Şimdi Ara

Blizzard Hediye Figür Gönderdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Artık be hediyeden sonra başlarsın WoW'a

Çok para be

Cok paramı ? Bi paket sigara parası 1 ay oyun süresi , pahalı falan değil .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

Screenshot da her b.ka muhalefet yapanlara ağır kapak olmuş. Köşelerine çekilmiş ağlıyorlardır sanırım şu anda.

screenshot da mouse pad ile ilgili birşey yazıyormu ? yoksa gönderilen figürün bilgilerimi yazıyor benim ingilizce özürlü arkadaşım ? madem bi b.k anlamıyorsun boş beleş yorum yapma

Dostum , bir insan neden durup dururken böyle birşeyin yalanını söylesin ne katkısı olacak yani ?

Bu kadar karamsar olmayın , dünyada iyi insanlarda var herkese böyle yalancı gözüyle bakrsanız ohooo..

Dunyada iyi insanlar var tabi ki ama her seye olumsuz bakmak bir hastalik ve ulkemizde cokca var bu kafafa. Bundan gelisemiyoruz

Olumsuz bakma yada kimseye yalanci deme gibi bir durum yok. Ayrica bana ne gule gule kullansin. Sirf muhalefet etmek icin bir konuya muhalafet etmedigimi az cok bu forumu takip edenler bilir. Blizzard in hediye uygulamasi oyun basladiktan sonra 3 ay icinde acilan hesaplara gonderildi o konuda bile bilgisi olmadan bunu onunla karistiran olmus.

Dedigim gibi store un boyle bir uygulamasi oldugunu duymadim, duymadigim icinde inanmadigimi soyledim. Cok uzatacak birseyde yok gule gule kullansin arkadas hediyesini. Her yanlisini duzelttigim insan kenara cekilseydi bu forumda adam kalmamis olmasi lazimdi su an.

• quote:

Az önce MNG kargo getirdi arkadaşlar.2 3 ay önce mousepad almıştım sitesinden.Simdi baktığımda 50 dolarlık bir oyun figür göndermişler hediye olarak.Çok kral sirketmis

Çok güzelmiş, güle güle kullan

Bu arada Mouse pad kaç günde geldi?
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Bir de bana İngilizce özürlü demez mi? Vah ki ne vah. Sadece yüzde 10unu kullandığımız söylenen organımızı sen çok daha idareli kullanıyorsun anlaşılan.
  • tebrikler süper alakasız bir konuda bile birbirinize girmişsiniz bayılıyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

quote:

quote:

Screenshot da her b.ka muhalefet yapanlara ağır kapak olmuş. Köşelerine çekilmiş ağlıyorlardır sanırım şu anda.

screenshot da mouse pad ile ilgili birşey yazıyormu ? yoksa gönderilen figürün bilgilerimi yazıyor benim ingilizce özürlü arkadaşım ? madem bi b.k anlamıyorsun boş beleş yorum yapma

Dostum , bir insan neden durup dururken böyle birşeyin yalanını söylesin ne katkısı olacak yani ?

Bu kadar karamsar olmayın , dünyada iyi insanlarda var herkese böyle yalancı gözüyle bakrsanız ohooo..

Dunyada iyi insanlar var tabi ki ama her seye olumsuz bakmak bir hastalik ve ulkemizde cokca var bu kafafa. Bundan gelisemiyoruz

Olumsuz bakma yada kimseye yalanci deme gibi bir durum yok. Ayrica bana ne gule gule kullansin. Sirf muhalefet etmek icin bir konuya muhalafet etmedigimi az cok bu forumu takip edenler bilir. Blizzard in hediye uygulamasi oyun basladiktan sonra 3 ay icinde acilan hesaplara gonderildi o konuda bile bilgisi olmadan bunu onunla karistiran olmus.

Dedigim gibi store un boyle bir uygulamasi oldugunu duymadim, duymadigim icinde inanmadigimi soyledim. Cok uzatacak birseyde yok gule gule kullansin arkadas hediyesini. Her yanlisini duzelttigim insan kenara cekilseydi bu forumda adam kalmamis olmasi lazimdi su an.

Herkesin hatalari olur onemli olan soylenis tarzi. Sen inanmiyorum demissin bu da konu acan kisinin yalanci oldugunu soylemeye es deger. Desen ki ben 50$ lik seyin hediye gelebilicegini dusunmuyorum baska bir yolla gelmistir diye o zaman bu kadar goze batmazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir de bana İngilizce özürlü demez mi? Vah ki ne vah. Sadece yüzde 10unu kullandığımız söylenen organımızı sen çok daha idareli kullanıyorsun anlaşılan.

'ingilizce özürlü' kısmındaki 'ingilizce' yide kaldırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

quote:

Az önce MNG kargo getirdi arkadaşlar.2 3 ay önce mousepad almıştım sitesinden.Simdi baktığımda 50 dolarlık bir oyun figür göndermişler hediye olarak.Çok kral sirketmis

Çok güzelmiş, güle güle kullan

Bu arada Mouse pad kaç günde geldi?

Mouse pad bayağı uzun bir surede gelmişti.1 2 ay sanırım unuttum hatta bi ara.

Arkadaslar bu figürün mouse pad aldım diye yani siteden alışveriş yaptım diye cekilus le gönderildiğini kastedtm ben.Mousepad al yanina figürü götür diye birşey yok.Oyunu hic oynamadigimi söylemiştim.Herkese yalancı gözüyle bakmayın.Benim ne karim olacak burada bunu paylastum diye hisse verecekler değil. Adamların gönderdiği maili de attım zaten onu da hediye gelince okudum ve bir figüre 130 TL vermem zaten.15 dolarlık mousepad steelseries un diablo 3 olanı.

• quote:

quote:

quote:

Çok para be

Oyunun patchlerinin fiyati pahalı bence tam bilmiyorum hepsini Alsan ne kadar tutar falan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok para be

Oyunun patchlerinin fiyati pahalı bence tam bilmiyorum hepsini Alsan ne kadar tutar falan.

Bize birak hediye

30 Mouse pad alsak da gelmez

Beta key bile yollamiyorlar

• Biraz internette bakındım neden diye.Bazıları yazmış xx ürünüm geç geldi ona özür için göndermişler.Bu olabilir çünkü bende mouse u Aralıkta sipariş etmiştim Şubatta elime geçmişti.Fakat bu paketi adamlar bana Mart 5 te göndermişler.

%25 indirim kodu da göndermişler bunun için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok para be

Herşey dahil 40 tl civarı tutuyor , bugün nerden baksanız güncel oyunların fiyatları steam bazında bile 70 tl'den daha pahalı (Konsol oyunlarının fiyatları 180tl'den başlıyor) ki WoW'un o 70 lira vereceğimiz oyunlardan daha uzun ömre sahip olduğu bir gerçektir .
    http://forum.donanimhaber.com/m_101072582/tm.htm

• Konuyu görünce adres bilgilerimi güncelledim
  • quote:

Biraz internette bakındım neden diye.Bazıları yazmış xx ürünüm geç geldi ona özür için göndermişler.Bu olabilir çünkü bende mouse u Aralıkta sipariş etmiştim Şubatta elime geçmişti.Fakat bu paketi adamlar bana Mart 5 te göndermişler.

Baska bir yerde daha gordum bu sekilde hediye gonderimi olmus. Bu durumda ozur dilemek boynumuzun borcudur. Hediyeyi gule gule kullanin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Biraz internette bakındım neden diye.Bazıları yazmış xx ürünüm geç geldi ona özür için göndermişler.Bu olabilir çünkü bende mouse u Aralıkta sipariş etmiştim Şubatta elime geçmişti.Fakat bu paketi adamlar bana Mart 5 te göndermişler.

Baska bir yerde daha gordum bu sekilde hediye gonderimi olmus. Bu durumda ozur dilemek boynumuzun borcudur. Hediyeyi gule gule kullanin...

Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

yalan söylüyor demedim adam 'mouse pad için hediye olarak gönderildiğine inanmayan bi ben miyim' demiş. Mouse pad için diyor dikkatini çekerim belki başka sebeple göndermiş olabilirler oyuna çekme amacı ile vs. ama bende bi mousepad için ederinden fazla eşya gönderdiklerini düşünmüyorum. Burda olay adamın yalan söylemesi değil ki öyle birşey söylemedik olay mouse pad için gönderdiklerine inanmamamız iyi okuyalım.

Edit:imla.

Sivama cabalari vol 2

• Figür sağlam ve hala elindeysen satın almayı düşünüyorum ciddi alıcıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Figür sağlam ve hala elindeysen satın almayı düşünüyorum ciddi alıcıyım.

Hala elimde fakat satmaya olumlu bakmıyorum
  • Yumuşak pofuduk bişey mi yoksa sert bişey mi hocam? Çok güzel görünüyor pofuduk bişeyde daha güzeldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yumuşak pofuduk bişey mi yoksa sert bişey mi hocam? Çok güzel görünüyor pofuduk bişeyde daha güzeldir

Sert plastik bu figürler. Bende 3-4 tane var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.