Şimdi Ara

BlackBerry 9800 Torch tanıtıldı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
0
Favori
153.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence bu telefondan almayın.
    Bunu kullanalı 1 ay oldu. Hiç beğenmedim.
    Benim önceki kullandığım pda tabanları windows ve android di bunları arar oldum.
    Alacaksanız. HTC desire HD alın arkanıza yaslanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbt9800
    Arkadaşlar bence bu telefondan almayın.
    Benim önceki kullandığım pda tabanları windows ve android di bunları arar oldum.

Bb'nin ustune telefon tanimam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbt9800
    Arkadaşlar bence bu telefondan almayın.

Neymis sorunu telefonun cok merak ettim dostum camur atmada destekle teorini madem neymis begenmedigin?
  • 9800 aldım. Çok pişmanım. Kullanmak bir işkence. En kötü nokia bile bundan daha iyi. Reklamların gazına geldim aldım. Çok beğeniyorum diyenlere aldanmayın. Kullanımı rahat ve pratik telefon alın.
  • İyi güzel de niye kızaklı
  • Valla 1 ayı geçti bu telefonu alalı. Açıkçası beğendim yani bir sıkıntısı yok rahat bir şekilde kullanıyorum.
  • akıllı telefonu kullanmak akıl ister. herkes bb kullanamaz anca çamur atar.

bb kullanmak ayrıcalıktır.
  • Arkadaşlar elimde 1 adet açılmamış torch var:

ÜRÜN 7 MARTTA YANİ BUGÜN VODAFONEDAN ALINMIŞTIR, AÇILMAMIŞ JELATİNLİ KUTUDADIR, FATURASI MEVCUTTUR. 2 YIL GARANTİLİDİR. ŞEBEKE KİLİDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN ALINMIŞTIR, TÜM HATLARA AÇIKTIR.

FİYAT: 1050 TL
  • arkadaslar herkes aldıgı bb torch u aynı gun içinde satılıga cıkarıyor. bu ne iştir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu_pete

arkadaslar herkes aldıgı bb torch u aynı gun içinde satılıga cıkarıyor. bu ne iştir acep?

kim o herkes ? 1-2 kişi yaptı diye bunu herkese mal etmek cahilliktir
  • Zaten herkes almasın ya BlackBerry kullananlar ayrıcalıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

quote:

arkadaslar herkes aldıgı bb torch u aynı gun içinde satılıga cıkarıyor. bu ne iştir acep?

kim o herkes ? 1-2 kişi yaptı diye bunu herkese mal etmek cahilliktir

duzgun konus arkadasım bu forumda 2 3 kişi olabilir bole gordugum en az 10 kişi var. gercek fiyatı 1500 lira olan bi telefonu aldığı ilk gun nedn 1000 liraya satar insan?
  • quote:

Hatlari ile kontratli aliyolar pesin fiyata satiyolar. Bu sekilde nakit para elde ediyolar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Hatlari ile kontratli aliyolar pesin fiyata satiyolar. Bu sekilde nakit para elde ediyolar..

tsk ederim hocam..
  • Arkadaşlar Guncelleme çıkmış 9800 için...
  • arkadaşlar bende beyazı var bunun..yeni aldım..şarjı fln fena değil..memnunum..kullanamıyorum diyen varsa saçmalamasın çünkü sayısız özellği var..ve cok rahat..alışamadığı içindir..bn de samsung noki fln çoğu modeli kullandım ama bunda zorlandım farklı yönleri var çünkü..ondan kullanamıyosunuz..telcanavar..tabi eksikleri de var ama o kadar olur...tavsiye ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLife

Arkadaşlar Guncelleme çıkmış 9800 için...

yeni sürüm kaç acaba? bilgisayara bağladım ancak görmedim. leaked sürümse pm den atabilirmisin..
  • şuanda turkcell 448 ve leaked 450 mevcut en son. 450 yi kullanıyorum tavsiye ederim.
  • kusura bakmayın önceki yorumlara baktım ama pek incelemedim bişi sormak istiyorum bu telefonda navigasyon varmı ?
  • içerisinde harita uygulaması geliyor. ama navigasyon istiyorsan appworld de var kurabilirsin. ücretli
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.