Şimdi Ara

Bluedio TM kafaüstü bluetooht kulaklık 106 Tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
11.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LoungeST

Cevaplar için çok tşkler hocam. Yalnız ses boğuk dediniz içime bi şüphe düşürdünüz :) Yani 3. ekolayzır ayarında da boğuk mu ses? (En iyi ayar 3. ayar diye belirtmiş herkes V shape deniyor sanırım)

İki sorum daha olacak :)

- Videolarda ve oyunlarda seste gecikme yaşadınız mı? Bazı kişiler yaşadığını belirtmiş.

- Bir de bluetooth açık ama arkada birşey çalmazken bir kulaklıktan bir ses geliyor mu? Yani elektrik sesi gibi bir vızıltı?

Alıntıları Göster
    Hocam aşırı bir boğukluk yok gayet net ama akg kulaklık daha da net ses veriyor kullandıysanız ona göre boğuk geliyor biraz. 3 ayarda da denedim en net olanı sıralamasını hatırlamıyorum şuan yanımda değil bayram ziyaretindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Hocam aşırı bir boğukluk yok gayet net ama akg kulaklık daha da net ses veriyor kullandıysanız ona göre boğuk geliyor biraz. 3 ayarda da denedim en net olanı sıralamasını hatırlamıyorum şuan yanımda değil bayram ziyaretindeyim.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam. Hatırlayabildiğin kadarı ile aşağıdakiler ile ilgili bir yorumun olursa hatırlayamıyorsan da döndüğünde aklına gelir de bir bakıp haber edebilirsen çok makbule geçer. Cevaplar için çok tşkler.

- Videolarda ve oyunlarda seste gecikme yaşadınız mı? Bazı kişiler yaşadığını belirtmiş.

- Bir de bluetooth açık ama arkada birşey çalmazken kulaklıktan bir ses geliyor mu? Yani elektrik sesi gibi bir vızıltı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoungeST -- 13 Ağustos 2019; 4:2:34 >

• quote:

Anladım hocam. Hatırlayabildiğin kadarı ile aşağıdakiler ile ilgili bir yorumun olursa hatırlayamıyorsan da döndüğünde aklına gelir de bir bakıp haber edebilirsen çok makbule geçer. Cevaplar için çok tşkler.

- Bir de bluetooth açık ama arkada birşey çalmazken kulaklıktan bir ses geliyor mu? Yani elektrik sesi gibi bir vızıltı?

Alıntıları Göster
    Alırken o yorumlar benim de diklatimi çekmişti. Evet gecikme var. Bluedio tn2 de var bende onda hiç gecikme olmazken (aynı cihaz ile) bu tm modelinde gecikme oluyor. İkisi de bluetooth 5.0 sanırım ama durum böyle.

Vızırtı olayını ise hiç yaşamadım.

• quote:

Alırken o yorumlar benim de diklatimi çekmişti. Evet gecikme var. Bluedio tn2 de var bende onda hiç gecikme olmazken (aynı cihaz ile) bu tm modelinde gecikme oluyor. İkisi de bluetooth 5.0 sanırım ama durum böyle.

Vızırtı olayını ise hiç yaşamadım.

Alıntıları Göster
    Acaba senin kullandığın cihazın bluetooth versiyonu 5.0 değilse ondan gecikme yapıyor olabilir mi?
  • quote:

Acaba senin kullandığın cihazın bluetooth versiyonu 5.0 değilse ondan gecikme yapıyor olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Cihazda 5.0
    Zaten ikisinin de 5.0 olmazsa hangisini destekliyorsa öyle bağlantı kuruluyor.

• quote:

Cihazda 5.0
    Zaten ikisinin de 5.0 olmazsa hangisini destekliyorsa öyle bağlantı kuruluyor.

Alıntıları Göster
    İşte bu kötü oldu
  • Şuan türkiye depodan gönderimli siyah stokta ve 110 tl olarak görünüyo.değerlendirilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Şuan türkiye depodan gönderimli siyah stokta ve 110 tl olarak görünüyo.değerlendirilebilir
    Hocam 100 tl için en iyisi bu sanırım şu an? Sipariş vereceğim ama tms ve tm modelleri arasında bir fark var mı net bilgi alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

aldım bakalım. televizyonla kullanmayı düşünüyorum ilk başta sonra duruma göre dışarıda vb. de kullanmak için ancli olan modellerinden birini sipariş veririm.
    Merhabalar hocam..bende bu ürünü alıp televizyonda kullanmayı düşünüyorum..kullanım tecrübenizi öğrenebilir miyim ?
  • EndOfTheNight kullanıcısına yanıt
    çok memnundum ama ikisini de sattım alanlar da memnun gecikme baya az rahatsız etmiyor usb c avantajı var falan iyi yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.