderek en baştan , en güncel dersleri çekme kararı aldım. Proje kapsamında elimden geldiğince MEB müfredatına uygun bir biçimde içerik üretimi yapıyorum. Kanalda konu anlatımı + soru çözümleri + podcast (sesli kayıtlarla biyoloji) + kritik nokta + ÖSYM ilgili konularla ilgili ne sordu ? gibi seriler bulunmaktadır. Şundan emin olabilirsiniz Senin Biyolojin her zaman güncel kalacaktır. Elimden geldiğince bu platformu geliştirmeye devam edeceğim. Takip eden , destek veren - vermeyen tüm tayfaya sevgilerimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: arastugcu

Selamlar , öncelikle ankette yer verdiğiniz için teşekkürlerimi iletiyorum. Senin Biyolojin projesi bana ait 2015 yılından bu yana youtube üzerinde içerik üretiyorum fakat 1 temmuz 2019 tarihinden itibaren revizyona giderek en baştan , en güncel dersleri çekme kararı aldım. Proje kapsamında elimden geldiğince MEB müfredatına uygun bir biçimde içerik üretimi yapıyorum. Kanalda konu anlatımı + soru çözümleri + podcast (sesli kayıtlarla biyoloji) + kritik nokta + ÖSYM ilgili konularla ilgili ne sordu ? gibi seriler bulunmaktadır. Şundan emin olabilirsiniz Senin Biyolojin her zaman güncel kalacaktır. Elimden geldiğince bu platformu geliştirmeye devam edeceğim. Takip eden , destek veren - vermeyen tüm tayfaya sevgilerimle
    hocam yazdığınız için çok teşekkür ederim birde paketlerinizi inceledim cidden 50 tl herşeye erişebilirlik çok iyi
    açıkcası hiç dinlemedim ama bugün dinleyeceğim tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.