Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.255
Cevap
493
Favori
972.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Sony CH-500 aldım pazar günü gittigidiyordan 220₺'ye,ses kalitesi ve pil süresi muazam.
    Hocam kulaklık pedleri büyük mü? yani kulak tamamen kulaklığın içinde mi kalıyor yoksa pedleri kulağın üzerine mi geliyor?
  • Motorola Pulse Escape Ürünü Amazondan geldi.1 gündür kullanıyorum.Ses seviyesi ve pili iyi.Ama forumda lord kinross ve Reginleif arkadaşın belirttiği gibi noise cancelling lafta kalıyor.Uygulamada fazla ses kesmiyor ve biraz dışarı ses veriyor.
    Ürün Sorunsuz çalışıyor ve fiyatına göre performansı iyi.(174TL)
    Biraz daha üstüne koyabilirim derseniz Urbanears plattan2 almak lazım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus -- 16 Kasım 2018; 8:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekkurtulus

Motorola Pulse Escape Ürünü Amazondan geldi.1 gündür kullanıyorum.Ses seviyesi ve pili iyi.Ama forumda lord kinross ve Reginleif arkadaşın belirttiği gibi noise cancelling lafta kalıyor.Uygulamada fazla ses kesmiyor ve biraz dışarı ses veriyor.
    Ürün Sorunsuz çalışıyor ve fiyatına göre performansı iyi.(174TL)
    Biraz daha üstüne koyabilirim derseniz Urbanears plattan2 almak lazım diye düşünüyorum
    hocam bu tür kulaklıklar her zaman dışarı ses verir noise cancelling denen olay çok üst düzey kulaklıklarda %20-30 işe yarar,oda ses içeri doğru vererek yapar,yoksa ses kesilmesi için kulaklık kenarlarına silikon çekmek gerekir..
  • radko kullanıcısına yanıt
    220 liraya uygun almışsınız. Bende t450bt yerine bundan alacaktım ancak çoğunlukla notebookta kullanacağım için sesde gecikme sıkıntısı oluyomuş. Sizde de var mı bu sıkıntı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Sesi içeri vererek yapmaz. Dışarının frekans sinyalini alır, tam ters fazlı frekansa sahip bir sinyal üretir. Bu sayede iki ses dalgası birbirini yok eder ve aktif olarak ses önlenir. Kulak kenarlarına silikon çekmek vs vs gibi yöntemler de pasif ses engellemektir.
  • bende aranıza xiaomi neckband alarak katıldım dün bir sorum olacak

mesela beni biri arıyor
    iphonede direkt kulaklıkla konusamıyorum ses simgesine tıklayıp ordan kulaklıgı seçiyorum öyle konuşuyorum iphonelerde böylemi bu durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Sesi içeri vererek yapmaz. Dışarının frekans sinyalini alır, tam ters fazlı frekansa sahip bir sinyal üretir. Bu sayede iki ses dalgası birbirini yok eder ve aktif olarak ses önlenir. Kulak kenarlarına silikon çekmek vs vs gibi yöntemler de pasif ses engellemektir.
    doğrudur ben kullanıcı olarak yorumladım,google çıktığından beri maşallah herkes yüksek elektrik elektronik mühendisi oldu
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesinden ve mikrofondan memnun musunuz? Telefon konuşmaları için ideal mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11 de aliexpressten Türkiyeden gönderim şeklinde aldığım Bluedio U(UFO)2 bluetooth kulaklık geldi. tiz, mid, bas vs çok anlamadığım için kapsamlı bir değerlendirme yapamayacağım ancak bas inanılmaz, rap ve rock tarzında müziklerde dinledim herhagi bir cızırtı vs. hissetmedim, şarkı sözleri alaşılır ve gayet net geliyor. audio kablosu ile de kablolu kulaklık olarak kullanılabiliyor. telefon ile anında eşleşti herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

kutu içeriğinden taşıma çantası, audio kablo ve micro usb şarj kablosu çıktı.
    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: homus

Ücretsiz ürünler yüzlerce var. Değişiyor devamlı. AMa ortalama 10-15$ tutarındaki bir kulaklık alınabilir. Ben cüzdan aldım bedava hakkımda.

Sizden kredi kartı bilgilerinizi istiyor gerçek birmisiniz diye anlamak için.

1 kuruş çekip sonra iade ediyor.

Önce linkle üye olun. Sonra da uygulamadan girip bedava ürününüzü seçin.

Kargosu da hızlı çalışıyor. En geç 14 gune falan ulaşıyor.
    https://www.vova.com/en/login.php?ivtk=JAKIAA&ivcr=44

Alıntıları Göster
    Hocam bende verdiğin ref den üye oldum ama ne para gelsi ne bişey alabildim bu arada uygulamadan girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam babamdada o tarz bi olay vardi, kulakliktan tusuna tiklayip yanit verince o olay olmuyor.

Bide oyle deneyin isterseniz, kendim hic iphone kullanmadim maalesef kesinligini bilemiyorum

• rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    Kaç günde geldi hocam?

Çok iyi gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Hocam babamdada o tarz bi olay vardi, kulakliktan tusuna tiklayip yanit verince o olay olmuyor.

Bide oyle deneyin isterseniz, kendim hic iphone kullanmadim maalesef kesinligini bilemiyorum
    evt kulaklık uzerındekı butona tıklayınca olmuyor dedıgınız gıbı telefon uzerınden acınca kulaklıga gecıosunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Ses kalitesinden ve mikrofondan memnun musunuz? Telefon konuşmaları için ideal mi?
    evt telefon konusmalarını cok begendım cızırtı vs yok ses gelmeme olayı felan
    Teşekkürler. Peki mikrofonu da iyi mi sesi net iletiyor mu, ses seviyesi yeterli mi mikrofonun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri kulaklıkla film izleyebilmek için bluetooth kulaklık önerisi rica edebilir miyim?
    Telefonla konuşma özelliğine gerek yok.
    Kulağa giren değil de kulağı saran ile bas vb. daha iyi olur diye düşünerek bu modeli tercih edeceğim.
    Ve 2 saat şarj süresi yeterli olacaktır.

Bu basit özelliklerde en iyi model nedir? 250 tl verebilirim mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Hocam bende verdiğin ref den üye oldum ama ne para gelsi ne bişey alabildim bu arada uygulamadan girdim

Alıntıları Göster
    O linkten üye olup sonra da cep tel uygulamasını indiriniz.

Sonrasında cepten uygulamada "Freebies" kısmında bedava olanlardan bir tane seçebilirsiniz.
    Ben bu şekilde cüzdan aldım kendime.
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Google değil, ilgili alanda yaptığım bir çalışma doğrultusunda söyledim. İnanıp inanmamak keyfinize kalmış.

Bu teknoloji ise elektrik elektronik mühendisliğinden ziyade doğrudan fizik bilimi ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 16 Kasım 2018; 15:19:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

Kaç günde geldi hocam?

Çok iyi gelmiş.
    12 kasımda aldım 15 kasımda geldi hocam. satıcı sitede kargo bilgisi girmeden kulaklık bana ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Teşekkürler. Peki mikrofonu da iyi mi sesi net iletiyor mu, ses seviyesi yeterli mi mikrofonun.
    Evet hocam baya iyi iletiyor sadece iki kulaklık takılınca yüksek seste etrafı duymuyorsunuz

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.