Şimdi Ara

BLUES DİNLEYENLER BURAYA LÜTFEN BAŞKA TOPİC AÇMAYALIM::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben blues çok severim sizin fikrinizi bilmem ama ben hastasıyım...
    GURUPLARDAN:
    Blues Travelers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 22 Nisan 2005, 2:29:59 >

• ben de çok sewerek dinlerim blues u.. ama fawori grubum yok.. güzel olan her parçayı dinliyorum kim sölerse sölesin
  • Bu denemeyi bir de ben yapmıştım. Blues ve jazz konulu bir topik açtım sonuç hiç iç açıcı olmuyor malesef.

• BEN "THE ISLEY BROTHERS" DİYECEĞİM HERKESDEN ÖNCE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sl55amg -- 22 Nisan 2005, 19:13:26 >
  • koca dh da sadece bu kadar blues hayranı mı var...???? aha size jonny lang
  • jonny lang güzel olan herşeyi dinliyorum sadece blues dinlerim diye bir saplantım yok hertelden müziği yerine göre dinlerim ama blues insanı rahatlatıyor be
  • heheh :) 5 kere topic actım kimse gelmemişti..
    elektro gitar çalıyorum. blues grubum var ..
    Jimi Hendrix hastasıyım. 60'S 70's tüm parçalar Eric Clapton Gary Moore dinlerim.

bütün buradaki arkadaşlara merhaba. inşallah topic ilerler birşeyler paylaşırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Richie Kotzen
    John Lee Hooker
    Gleen Hughes
  • quote:

gisler
    gisler Tarih 22 Nisan 2005, 9:21:26

ben de çok sewerek dinlerim blues u.. ama fawori grubum yok.. güzel olan her parçayı dinliyorum kim sölerse sölesin

Ben de öyle. Ama amatör klavyeci olduğumdan piyanonun ön planda olduğu parçalar daha çok hoşuma gidiyor. Hatta piyanosuz blues'a blues demeye pek dilim varmıyor.

Hazır blues'cuları bir arada bulmuşken bir ricam olacak. Geçenlerde CNBC-E'de Clint Eastwood'un sunduğu bir blues programı yayınlandı. Tüm aramalarıma rağmen internette bulamadım. Elinde olan ya da nasıl bulabileceğimi bilen varsa lütfen buradan bildirsin. Kaçırdıysanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. IMDB Linkini veriyorum..

imdb

• USA 'yi boşverin arkadaşlar blues başka bir dünya nerede blues severler ,hiç blues dinleyen yok mu özgürlüğün şarkıları nerede lütfen destek verin::::
  • manyak bues kendinden geçmek isteyenler::::
    http://rapidshare.de/files/1697029/Blues_Brothers_2000_-_How_Blue_Can_You_Get_-_BB_King__Eric_Clapton__etal.rar.html

dosya boyu:7 mb. ama değer bence vaktin varsa bekle manyak olcan eminim:::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 11 Mayıs 2005, 16:26:05 >
  • eywallah kardeş...
  • Madem bu kadar çok blues seviyosunuz cuma günü saat 21:00 de NTV de B.B. King in belgeseli var kaçırmayın derim.
    Saygılar,
  • abi niye kinse jb lenoir,leadbelly veya skip james den bahsetmiyor
  • deep purple - lazy 3 dakikalık introsunda ritchie blackmore ve john lord abilerimiz koparıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

deep purple - lazy 3 dakikalık introsunda ritchie blackmore ve john lord abilerimiz koparıyor.

deep purple takdire şayan bir gruptur çok severim de blues'la pek alaka kuramadım?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.