Şimdi Ara

Bizarre Creations i Seviyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizarre Creations i Seviyorum 10 yil olmak üzere Metropolis Street Racer vardi Dreamcastte harika müzikler grafikler esliginde tam gaz gidiyordum 13 yaslarindaydim sanirim tam hatirlamiyorum her neyse Dreamcast imin saati gündüz saati ise oyunda yaris gündüzdü geceyse gece her saat ortak saatti oyunla birlikte degisiyordu, simdi PGR4 geliyor etkileyici kokpit ve grafikleriyle GT 5 prologuela kiyaslamam GT simulasyon PGR eglenceli oynanis sunuyor 3-4 gündür izliyorum videolari gördügüm kusurlar motorsiklet olayi iyi de yagmurlu asfaltta motosikletle nasil slip atiyorda düsmüyor, Bir yere carptigindada düstügünü görmedim, ama PGR 4 bomba gibi 360 sahipleri cok sansli yürü be Bizarre kim tutar seni

• Helal olsun Bizarre Creationsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reventon -- 29 Ağustos 2007; 3:24:29 >
  • İyi izlememişsin galiba. Oynayan şahsiyet motordaki adamla hareket çekerken virajı alamadı duvarda paramparça oldu
  • 3 video izledim motorsikletli 3ündede yok yalanmı söyleyecem 007 alla alla hatta arabalardada hasar göremedim ama iyi pg4 bin basar forzaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.